ISPRAVKE u novoj verziji

1. da postoji obaveštenje kad imate novu PVT i sl.

Биће буне, осећам.
    Али то зна да буде корисно...

2. ако 'оћу да одем до треће стране дефиниција неког одређеног аутора, да не морам да скролујем доле

Ali zašto bi to 'teo?

Неки фрикови (боже ме сачувај тих људи) читамо дефке одоздо.

3. Енеми зашто ме кулираш, дечко? Имаш ПВТ већ 5 дана. :Д

4. Реме дечко, то је био холд пвт, са продуженим фидбеком...! Начи требало је ти да одговориш! лоло

5. Људи, срећна вам нова :)
    Фине измјене су ме дочекале кад се вратих из скитње, свиђа ми се ово :)

6. Jedan prost predlog, da tekst u definicijama bude pod "justify" umesto pod "align left", izgledaće mnogo pismenije.

7. Stavio! Stvarno bolje izgleda, hvala! Stavio i na komentare i postova na forumu.

8. Газда, како би изгледало да мало повећаш оне горе табове. Ставиш слова у табовима да су скроз бела и мало светлију позадину.
    Да одвојиш ник тј. профил од одјаве и да одјава буде све великим словима. Наравно већи табови ?

9. 'oćemo nazad banovane, da se smijemo razlozima

10. И још нешто. Код чета, ако се то може одрадити да размакнеш слике четера и да листа буде горе на врху а рекламе доле или са стране. И да склониш правила, једноставно глупо је и стоје као предмет исмевања :)

11. mega1marco1 pre 5 minuta

'oćemo nazad banovane, da se smijemo razlozima

http://vukajlija.com/autori/banovani

12. Деветар Цокулић: ok, razmisliću

13. Gazda tabovi su okej, samo stavi bela slova za linkove u njima i razmakni odjavu/profil. Možeš da ih staviš u neke posebne boksove različitih boja.

14. за комплетну листу банованих можете мени захвалити, због покретања теме и истрајности на том путу! ако сте женско шаљите ваше наге/уметничке/дупе/сисе фотке а ако сте мушко такође шаљите горе наведен стил слика али ваших сестара, девојака, другарица или пак ћерки (што да не ако је легална)

15. Ako kale ista od ovoga procita, a kamoli ostvari vodim vas sve grupno na po jednu.

16. ако 'оћу да одем до треће стране дефиниција неког одређеног аутора, да не морам да скролујем доле

Ovo sam i ja tražio još pre tri, četiri dana. Volim da pročitam definicije autora koje pratim od starijih, ka najnovijim. Još neki je razlog bio, ali ne mogu sada da ga se setim. U svakom slučaju, dobro mi dođe navigacija ozgo.

Dalje... Da li se lista moderatora može sortirati po tome kada su poslednji put bili aktivni? Iz razloga da bih brže saznao koga da smaram, ako mi nekad obriše defku :)

17. Popravio bag sa promenom šifre. (zaboravljena šifra)

18. да кориници који се региструју имају упозорење са десне стране о шифрама, да не употребљавају шифре типа кверти или исте као и корисничко име, ако је лако, може да се стави и индикатор јачине шифре. чисто да се оградиш ако после дођу и кењају како је налог злоупотребљен. број корисника се вртоглаво повећава, с тога ваља обратити пажњу и на тај део.

19. Doći ću i do tih detalja za jedno godinu dana :)

20. Još jednom: super je što je vodoravni meni, i super je što si uveo dve linije sa karticama (glavnu i podopcije). Ali nigde na svetu te dve linije nisu udaljene ovako - glavna linija ti je gore desno, ova druga niže i levlje. Treba mišem šest kilometara preći. Ovo daj:
    http://www.sueddeutsche.de/sport

I opet: razdvoj profil i odjavu, odjava je za mene kao neki resajkl bin, treba da bude skroz u ćošku, popizdim kad se slučajno odjavim pa moram sve opet. Takođe, ako je moguće da crtica za pretragu bude uvek vidljiva.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.