ISPRAVKE u novoj verziji

1. Popravio:

11. obrisane postere/definicije treba izvaditi sa listi (npr. liste praćenih)
    12. više se ne vidi se autor pre ocenjivanja
    13. ikonica za omiljeno i ostale su malo zatamljene sada pa se bolje vide

2. http://www.dodaj.rs/f/39/mT/26P8GvCW/komentari.jpg
    Mожеш ли некако као стари коментари да буду. Поред ника да буду мало већа слова и тамнија а време да стоји у доњем десном ?

3. Види јаа! х))
    Добро је овако (мсм на ово што си поправио), много је практичније.

4. Добро је овако (мсм на ово што си поправио), много је практичније.

Ма сајт почиње личити на нормалан :) још пар ситница и може да прође :Р

5. 12. više se ne vidi se autor pre ocenjivanja

To kaiz. :)

6. 12. više se ne vidi se autor pre ocenjivanja

Konačno.

7. Газда имаш пвт :)

8. Kaizene, a da napraviš da ovo izbi-oči-bijelo bude makar providno, onda fino kad ubacimo neku temu pomoću onog adona za hrom (ili kad dodaš ti nove boje), bidne manje izbiočastije?

9. Alternativne teme su sledeće na spisku, čim sredim stranicu sa profilom (redizajniram je, vratim rank, glasove, "o sebi" i sl.)

Ako imate neke sajtove za koje mislite da su dobro uklopili boje (tamne teme mi prvenstveno interesuju) linkujte ih ovde.

10. Ah da, i kad kliknem na vrijeme nekog posta i hoću to negdje da npr kopipejstujem ne izbaci uvijek prvi taj post na čije vrijeme sam kliknula već neki iznad.

11. Ako je takav na dnu onda i ne može. Jel to u pitanju? Daj mi primer.

12. Kako se biraju one defke koje stoje sa strane kao "neocenjeno" od jednog autora? Nije rđavo da to budu najbolje neocenjene defke...

13. Не знам да ли је неко спомињао ово пре мене, не замерите ако јесте, али зар није било приче да ће се плус-минус-патрик метнути испод дефиниције тј. постера?

14. Npr. maloprije sam kliknula na Tarasa, pa Loksija, a izbacivao je neke iznad komentare. Sad radi normalno, al nekad zajebava. Isto tako i na komentarima definicija ili postera. Nekad normalno linkuje, a nekad ne.

15. Не знам да ли је неко спомињао ово пре мене, не замерите ако јесте, али зар није било приче да ће се плус-минус-патрик метнути испод дефиниције тј. постера?

Uuuuuu, da. Da ne skroluješ opet skroz gore

16. Pa nije svaka definicija kilometar dugačka...

17. Свеједно, мислим да је дојајније кад је то испод дефке тј. постера.

18. И још нешто, Газда. Бемлига, али по мени је скроз безвезе да на www.vukajlija.com/forum/podforumi у дну листе стоје приватне поруке кад већ постоји картица за њих на том менију испод логоета сајта.

19. Pričali smo o tome, privatne poruke će se izdvojiti iz foruma (biće u vrhu, pored profila sa sve oznakom nepročitanih i sl. zajebancijama).

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.