![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
ova linija ispod hedera, gdje su Odabrane definicije, Popularne itd, ajd probaj da napraviš da je iste boje kao i heder kada se klikne na tu neku listu, a slova se promjene u bijelu boju. Čisto da probaš da vidiš kakav je efekat, da li bi valjalo. Ako probaš javi da čujem mišljenje
More bit i da je bio takav predlog, ali zasto se ne uvede pravilo da pre postavljanja definicije mora da se oceni 10 novih (napisanih u protkla 24h). Ovako, sta god da se napise nema ocena ni za leka... Nije problem ni kad se zadje u minus kada imas 30 ocena, bar znas da ne valja.
P.S. favicon ti je zelen, a nema vise nista zeleno u novoj verziji. Ovi dugmiči za postovanje i izmenu posta su ispali iz autobusa, nikako se ne uklapaju u ostatak site-a i ne mrem se otet utisku da su zaostali iz nekog template-a... Daleko od toga da treba da bude sve u 2 boje, al ovako malo strci...
Па потамни цијело дугме :)
Само уђеш и налупаш 10 рандом оцјена и ето, ништа није урађено :)
To random ocenjivanje valjda kontrolisu modovi? Tako se valjda hejt i definise...
Газда остави фиксне горе табове чет форум и то :)
Да не скролујем стално горе :)
smarko aman da nisi baš skont'o na šta sam mislio.
Da ti dočaram:
http://img407.imageshack.us/img407/8085/75495535.png
Ovdje u ovom crnom pravougaoniku da piše "Odabrane definicije" bijelim slovima.
Druga varijanta da čitavu tu liniju oboji u boju hedera i da kada se klikne na neku tu opciju da ona bude bijela (kao što je sad slučaj sa ovim gore "DEFINICIJE" "POSTERI" "FORUM" "ČET") Ja bi to probao negdje offline da vidim kako bi izgledalo, ne mislim da se proba odma ovdje. Da to oproba čoek pa da kaže valja li čemu.
Gde sad mogu da vidim ima li novih komentare na moje postere (ili definicije)? Ima l' toga negde, posto sam oslep'o izgleda.
P. S. Bravo za opciju novih postera autora koje pratimo.
Кад уђеш на профил, скроз десно, испод реклама и пратиоца...
Tu su samo komentari za definicije. Ima li negde za postere? P. S. Koja ironija - 'Slepi Retard' odgovara na ovo :)))
ахахахахаха
Ремац, мени се уопште не мења боја кад кликнем на то.
Mene vecito prebacuje na neku drugu stranu. Prva dva puta kad me je odvelo na Njuskicu mozda je i bilo simpa, ali nije vise.
Јебига, ја немам ниједан постер, па зато не знам, а о брига ме... :)
Додај овакво нешто поред оног нешто се разјебал'о
Može i uzdrkalo, uskurcalo umjesto razjebalo.
ДА МИ ОТВОРИШ КАФАНУ НА ЧЕТУ ЈЕР ОЋЕ ГАМАД ДА МЕ БАНУЈУ ШТО САМ ПИЈАН КАО ДА ЈЕ ТО НЕШТО ЛОШЕ СИНАН НА ЕКС ТРЕЗАН!
Da,kad ce kafana?
SACAM SE SJETILA NA ŠTA ME PODJEĆA BIVŠA ČET LISTA I LISTA PRATILACA! Na FejZbuku su tako napisani oni što su onlajn.
http://www.dodaj.rs/f/Q/eJ/2ujK2g1r/9.png
три од три пута ме кад прокоментаришем дефиницију пребацио на коментаре постера... Улазим преко Опере на Андроиду. ШКК? Је л' до мене или је неки баг?
Retarde, isti problem imam.