ISPRAVKE u novoj verziji

1. i da promeni ime sajta u vukaGAG, a?
    bilo bi lepo, ajde kaizene.

aaaa daaaaa, presao sam se. kakav je komentar na novi dizajn? tweetuka ili фејзВук? ako cemo tako, neka stavi commandline interface, meni OK, manje komentara ovog tipa
    bilo bi lepo, ajde kaizene.

2. A bilo bi lepo da vi malo prestanete jesti govna sa tim spemom, a?

3. Hoće li taj rang i prosek gazda? :)

4. Кад уђем на свој профил, смета ми позиција бројача коментара и постова, јер ми тако упаљиве 2 и по и 4 хиљаде стално поручују "Који си ти нолајфер, јебем те глупа". Тако да ћу искористити своје демократско право да предложим да се то премести тамо доле поред омиљених дефиниција и постера. Не упада у очи и много је лако игнорисати их.

П.С. Не спрдам се.

5. Ja imam (samo trenutak)

9272 komentara
    24556 postova na forumu

tako da možeš da se smatraš lajferom.

Nego hoće li se Odjava/Profil malo odvojiti i staviti u pravougaonike različite boje?

6. Oce biti nesto od onog dugmeta za jebanje?

7. Ево и Електричар је за мој предлог.

tako da možeš da se smatraš lajferom.

Курац могу. Ти пишеш коментар/пост у просеку на свака 3 минута, а ја то радим много ређе, тако да није нека разлика.

8. Dobro, ali ja uglavnom pišem gluposti na svaka 3 minuta. Pa ti vidi.

9. Evo jedne primedbe od mene koja mi itekako smeta.
    Prvo sam pomislio da će se to pojaviti, ali vidim da od toga nema vajde.

Čemu zvezdica za obeležavanje omiljenih definicija kada ne mogu te iste omiljene defke da vidim na jednom mestu kao pre?
    Stvarno je bezveze. Ne treba onda da postoji ni zvezdica.
    Pozdrav.

10. Ups, jebi ga. Našao sam.
    Slabo gledam u svoj profil.
    Zaboravite da sam išta napisao. Blam na kvadrat.

11. Imam i ja jednu zamerku, napisao sam ti na pvt al me jebeš ko sansku kozu..

Uvodni post na nekoj temi je više štetan nego koristan.. Na forumu se vrti ne toliko veliki broj ljudi (kao na posterima npr) i većina tema je razumljiva u samom naslovu i uglavnom je tu 10tak tema koje se vrte (moram nekom da se izjaham, šta slušam...) i svi znaju o čemu se radi tako da je svakako nepotrebno da ja svaki put na temama o gifovima, slikama i transfer blamovima gledam i učitavam taj prvi post koji sam video 10000 puta..
    I viidi kako to tek izgleda kada autor obriše uvodni post..
    http://vukajlija.com/forum/teme/38325-srebrenica?strana=2

12. Tačno sam znao da je stigao rang, dok je na momenat bilo bad gateway. A prosek gazda? :)
    Edit: Ustvari ni ne treba, ko ga šiša.
    UltraEdit: Bravo gazda! :)

13. Ево и просека. Одлично.

14. Evo dodah i to na onu listu "dodatno o autoru". I dalje je zbudžena profil stranica, voleo bih da je logičnija podela u zavisnosti od vrste sadražaja (npr rank i glasovi za postere) s obzirom da će možda biti još vrsti, ali otom potom. Ovo je dovoljno dobro za sada.

15. Ако би могао негдје згурати и оно ''о себи'', то би било то.

16. E da, to zaboravih, da probam...

17. fala gazda, sada je kao i prije velikog praska

18. Ne znam je li spominjao neko, verovatno jeste, ali da li bi moglo da se odradi da prvi post teme ne može da se obriše, da ne bi dolazilo do situacija da neko napravi kenj temu, pa se oseti izblamirano i izbriše prvi post, i ostali na toj temi ispadnu budale?

19. Evo ga, došao prosek! i Renk! jea!!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.