Hvala i od mene za ovo. Doduše, ne bih da budem zakeralo, ali mislim da će estetski biti znatno prikladnije da umesto "+10 : 1-" stoji samo "10 : 1". Jasno je o čemu se radi i bez dodatnih znakića. Kapiram da je to čas posla izmeniti :)
svojim posljednjim kmentarom već pokazuješ određeni nivo kuloće i nebriganja za to što si fejlovao, matrikse. :)
jbg, mojne više brišeš postove, a zajebancija nek bude i ubuduće.
ali, da mi ne spemujemo ovo. još ću ja i da pobrišem sav spem oko ove situacije pa će sve biti ok, može?
Kaizene vidio sam ti jedan BUG. Sad citam neke defke, vidim linkovano nesto i pise da se ne moze otvoriti izbaci
404 Not Found
nginx/0.8.54
gore u linku pise www3 i www2, kad se izbrisu brojevi moze.
Не знам да л' је неко већ предлагао, али ја мислим да треба да се врати број преосталих дефиниција за писање у табу ''Напиши дефиницију''. Исто и за постере, наравно.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
jesi, ispravio si, nema više viškova.
То ми је професор инфоа прво примјетио, нема више :)
Hvala i od mene za ovo. Doduše, ne bih da budem zakeralo, ali mislim da će estetski biti znatno prikladnije da umesto "+10 : 1-" stoji samo "10 : 1". Jasno je o čemu se radi i bez dodatnih znakića. Kapiram da je to čas posla izmeniti :)
Kaizene bilo bi dobro kad bi ovu boju od citata malo promjenio, malo se teze primjeti
Ic prfekt.
kada će vukajlija opet da promeni izgled i dizajn?
Sad je tek failovo sa brisanjeeem lolo.. Kornifleksi su neizlečivi!!111
EDIT: NE piše na koliko je ko banovan,,
EDIT2: Osim ako mu ne odeš na profil da proveriš..
svojim posljednjim kmentarom već pokazuješ određeni nivo kuloće i nebriganja za to što si fejlovao, matrikse. :)
jbg, mojne više brišeš postove, a zajebancija nek bude i ubuduće.
ali, da mi ne spemujemo ovo. još ću ja i da pobrišem sav spem oko ove situacije pa će sve biti ok, može?
Kako hoćeš, Lulo.
Kaizene, još uvek nisi sredio da ne ostaje text u textboksu.
Vrati rang na profilnu. Bezveze da stoji tamo u pretrazi.
Kaizene vidio sam ti jedan BUG. Sad citam neke defke, vidim linkovano nesto i pise da se ne moze otvoriti izbaci
404 Not Found
nginx/0.8.54
gore u linku pise www3 i www2, kad se izbrisu brojevi moze.
Kajzi brate kume, prijatelju...zakljucaj i ovu pa samo ti objavljuj kad promenis nesto, a nas pusti...kao da si procitao nesto pametno...
Не знам да л' је неко већ предлагао, али ја мислим да треба да се врати број преосталих дефиниција за писање у табу ''Напиши дефиницију''. Исто и за постере, наравно.
Bas je kul nova verzija. Podseca me na beobuild. Plava je bas hot.
Joj, moram da dodam da su neki detalji uradjeni sjajno i, iako mali, mnogo doprinose funkcionalnosti, bas nas je Kaizen razmazio.
Izmenila bih post iznad ali to jos ne radi, pa moram novi- ime se vidi pre ocenjivanja, sad sam videla Rock Angel.
Vrati bre opciju "komentari". Ne mogu više da ih vijam po sajtu.
Vrati i imena na čet, ko da znamo svačije avatare...
Ovo obavezno.
Promenio sam skriptu za vreme pa ako ima bagova javite. Ova bi trebalo da je bolja, i da svuda prikazuje (ona prošla je zajebavala u IE)