ISPRAVKE u novoj verziji

1. Pa neću sad ja valjda da budem kao ostala žgadija što ni 200 dinara mesečno nema?

Понашаш се ко да си моро сто кураца да попушиш да би зарадио тих 200 динара... Добићеш ко зна шта друго јер си ктитор. Опусти се и чекај.

2. Понашаш се ко да си моро сто кураца да попушиш да би зарадио тих 200 динара... Добићеш ко зна шта друго јер си ктитор. Опусти се и чекај.

Ja sam se seksualno prodavao da bih krvavo zaradio 200 dinara i da bih platio ktitora da ne moram da budem kao obični smrtnici na Vukajliji, a sada mi se na pravdi Boga oduzima čet u boji i editovanje definicija. Hoću ono što sam platio!!!

Reme, brate, ja znam da si paljevina, ali sada si prevazišao sebe.

3. Поштовани,

Кад кликнем на пријаву морам да кликнем мишем на текст бокс у ком треба да упишем свој надимак. Ово није морало да се кликће у прошлој верзији. Молим Вас да ово исправите што пре. Посао ми стоји због овога.

С поштовањем,
    Џек

4. Молим те, исправи ово што се виде аутори пре оцењивања, стварно није фазон.

5. Кајзене, јел могу ПВТ теме да се приказују у активним темама као што је некада било?

6. Не би било лоше укинути могућност да омиљенујеш сопствену дефиницију или постер, мало је геј опција.

7. A komentari? Đe kartica? A i kad se odradi ovako http://vukajlija.com/recnik/komentari ne piše na koju definiciju je nako komentarisao. I uvedi čet sobu za krajišnike.

8. Ista definicija je i u novim i u popularnim istovremeno. To tako treba ili ne?

9. Mora Kajzo veća slika... Kako ja da dam plusova ovim sajtušama zbog jebosovnog avatara kad ne vidim ni sisu ni dupe kako valja..?

I čisto onako pitanje Oš vraćat prosek i sakrivat autora pre ocenjivanja.. ?

Не би било лоше укинути могућност да омиљенујеш сопствену дефиницију или постер, мало је геј опција.

To je trebalo ranije.. Sad se ionako vidi ko je omiljenovo :)

10. кајзере дечко, речник сленга испод вукајлија. немој да заборавиш.

11. Prvo i pre svega, gazda brisi postove zbog preglednosti koji ti se ne svidjaju.
    Drugo ova tema je za ispravke, a ne za ko sta hoce, Ali kad vec svi navaljuju..
    Na profilu imam dva mesta za "postova po forumu" gore i dole.
    Zbutaj to sve gore desno od slike koju si mogao malo povecati. Malo.

12. Na primeru odabranih definicija najbolje se vidi da rejting sajta opada u poslednje vreme, a ova promena izgleda bi mogla dodatno da odbije ljude. Boje je najlakše promeniti, a mislim da bi se mogla pokazati kao jako značajna eventualna izborna mogućnost ispeglanijih nijansi zelene koje su obeležavale sajt do sada.
    Značajna zbog generalne posećenosti, meni ne igra ulogu.
    Isto tako, nov sistem izbacivanja definicija sa moderisanjem pre objavljivanja će sasvim sigurno vratiti ljude koji su prestali da dolaze zbog poplave škarta u sekciji "nove definicije". Na sajtu ima dovoljno dobrih autora da bi se bilo kakav prag kvaliteta koji mora da se pređe smatrao podnošljivim,
    Ono što ja zameram novoj verziji uglavnom je rečeno i odnosi se na nedostatak određenih podataka na profilnoj strani, koji su ranije bili dostupni.

13. Isto tako, nov sistem izbacivanja definicija sa moderisanjem pre objavljivanja će sasvim sigurno vratiti ljude koji su prestali da dolaze zbog poplave škarta u sekciji "nove definicije"

+1

I ako bi moglo da se sakrije ime autora, pošto ovako "popularni" autori non stop dobijaju glasove na ime. Onu stranicu "popularne" su zauzela tri autora.

14. Укидај ти, мајсторе, ове популарне дефиниције.

15. Bilo bi lepo da se vrati pregled defke pre objavljivanja.

16. I ako bi moglo da se sakrije ime autora,

Padišahu, ovo odma popravljaj!

17. Матриксе, вероватно си погрешно разумео.

И мени доста фали тај преглед, испод (СЛОВО ЕДИТ) *таба за пример, да видим оно што је линковано. Да ли је правилно линковано итд. Мада, није сад нешто да гори.

18. Ај' пошто је она тема закључана је л' ми може неко рећи која је резолуција аватара сад? Мулуца је почела да ми кипи на све стране! :/

19. hvala na skoru za definicije :)

20. Ispravio sam onaj jedan pixel viška u podmeniju koji se video u nekim browserima. molim za potvrdu ako neko zna o čemu pričam.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.