ISPRAVKE u novoj verziji

1. Sele, već se vide imena na četu.

2. Mene je upravo klik na Poslednje teme prvo odveo do Telenor stranice, a onda na Pvt-ove.

3. Taras pre par minut

kaizen pre 3 minuta

Уочио баг после секунде. :Д

4. Meni piše 'pre 1 sat vremena', ova jedinica je višak...

5. E da i ova skripta "kuca", tj apdejtuje vreme kada je stranica otvorena.

6. А оно да је сат 45 минута остаје, је ли?

7. Jedan predlog u vezi prikazivanja ocena, ovo što sad piše samo +X kao ocena je dobro za one koji čitaju definiciju, ali ne valja za autora, ja na primer imam definiciju koja trenutno ima +5 i ne mogu da znam da li je definicija loša pa ima +20:-15 ili je dobra, a nezapažena pa ima +5:0.

Može li da se podesi da samo autor vidi i pozitivne i negativne ocene a da ostali članovi vide samo zbir?

8. Је л' би мог'о да нам вратиш да нам избаци претрагу за појам када кликнеш на наслов дефке? Лакше се утврђују плагијати. Не волим да дајем плусеве на плагијате :Р

9. možeš gile, samo zadrži miš na tom skoru i pokaže ti koji je odnos

10. Prebacio listu ljudi kojima je omiljena def/poster u zaseban tab tamo gde su komentari kako bih popravio performanse sajta.

EDIT: za sada se odlično pokazuje.

11. Одлично је то

12. Sele, već se vide imena na četu.

Da, ali tek kad stanem mišom na avatar...

13. GLASANJE NIJE RADILO PROTEKLA TRI MINUTA PA ĆE MORATI DA SE PONOVI. :)

14. Vidi stvarno, nisam provalio :) Odlično je ovako.

15. колико су чудо монитори. уђох са лаптопа и видео сам на форуму бројке поред назива теме, чак и иконице за измену и брисање дефиниција. то ладно не видим са овим овде од 19 инћа.

16. Каизене, је л' могуће да се врати онај горњи назив дефиниције? Онај на који кад се кликне могу да се виде све дефиниције са тим називом.

Сад је екстремно сморно проверити да ли је нешто плагијат јер нема тог срања а и мора да се иде на онај део са претрагом (бтњ, било би лепо кад би се вратила ускоро она десно горе).

17. Ne znam za vas, meni se u globalu svidja izgled ali ove stvari mi i dalje idu na kurac.
    1. Mala veličina slike-avatara
    2. Nema proseka
    3. Nema rankinga
    4. Vidi se autor pre ocenjivanja ( Straju ishejtovaše samo tako)
    5 Moram da kliknem na "sunshine" pa na profil..

18. Ne znam za vas, meni se u globalu svidja izgled ali ove stvari mi i dalje idu na kurac.
    1. Mala veličina slike-avatara
    2. Nema proseka
    3. Nema rankinga
    4. Vidi se autor pre ocenjivanja ( Straju ishejtovaše samo tako)
    5 Moram da kliknem na "sunshine" pa na profil..

Амин, и ова п**а нешта паметно да каже :)

19. Vidi ga što je pičketina pa ne sme da napiše meni da sam pičketina da ne bi slučajno popio ban.. Kad je pičketina :D

20. Kad je pičketina :D

Нећу бан ради пичкетине :) лололо

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.