U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Aaaa ne verujem da postoji ova tema!!! Black_hole the idol xD
Nemam reči za dečka :).
Uclanjujem se i ja.
Meni su njegove definicije sranje...
I meni su tvoje.
Neću da se učlanim, liči mi na sektu. Poštujem rad autora black_hole, ali baš da mu ližem bulju pred svima, ne moram. black_hole nastavi kako si i do sad, nemoj da te slava udari u glavu.
Имао је пролив ових дана...
I Ming plaća članarinu...
Lik je broj jedan u svim mojim pohvalama, kada su autori u pitanju.
Njegove definicije sadrže veoma tečan sklop rečenica, u kojima bez po muke spaja
akademski i žargonski sleng. To ne može svako...
Ono što on napiše u tri reda većina autora bi razvukla na celu stranicu...
You're doin' damn good job Mr. Blacky... I'm tellin' you... ;)
član :D
http://www.youtube.com/watch?v=P5_Msrdg3Hk
i ja isto...... :)))
ja sam ovu temu napravio i mislio sam da ste je izbrisali....kad ono prebačena ovde.Lepo lepo!
Napravio sam listu članova na prvom postu i na nju stavio sve koji su to rekli.Svi oni koji su postovali ovde , žele na listu , a nisu neka napišu ovde.
PSV,ovo nije lizanje bulje , nego odavanje počasti nekom ko je napisao najbolje definicije ikada na ovom sajtu.Na provokacije ne nasedam , a autora Black_hole molim da ako nije , ne ocenjuje u budućnosti moje definicije , ja ovo ne radim zbog popularnosti , jebala vas ona , nego zbog poštovanja. BH ga je zaslužio , a ti sa svojim "lizanje bulje" komentarima ,bar od mene , nisi.
Peki, a što bi reka' za lika (čijih definicija više nema) a koji je tvorac definicije "Čak Noris - On je šestarom nacrta' trougao."?
ooooooooooo, znala sam da će doći ovaj dan:))))
Ona gore baš nađe rupicu....ha..ha...
Tasmanijski, aj da vidim imaš li muda da citiraš Sevastovu drugu rečenicu.
imam ja muda ali sam zaboravila:)
davno je to bilo