Klub ljubitelja autora Black_hole

1. Hvala, Arte, što me uzimaš u zaštitu, preko mi je potrebna, ovako se osećam kao na vetrometini ;).

2. Ако те одведем код мене на Олимп бићеш као секира у меду.

3. Je l mogu da budem Posejdon, on mi nekako oduvek bio najgotivniji?

4. aaaaaa, kakvo je ovo podkopavanje koleginice?
    nije lepo.

5. a tebe cu ozbiljno da banujem, ako se ne pojavis odma na cetu.

6. zvuk gutanja knedle :).

7. Извини колега, али мислим да је блацку боље код мене, и да би срећнији био да пије нектар са мном по цео дан, него да четује с неким Далтоном.

8. gotovo. imas jos 10 sekundi da se pojavis ili cu tako da se namrstim da ce da te strecne levo koleno.

9. Black blago tebi, već se oko tebe sjatile ribe... I boginje...

10. A ko je black hole? :D

11. Blek houlom ti se naziva završetak leđa a sredina guzice.

12. Još ako je pošumljen predeo, onda je pravi black hole ;).

13. Mogu li ja da budem ljubitelj ali u smislu obitelja koji ljubi tvoje obozavateljke?

14. Prvi red su moderatori :)

15. ja sam ovaj na dnu u prvom redu sto je iscackao nos i sad gleda sadrzaj u ruci
    :D

16. Ja sam snajperista kojeg jos nisu otkrili.

17. neobavesten je pravi The trooooooper :). Ok, razmestite se gde hoćete, nemojte da pravimo cirkus u sali, odrasli smo ljudi.

18. ja sam onaj koji nije dosao nego je ostao u tvom stanu da krese neku vukajlijasicu dok si ti na okupljanju

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.