Uživajući u blagodetima novog izgleda vukajlije primetih da su neki autori tolko autoseksualni da prate same sebe sa duplih.Šta mislite o ovom fenomenu
Edit jebe me tastatura popravite naslov- banovan

kakav kurac kompleks i to... ja pratim sebe da lakše odem da vidim komentare i tako to. da ne kucam u pretragu.

Realno samo to praćenje mi je sada gej.. Pratim skoro 100tinjak ljudi i nikome ne bih rekao e "od sada te pratim" (kao u fazonu, prati i ti mene) .. Još kajzen nabio slike svih onih koji te prate na sred profila da se vidi raskos, i da to na nesto lici nego moras da ides od slikice do slikice da vidis ko te prati .. Bolje da je stavio kao pre autori koji ga prate pa ako te interesuje pregledaj..

Pa kad si picketina veća od Džele i DC'a zajedno. I zbog ove teme kaci plako što te niko ne prati pa mi te bilo žao lolo!!
http://vukajlija.com/forum/teme/32717-smrt-pratiocima
ja pratim sebe sa 3 naloga, da znam koji su mi nikovi, al sam pasvorte verovatno zaboravio. ne znam da l sam parazit, al ionako me prati 50 nekih ljudi koji mi nikad ni defku nisu procitali.
e sad, mene jebe to sto ne znam kako da vidim koga ja pratim, jer sam stavio neke pod pratnju i ne mogu sad da se setim koji su, kad ocu da ih pitam. kacemo moci da vidimo koga mi pratimo?- M
Što bi pratio samog sebe, nisam špijun.