Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
A ovi kao nisu postojali! Živeli su u vreme Atlantide, Artur je sahranjen zajedno sa svetim Mihailom, Malteški vitezovi su njihovi direktni nastavljači.
Краљ Артур је сахрањен у околини Сплита колико ја знам.
Његов чукунук је упознао чари Силвана светих српским паса (змајева) са којима је ловио фазане у околини Уба. :)
Odgledo sa ženom sva 4 serijala Merlina. Hvala torentu. Opuštajuća serija. Serija i filmovi ok, a za istoriju me nešto svrbi lakat...
Ja sam čuo da je Merlin zapravo sveti Sava. Zar to nema smisla?
Округли сто је имао улогу, да покаже да свако ко седи за њим је једнак. Нема зачеља ни прочеља. Симболика.
Округли сто је служио као романо-британска претеча стола за картање, где су назови витезови играли бришкуле и у крилу им седеле кураве, док су пили топло пиво и чај.
Округли сто је имао улогу, да покаже да свако ко седи за њим је једнак. Нема зачеља ни прочеља. Симболика.
Сем Артура. Примус интер парес. СВи смо ми једнаки, само смо неки једнакији од других.
Ја сам урадио семинарски на 10 страна о историчности краља Артура. И добар је, сажет а има шта да се прочита. Ако неко оће послаћу му и мејлом.
ЕДИТ: Добио сам деветку.
Ево шибни мени. Че те контактирам на певете.
E šteta , mislio sam da će bit dobra tema. Al' nemači pojma su od nje napravili predmet trolovanja u nadi da postanu pametni ili zabavni , ne daj Bože.