Деретић: идијот, историчар или трол?

1. Knjiga mu se zove,Zabranjena istorija Srba.Eto tako.

2. Додуше, ја лика не хејтујем, обожавам га! Један од ликова са најготивнијим стонер причама икад.

Драго ми је да још неко познаде тај квалитет лололол

3. Има он много више од те једне књиге Веснам. Јбт, како сам се скењао, видим плакат да држи предавање у БГ-у, али са закашњењем од неколико сати. Следеће не пропуштам, ДЕРЕТА ДОЛАЗИМ! ПАКЕТ ПАКЕТ ЛОЛО

4. Има он много више од те једне књиге Веснам.

Tu jednu ja znam. A on mi je nekako lud.Lud čovjek.

5. Обавезно иди брате, врхчина је! Ајд што он предаје, већ што још дође на гомиле ликова који су у озбиљном трипу, тек од њих шта мош све чути, шоковник!

6. ЗАБОРАВИО ШИФРУ ГАМБИ!

7. Е Њарнер, а замисли које би кежуал спике бацио тим њушкама на паузи за пљугу лоло, укључим фонтеле снимим и качим на тјуб, будем популарнији од оног Столеволе билдеа лолол, понос Жаркова, а све то уз звуке ДИЏЕЈ ИСУСА - ЦИГАНСКА СВАДБА!

8. Те спике су невиђене. Масони-лимунати приче су мудо орлово за оно што од ови' мо'ш чути!

9. Домен метафизике. Није неки историчар, није трол сигурно, јебат га, остаде само идијот.

10. ДЕРЕТА ОТАЦ НАЦИЈЕ! НЕРАЗУМЕТЕ ВИ ТЕ СТВАРИ, НЕ МОЖЕТЕ Д АПРИХВАТИТЕТ ТУ ИСТИНУ!

11. Те спике су невиђене. Масони-лимунати приче су мудо орлово за оно што од ови' мо'ш чути!

Па онда ће ти се сигурно свидети и prof. dr. sc. Darko Žubrinić! Његов лов на Хорвате по Прашким и Бечким телефонским именицима не смеш пропустити! А и он је студиро математику! Само што је и завршио! И редовно предаје!
    http://www.croatianhistory.net/etf/et01.html

12. Деретић није човек он је ПРОРОК!

13. Он је наш Мојсије.

14. Па онда ће ти се сигурно свидети и prof. dr. sc. Darko Žubrinić! Његов лов на Хорвате по Прашким и Бечким телефонским именицима не смеш пропустити! А и он је студиро математику! Само што је и завршио! И редовно предаје!
    http://www.croatianhistory.net/etf/et01.html

Марко Поло = Марко Пилић из Шибеника, мени већ до јаја лололол

15. Хех, па не ваља да идеш од позади. Не знаш шта све пропушташ.

16. Мрзи ме све да читам, видех Марко Поло са стране, па ми се учини занимљивим. Ово с телефонским имеником објаснило.

17. Кад смо већ код телефонских именика, један је пронађен у Лепенском виру који датира из 7000 година пре ДЈ Исуса и јасно показује да су Срби овде још од тад.

18. Nije to ništa! U Isusovom grobu našli mts-ovu karticu 064. Bili smo i tamo.

19. Па решили га ови из Телекома. Био на рачун и није платио. Шта ту није јасно?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.