НБА 2011/12

1. АЈ НЕКО НЕКА ЈОПЕТ КАЖЕ ДА ЈЕ ЏЕЈМС БОЉИ ОД КОБИЈА!!1

2. Ali je zato sutao 40 puta,mnogo je to.Jeste trenutno najbolji kosarkas ali ima bar 5 NBA legendi od kojih nikada nece biti veci.

3. Mada pazite, LeBron je 2. po poenima i 4. po procentu suta iz igre

4. Кобе је волјум скорер....

5. Kobe objasnjava do sada...uz mog favorita Derika Rouza ponajbolji igrac sezone...Milicic, Radmanovic srednja zalost mogu bolje ali ajde prosjek neki, Pekmen ni ne igra, Veseli imam osjecaj da bi mogao zablistati samo da jos koju tekmu odigra...odavno meni nije bio zanimljiviji NBA...puno jakih ekipa, puno utakmica (svaka ekipa ce bar jednom igrati 3 dana zaredom) sa uzivanjem cu pratiti ovu sezonu

6. Atlanta-Minesota...Love i Rubio igraju fenomenalno...za ne poverovati igraju i Pekmen i Milicic...Pekmena ni u prici, dok Milicic opet sjajan u odbrani...radmanovic opalio 2 trojke obe promasio i to je to za sad...

7. Наача текма вечерас Оклахома ет Њу Јорк. У 2.

8. Meni ovo zanimljivije...igraju 3 nasa igraca :)

9. Да него ја тек сад дошо па ми смор да се укључим. ал саћу да вим как иде. а и овај њу јорк нешто нема преноса још

10. Гледао сам Минесоту до негде средине треће, и мислио сам да је то то, само су они постојали на терену. Миличић лош у нападу, као што рече коментатор, он неће да шутира, кад шутира као да је натеран то да уради, више гледа да узме неки скок и да дода неком, него да сам реши ситуацију... Поента је да је Атланта победила, а док сам ја гледао Лав и Рубио су их уништавали, док је Атланта била безидејна, Радман имао пар асистенција, и неколико скокова, али и он слаб... Пековић играо више од Дарка, и дао неколико поена, Дарко НУЛА :). А Оклахома се спрда са Њујорком ладно... Јесте да овима фали Мело, али мислио сам да ту Чендлер и Стодемајер могу да издоминирају, кад замало... Бостон опет изгубио, жао ми их стварно, имају одличне играче, јесу мало матори, али свакако да могу боље. Весели исто лош у поразу од највећег изненађења Филаделфије... То би било то углавном, док сам ово искуцао Њујорк се приближио мало, али верујем да добија Оклахома...

11. Veseli igrao 3 minuta, nije ni mogao da uradi nista, a i ne igraju akcije za njega...oni idiotski Vizardsi bi i u Evroligi ispali u top 16. Nijednu akciju nemaju, samo se dodaju uz kurac i onda neko sutne isto uz kurac...

12. Brate, jeste falio Karmelo, ali on je vise falio u odbrani nego u napadu. Niksi se priblize malo, kad udje Durant da ga cuva Bil Voker. Imao sut iz igre 10-13, i onu razliku oko 30 poena pa ti vidi koliko je Durant znacio.

13. Визардсима треба добар тренер јер ни једна екипа није толико лоша да има тако јадан скор....
    Весели тешко да ће имати неку минутажу јер на позицији су му конкуренција Рашар Луис, па чак и Ник Јанг је на већем нивоу од њега....
    Може од њега бити добар играч, али само ако буде био стрпљив, трема га доста хвата, што се најбоље видело кад је промашио био оно бацање....

14. Pekmen 7p 4r za 17 minuta, nisam gledao tekmu ali nisu mu ni lose brojke.

15. Meni nije jasno sto nisu ponistili ugovor Luisu, svaki klub ima pravo to da uradi jednom a Luis ima cini mi se 2. po velicini ugovor u NBA a ne opravdava to nimalo...Nik Jang je bek, on mu nije konkurencija, ali Buker i Singlton su dobri...a Saunders je navikao da vodi pobednicke timove. Svako bi isao u plejof sa Pistonsima iz 2005.

16. Нема потребе да га пониште, чак и са њим, који има уговор од 20+ милиона Визардси имају још 1,5 милион долара форе у селери кепу....
    Ник Јанг јесте бек, али кад Џордан Крофорд игра, Јанг прелази на крило ;-)....

17. O, jebem te sudbino! Jednom prenose Kliperse i taman se ponad'o da ću da vidim kakav su tandem Grifin i Pol kad kurac! Pol se 'ladno povredio. Jeeebote... Ali koji je pavijan onaj Grifin, to je bruka! 'Nači lik samo da pravi blokove i zakucava, ali bogami, kad zakuca, to se čuje do Nju Džersija! xD Kak'a je igračina onaj Batler jebote! Lik jebe keve. Tu su i Čonsi i DeAndre Džordan, tako da ako se Klipersi baš uigraju, mogu dosta dobro da doguraju. Cenim neko finale konferencije, za titulu ćemo videti kako se bude odvijala sezona... Samo da mrtvi Boston ništa ne uradi. Počeli su da mi budu ultra antipatični otkad sam gledao kako im je Indijana razbila pičku u sred (na trenutak zaboravih kako im se zove dvorana) TD Benknort Gardena. Mrtvi Pol Pirs i mrtva cela ekipa. Jedino koga stvarno gotivim odatle su Rej Alen i KG. Gledćo sam i poslednju četvrtinu Orlando - Niksi. Jebote, kako ih popiša Orlando onim trojkama, ubiše ih ljudi!

Deron oplodio

+1
    Kakva igračina, sunac ti jebem blesavi! Bogme će ta Oklahoma haos da napravi...

18. Очекивао сам од Њу Јорка да више јебе, али се зато Оклахома уопште не шали...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.