НБА 2011/12

1. Rouz vrlo moguce u prvoj ali ovo sto je ceo Boston u prvoj je smesno

2. Pa ok, verovatno navija za Boston ... :D

3. Verovatno :D ali to ne bi bilo ni u snu

4. Pa i ja mislim da su minimalne šanse da to bude tako .. šta znam, ja bih stavio možda Garneta .. ovo ostalo .. pff

5. ma dos plus to se sve glasa, a zna se za koga ce masa da glasa, a i od sve te 4 iz B. najpre ce cak Rondo da ode ova trojica su vec bila na 50 ol starova matori ljudi

6. Garnet je išao na 13-14 do sada ... ovaj mu ne gine 100% :D
    Prošlih godina je Dwight imao najviše glasova

7. Јел гледа неко Вашингтон-Чикаго? Занима ме какав је Весели?
    ЕДИТ:сад мало пустио ал ми досадно да чекам да га убаце. Враћам се на Далас-Бостон.

8. Veseli ima 3 skoka i 2 banane

9. Дирк објаснио! Кош уз фаул из немогуће позиције пет секунди пре краја за победу против Бостона!

10. U picku lepu materinu, u kurac krasni. Ocajno smo odigrali na kraju, Garnet je trebao da patosira Novickog da ne pogodi. Kurac. I trebao je Dok Bredlija da ubaci da cuva Vesta, a ne Alena. Kuraaaaaaac.

Rouz vrlo moguce u prvoj ali ovo sto je ceo Boston u prvoj je smesno

Ma to su moji glasovi za Ol-Star.
    Prva petorka ce biti, kao i obicno oni pederi iz Majamija, Rouz i Dvajt.

A za Montu sam glasao za Zapad jer lik igra na Ol-Star nivou vec godinama, i glupu ligu boli kurac. Umesto on da ide na Ol-Star sve neki Kobiji i idioti.

11. Запад: Кобе, Елис, Дјурент, Новицки, Бајнам
    Исток: Роуз, Вејд, Џејмс, Стодамајер, Хауард

Мана за Елиса је што је у дивизији са Кобеом, тако да је место бека зацементирано, а резерве бирају тренери, зато је Ђинобили и био на прошлогодишњем Ол стару, а пре тога је и Брендон Рој био редован Ол стар играч.... Како ми је жао што се повукао, Портланд би са њим ладне воде могао до титуле на Западу, а вероватно и до титуле у лиги, али и овако су изузетно добра екипа....

12. Kako prca Kobi u picku materinu

13. Ovaj Sampert decko je samoubica

14. Исток: Роуз, Вејд, Џејмс, Стодамајер, Хауард

Tako brate moj, Rouz!

15. Hauard, 45p 23r i bacanja 21/39!

16. Da je malo precizniji sa bacanja ..

17. Kobi opet 40+, treću za redom... A Majami verovatno upisuje poraz od Denvera... Večeras Miličić bio sasvim solidan u odbrani, iako nije imao neku statistiku, samo jedna blokada i 4 skoka, ali gledao sam malo, i mnogo puta je naterao protivnike da promaše, dobrom odbranom. Rubiu asistencija falila za dabl dabl, a tri skoka do tripl dabla, Peković nije igrao. Veselog nisam gledao, ali po statistici nije nešto odigrao... Ovaj iz Klivlenda Irving, ruki, dobar je, brz je dosta, igra sam tamo, onaj Varežao je takva drvna građa da bi mu Kole Perović pozavideo. Bajnam ga pojeo.

18. Opet sam dobro odigrao .. šta da vam kažem ..

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.