НБА 2011/12

1. A šta mislite je l jebe on sada više nego prije mjesec dana?
    To samo govori koliko komercijala jede talenat. Eto, on nije prvu sezonu ni igrao, i trejdovali ga, al da grije klupu. No, kad ono, međutim...

2. Зар није доња граница у НБА 400 и нешто хиљада по сезони?

3. Tako valjda nekako. Kaže da njihovoj oficijalnoj strani da je prošle godine imao platu oko 780000, ali to bez poreza.

4. Тајванци јесу Кинези, један део Зенкија је под Чанг Кај Шеком избегао на Формозу након што су комуњаре приграбиле власт у Кини, но да не кењам више, може Лин да игра комотно и за једне и за друге ако има држављанство.... Америма сигурно не треба у репрезентацији....

5. Na kom sajtu gledate NBA?

6. Имаш на випбоксу и спортлемону. Овај први је бољи али кад се деси да нема нека текма на њему а баш хоћу ту да гледам онда одем на лемон.
    Ево и линкови да се не мучиш:
    http://www.vipbox.tv/
    http://www.sportlemon.tv/

7. Znao sam za sportlemon, ali sinoc udjem da gledam Majami, pise pocinje u 0:00. Kad kurac, ono nije po srednjeevropskom vremenu. I onda odustanem.

8. Је ли, може ли да се нађе неки стрим са добром сликом на тим линковима? Ја иначе нађем нешто на ЛивеТВ.ру или АТДХЕ, али већином су то неки дигитронски стримови. Изгледа да су прошли они лепи дани кад се могло наћи Ветлеових стримова са сликом до јаја.

9. Ja nasao Superbowl na LiveTV.ru.Ne znam kako je to moguce.

10. Лин оверратед ! Шта кажете за Сан Антонијо ? Маторци газе , 9 победа за редом.Лејкерси депресија , Клиперси о.о газе , Мајами гази...то је то даље слабо памтим.Гледао сам синоћ Бостон , солидно су одиграли.

11. http://www.firstrowsports.eu/sport/basketball.html

Овде сам нашао и НБА ТВ након што више утакмице нису могле за џ да се гледају преко нета са званичног сајта.... Увек има 5, 6 линкова за утакмице....

Лејкерси кад год је Коби шутирао к'о луд и трошио лопте нису добро пролазили, а и осим њега Бајнама и Гасола немају играча ни упола њиховог калибра, што сам раније и негде другде писао.... А Лин је донекле прецењен, али у смислу помпе како је то невероватно, његове бројке и игра никако нису прецењени.....

12. А Лин је донекле прецењен, али у смислу помпе како је то невероватно, његове бројке и игра никако нису прецењени.....

Е то што кажеш. Кад почну са толиком рекламом и помпом да причају о неком новом само учине да замрзим тог играча. Можда би га и готивио али већ сад почињем да га мрзим. Исто је и са Грифином (али не Вукјлиајшким), Џејмсом, Рондом...

13. Грифин и Клиперси су ми постали омражени након оног такмичења у закуцавању кад је прескочио само јебену хаубу, и то све уз хор, спектакуларан долазак аутомобила и сто курчева палчева.... Исто ми на курац иде и Мело.... Никсима је очигледно боље без њега....

14. normalno je da mediji napumpaju nešto, ali pogledajte tog dečka...kolko on uživa u svemu, koliko je nenametljiv i skroman, i kako igra glavom.

LINSANITY!!!

15. Ma jeste, ali ja zbog tih sranja ne volim neke igrače. Eto, samo zbog tog sveg preseravanja ne mogu da smislim Le Brona. A i Kobi mi ide na kurac.

16. LeBron увек негативац ,ал штета кул је лик.Мени је овај Лин антипатичан , али биће звезда 100%.

17. Ја сам Леброна готивио док је игр'о за Кавсе. Колико год да су га медијски пумпали, то мени није могло уништити задовољство да га гледам како игра. Кад је одлучио да игра за Мајами дошло ми је да више никад не гледам НБА. Што је било готивно кад их је Далас одувао у финалу. Буахахаха! Да је бар отиш'о у Њујорк...

Клиперси су ове сезоне у најмању руку занимљиви. Глед'о сам их пар пута. Грифин је у Полу добио идеалног саиграча и, ако остану пар година заједно, има да буду јаки к'о земља.

18. Najjaci je Lin, decko je Harvard zavrsio a sad jebe ove napumpane stoke sa 130 kila. LINSANITY!

19. Pa dobro, veliko je azijsko tržište, moraju malo medijski da pumpaju Lina. Ali i pored toga, neverovatno igra...

20. Pa dobro, veliko je azijsko tržište, moraju malo medijski da pumpaju Lina. Ali i pored toga, neverovatno igra...

Па рекло би се да је то и основни разлог ове халабуке. Нема више Минга, Јианлиан није тај калибар, а милијарда Кинеза чека неког новог чије ће дресове да купи.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.