НБА 2011/12

1. Kobe pruža solidne partije ali bi trebao da se povuče dok je još među najboljima.

Сад си лупио невиђену глупост. Кажеш да је матор и да треба да се повуче а овамо хвалиш 'дедицу' Неша? Коби ће бар још 4 сезоне да јебе а можда и још. Има да игра док не обори оне главне рекорде, пази шта ти кажем. Признајем делом форсирањем на силу али много више зато што ће и у триесосмој да буде један од бољих у лиги.

2. Slazem se sa brdacem ili kako vec ide instrumental od ovoga :)

3. Washington ima prejake igrače

Izvini ako deluje kao uvreda, ali brate, šta ti pratiš, 'leba ti? Koji crni Vašington jebote, jedini fantastičan igrač im je Džon Vol i on je stvarno bez premca ubedljivo najbolji u toj ekipi. Sledeći vredan pomena je MekGi, ali ni on nije nešto, bolji je u takmičenju u zakucavanjima.

Dalas - useri obični!

Hm, pa ne bih baš rekao da je prošlogodišnje iživljavanje nad Majamijem bilo userstvo. Momci su ih tukli 4-1. Istina, gotovo niko nije očekivao njih ni u finalu konferencije, a kamoli kao pobednike, ali jebiga, momci su odlično igrali i zasluženo uzeli titulu.

4. Slazem se sa brdacem ili kako vec ide instrumental od ovoga :)

Хаха, пази, питаћу тамо кад буде неког било на оној језичкој теми да ми измења ник по падежима. У духу нашег језика колико је могуће... :)

5. Lin napunio i lejkerse

6. Auuu Niksi jebali kevu :)))

7. Lin je baš odigrao brate .. a i Lejkersi se raspadaju .. ništa od njih ove godine

8. која сензација овај Лин...

9. Сад си лупио невиђену глупост. Кажеш да је матор и да треба да се повуче а овамо хвалиш 'дедицу' Неша? Коби ће бар још 4 сезоне да јебе а можда и још. Има да игра док не обори оне главне рекорде, пази шта ти кажем. Признајем делом форсирањем на силу али много више зато што ће и у триесосмој да буде један од бољих у лиги.

Dobro, ja prihvata sve kritike. Sad da objasnim: Neš nije tolika zvijezda kao što je Brajant. Morate svi priznati da ako Neš bude pružao loše partije, niko mu neće zamjeriti. Ako Kobe bude loše igrao, to će da bude medijska katastrofa. Ovo što sam sad rekao je neoboriva istina, šta god vi pričali.

zvini ako deluje kao uvreda, ali brate, šta ti pratiš, 'leba ti? Koji crni Vašington jebote, jedini fantastičan igrač im je Džon Vol i on je stvarno bez premca ubedljivo najbolji u toj ekipi. Sledeći vredan pomena je MekGi, ali ni on nije nešto, bolji je u takmičenju u zakucavanjima.

John Wall, Javale McGee i Nick Young. Imaju tri više nego dobra igrača, sa tim se moraš složiti. Mada mana im je što su sebični.

Hm, pa ne bih baš rekao da je prošlogodišnje iživljavanje nad Majamijem bilo userstvo. Momci su ih tukli 4-1. Istina, gotovo niko nije očekivao njih ni u finalu konferencije, a kamoli kao pobednike, ali jebiga, momci su odlično igrali i zasluženo uzeli titulu.

Dobro, poštujem svačije mišljenje, ali opet kažem MORATE SE SLOŽITI da nema teorije da to ponove ove sezone.

Pošteno me nagrdiste, ali i dalje mislim da sam u pravu :D

10. Jes', im'o sam ja NBA 2k11 na kompu, sabij'o sam ih, dok nije doš'o draft pa se nafidali :(

11. Ah, nije to ta tema..

12. John Wall, Javale McGee i Nick Young. Imaju tri više nego dobra igrača, sa tim se moraš složiti.

Svakako da se slažem da imaju 3 dobra igrača od kojih je samo Vol baš odličan, ali ti reče da imaju prejak tim. Oni osim njih trojice, i eto uračunaću tu i Rašarda Luisa za kojeg ni ne znam kako igra, pretpostavljam ne baš dobro, nemaju nijednog dobrog igrača.

MORATE SE SLOŽITI da nema teorije da to ponove ove sezone.

To sigurno ne, jer niti je to ista ekipa, a taman i da jeste, ne bi mogli. :)
    Jaaaaaaaooo, daaaaa, Đeremi Lin PLODI!!!111

13. Denver u losoj formi, garant ce im Indijana jebati kevu veceras...a sakramento bi trebao da dobije konacno :)

14. Ne može da se zna ko će da osvoji .. ajde kažite vi meni ko je Dalas stavljao medju 5 favorita prošle godine ? A? Niko. .. sve će da se vidi ubrzoo ! :D

15. Будући да је Далас на западу, уз Сан Антонио и Лејкерсе су били главни фаворити одатле.... Диркенштајн, Тери, Батлер (повредио се, ал' га Пеђа заменио), Мерион, Кид, Чендлер.... Јака је то екипа била....
    Ал' што јес јес, ово ће бити доста изједначена сезона....

И не знам ко је поредио Рубија са Нешом (мрзи ме да се враћам и да читам), али случај је потпуно супротан, док Неш своје саиграче чини бољим, Рубија саиграчи чине бољим....

16. Rubio je, još uvek, relativno mlad .. dok je Neš iskusan i na zalasku karijere .. Ima Rubio još toga da pokaže i uradi :)

17. Meni taj mali Rubio mnogo ide na kurac. Precjenjeno sranje mejd in Espanja. A svi ga dižu u nebesa.
    Lin preveslao Kobija, al bilo je gusto.

18. Lin preveslao Kobija, al bilo je gusto.

Ne da ga je preveslao, nego mu je jebao kevu, Kobi šutira iz svih mogućih i nemogućih pozicija, troši lopte kao nenormalan, dok Lin radi za tim.
    Na Vikipediji piše da mi je azijski Amerikanac, samo ne znam da li može da igra za Kinu, pošto u Dream team-u sigurno neće dobiti šansu.

19. Kako za Kinu kad je sa Tajvana? A jel ovde neko okačio koliko je on primanje imao do je bio 4. plej u ekipi, i kako je spavao kod buraza na gajbi?

20. ...and the first American player in the league to be of Chinese or of Taiwanese descent.

I komentatori tako nešto rekoše, spomenuli su pitanje da li može da igra za Kinu. Neam pojma.

A jel ovde neko okačio koliko je on primanje imao do je bio 4. plej u ekipi

Ne znam tad, ali mislim je neko rekao da ima oko 11800 dolara mesečno. Nisam siguran.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.