Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
A i nemoguce da je vezao u ligi 15 utakmica sa timovima koji igraju losu odbranu.
Nije jer se mnogo akcija igra za njega (igra se mnogo i za druge glavne igrače, ali za njega posebno) a neretko je u sezoni imao katastrofalne partije k'o što je bila ona sinoć, tako da se ne bih složio da je najbolji ofanzivni igrač. Mnogo promenljivo igra. Najbolji ofanzivni igrač je trenutno, po mom mišljenju, Rouz. Baš šteta što ga ono zadesi...
Rouz inace nije imao nijednu katastrofalnu partiju ove sezone. :)
Pa naravno da je imao, ali njegov glavni problem je što se jako lako povređuje. Da se ne povređuje toliko često, igrao bi još bolje i još konstantnije. On odigra jedno 4 meča dobro i onda odigra 1 loše, a sa Melom nikad nisi načisto, ili odigra 4 meča za redom fantastično ili ga nema na 5 mečeva. Ne sporim njegov kvalitet, ali po mom mišljenju, nije najbolji ofanzivni igrač ove godine.
Zanimljivi plejof okršaji.
Rezultati prve večeri više nego očekivani, možda je Indiana podbacila, prvo nema Haurda kod Orlanda a i oni su u sjajnoj formi došli u plejof, moje mišljenje je da će više nego lagano eliminisati Orlando.
Što se Majamija i Niksa tiče, nema dileme, prolazi Majami lagano ali opet kažem, Niksi imaju odličnu ekipu, strašnu, ali onaj trener je papan žestoki, ponekad imam osjećaj da je kod njih ko na divljem zapadu, ko je jači i brži taj i šuta, strašno.
Iskreno, nadam se da će Spursi uz Tonija Parkera dogurati do NBA finala.
Fino mi je vidjeti ekipu koja nema top zvijezdu a da igra na tako visokom nivou, pokazuju da je košarka ipak timski sport a ne potez individualca.
Durant će koliko vidim razbiti Dalas, kad su Novicki i ekipa propustili sinoć onu utakmicu stvarno nemaju šta više da traže.....
Je l' aludiraš na ovih nekoliko utakmica kad su igrali bez ove trojice ili misliš na kompletnu ekipu? :)
Da, i ja sam se iznenadio za Indijanu, ali Dejvis je opet pokazao koliko je dobar. Tući će ih Indijana sigurno. Jedva čekam da odgledam ovaj duel između Memfisa i Klipersa, po mom mišljenju jedan od najboljih i najzanimljivijih jer su obe ekipe mnogo jake.
Daleko od toga da je najbolji ove godine, ali par godina u nazad je najbolji poenter u ligi uz Kobija. Ne mozes da ga cuvas, jer ima odlican sut sa distance, a i lagano prolazi do kosa odakle moze da pogodi nemoguce.
Igrao je i protiv Dzejmsa u ligi i turio mu je 43
42.... Ал' није играо против Џејмса јер је ту партију Мело мењао Стодамајера на четворци.... ;-)
Та његова доминација је трајала више неких 10ак утакмица, а против Чикага, Бостона и Мајамија је играо на четворци, тако да га нису нпр. чували Денг, Пирс и Леброн већ Бузер, Бас и Хаслем/Бош, или је радио нпр. као против Атланте где је зајебао и Кобија у солирању (30 и кусур шутева је имао), али му свакако капа доле и заслужено је узео награду МВП-ја истока за април јер је малтене сам довео Никсе до плеј-офа.... Никси од његовог солирања неће пуно имати, а и превише је умислио да је Коби, јер Коби иако солира, за разлику од Мела он је врхунски дефанзивац, а и дугогодишњи вођа своје франшизе....
Мело је међу најбољим поентерима, ако не чак и најбољи, али не чини само то играча најбољим офанзивцем....
Ma mislim na komplet ekipu.
Parker, Dankan i Ginobili jesu zvijezde ali opet nisu takve zvijezde kao Brajant i kompanija.
Što se tiče Klipersa njih najviše simpatiziram od svih ekipa u NBA, možda Minesotu malo više ali tu je to. Nadam se da će razbiti Memfi iako Zek Rendolf se vratio pa čisto sumnjam da će biti baš lagano kao što se misli.
Što se Mela tiče, strašan igrač ali slab u glavi, inteligencija nula poena.
To je ono što mu fali da se bar malo primakne Brajantu.
Ih, da je tu samo Zeka Rendolf... Tu su i Konli i Arenas, koji im je u suštini 6. čovek, i Mark Gasol, koji kida ove sezone, Rudi Derpe, Ou Džej Majonez itd. Jaka je to ekipa, jedna od najboljih defanzivnih, ako ne i najbolja. Ne znam, kad god gledam Kliperse, nekako mi njihove akcije deluju previše prosto. Doduše, ni ne treba da nešto preterano komplikuju sa takvim timom, ali opet... Videćemo, svašta može da bude. Valjda će da prenose bar 2-3 tekme te serije, ako ne, gledam na netu 100%.
Djus od pomorandze Majonez :D
Pricas gluposti, mozda samo siluje previse ali to mu ne zameram uopste.
Биће то добра серија. Клиперси се нису усрећили тиме, што су добили ове, али шта је - ту је. Ја ћу да навијам за Мемфис, да прости колега Грифин. :Д Екипа ме одушевила прошле године у плеј-офу. Одиграли су врхунски и то без Гејаре. Играће се то најмање 6 утакмица, ја мислим.
Pa igrač koji nastavlja da siluje šut iako ima 2-15 u jednoj utakmici dok njegov tim gubi 40 poena razlike ne može biti nikako dobar s glavom.
Ал' се Бајнам налупа банана вечерас.
Бајнам трипл-дабл с бананама. :Д
Штас' бре гаси ова тема? Оживите тему, поч'о плеј-оф....
Majami u maksimalno 5 utakmica iako bih najvise na svetu voleo da im Karmelo jebe kevu.
Cikago je i bez Rouza bolji od File al zbog soka i svega(idu price da im je atmosfera u svlacionici i na treningu kao na sahrani zbog Rouzove povrede), Fila ima sansu da ih prodje.
Boston u 7 protiv Atlante,neizvestan duel,al ce na kraju presuditi iskustvo Bostona.
Indijana dokazala sinoc da je onaj prvi poraz slucajnost,znaci u 6 utakmica maks prolaze Orlando.
San Antonio lagano u 4 protiv Jute.
Lejkersi ce ako i trecu dobiju bez problema verovatno kalkulisati sa jos eventualno 2 poraza da bi se Artest vratio za Oklahomu.Nema Denver tim koji moze ozbiljnije da im pomrsi konce,videlo se lepo u prve 2 utakmice,Kobi igra sa cetrnestinom gasa i opet im je sipao 31 i 38 poena.
Klipersi i Memfis najzanimljivija serija,mislim da Memfis ima vece sanse, pogotovu ako se bude igrala 7. utakmica.
Dalas pokazao da lagano moze da izbaci Oklahomu ali spletom nesrecnih okolnosti je 2:0 za Tandere.Ipak,moje misljenje je da ako Dalas dobije naredne 2 utakmice na svom terenu prolazi sigurno.
Nego jako me zanima kako komentarisete Kobijev potez da ne igra poslednju utakmicu regularnog dela i bukvalno prepusti titulu najboljeg strelca Djurentu,jel moguce da se zasitio tih individualnih priznanja i da mu je prsten jedina zelja trenutno?
38 poena jednom nejakom Sakramentu bi bio maciji kasalj za njega,Majk Braun je sam rekao da Kobi svakom timu moze da da 50+ poena lagano,ali da to ne radi jer on to ne trazi od njega.
Скоро сам се укључио. Изгледа да се добро игра одбрана за сада, а? Видим да је број поена к'о код европљана у по' 3. четвртине, а још мало ће полувреме.
ЕДИТ: Пук'о је ЊујорАк. Нема.. џаба им је што се добро држе у одбрани кад офанзивно ништа не могу да направе. Ја не знам, требали би много боље играти с екипом, коју имају. Поготово у нападу. Овај Мељо погоди тек сваки четврти шут. Добро, Амари не игра, ал' сумњам да би и с њим било много боље.
Nije jos gotovo! Sprdam se, pukli smo ubise nas u odbrani, nista nismo dali.
'Оће вечерас неко да гледа текме? Ја сам пајкиЈо малопре сат времена. http://www.wildmangulice.org/forum/Smileys/default/baby_smiley3.gif