НБА 2011/12

1. Занимљива утакмица за сада у Бостону. Лепо је видети Мекгрејдија како објашњава на терену, подсети ме на нека боља времена. Ал' не да ђаво... Таман се разигр'о к'о прави, и повреди се. Пу!

2. Рондо се испромашивао поштено, ал' је појебо у скоковима и асистенцијама.... Чикаго, мислим да може да се опрости од полуфинала плеј-офа.... Роуз им превише фали (Бузеру највише, јер је он без доброг плеја го курац и у нападу) за тако добру екипу и кад дозволиш да ти једна неискусна екипа очита лекцију у задњој четвртини онда друго и не можеш очекивати.... Следећа утакмица ће одлучити....

3. najezio sam se sinoc dok sam gledao MekGrejdija,da nije bilo jebenih povreda mogao je on mnogo vise da postigne,covek nije prosao prvu rundu plej ofa nikada!?

Lejkersi sinoc mogu slobodno da kazem namerno izgubili od denvera, to govorim zbog pre svega pristupa igri,smesno je bilo...

4. TMac bi sada bio rame uz rame sa LeBronom i Brajantom da ga nisu povredele sjebale, to je neupitno....

5. Не би био баш као њих двојица, јер они су и врхунски дефанзивци.... ТиМек је у Орланду био нешто као мало боља верзија Мела....
    Нису ни њега толико повреде упропастиле колико Грента Хила.... Будући да је човек већ жива легенда НБА лиге, онда се зна о каквом се потенцијалу код њега причало.... Не знам, некако ме је тај Орландо превише подсећао на данашње Никсе.... Скупина добрих имена, али без резултата (испадали су у првим рундама плеј-офа, да би 2004. били и најгори тим у лиги)....

6. Pa makar da ne bude metla ;)

7. Ode i Beron Dejvis...
    Karmelo 41 poen ukljucujuci i trojku za 87:84 uz sut iz igre 15-29
    Cikago bez Rouza ni bleda senka prvog nosioca u plej-ofu

8. Au, kakva je utakmica bila ona u LA-u! :) Znači bruka. Prvo povedu Klipersi, pa onda dobar deo meča Grizlisi imaju blagu prednost i onda pred kraj Klipersi naprave preokret i povedu sa 7 razlike. Derpe metne 2 skroz blesave trojke, ali treću ipak nije mogao. :) Dobro je. Ipak je moje mišljenje da će OKC da uzme ove godine jer će Klipersi da se muče protiv Memfisa, ako ih prođu uopšte, a ovi su već počistili Dalas, tako da sad imaju odmor i onda se pripremaju za polufinale. Ko god da im dođe, izlaze spremniji i svežiji na njih. Lično bih voleo da Klipersi uzmu, ali objektivno, ako oni ne zaustave OKC, ne znam ko će. I Majami je naravno mnogo jak, ali ne verujem da će uzeti ove godine, tj. nadam se da neće. :)

9. A Karmelo nakon toga sutira tri bacanja i promasi dva, pa onda fauliraju Stodemajera pa i on promasi jedno. A pre toga Karmelo promasio jedno, Stodemajer uhvatio pod kosem i nije zavrsio, a jos pre toga Karmelo krene da zakuca i zalepi ga Vejd. Imali su srece na kraju sto su dobili sa toliko propustenih prilika da ih dokrajce. Odlicna odbrana Fildsa na Vejdu u poslednjem napadu, Dzejms naravno u poslednjem napadu nije bio ni blizu lopte.

10. Oklahoma ove godine do prstena. Kevin Gospodin Čoek Durent.

11. Тактички гледано, проблем Мајамија није био Мело већ Стодамајер.... Као што је Меџик објаснио на полувремену план Мајамија је био да затворе све остале играче и сведу их испод 15-20 поена и управо су пали код Амареа гледе тога (боље имати једног играча са 40 поена, него неколико са по 20).... Нису му смели дозволити да се разигра у другом полувремену....
    Није ми јасно зашто Вејд није препустио лопту Леброну у задњем нападу, он им је и донео неизвесну завршницу на крају... То само Сполстра зна.... Ал' добро, после 6 узастопних победа Мајамија, ред је и да Никси (и то потпуно заслужено) једном победе....

Блејче, да ниси заборавио да се и Сан Антонио и Лејкерси питају на западу нешто? :-)

12. Није ми јасно зашто Вејд није препустио лопту Леброну у задњем нападу

Jer je Lebron picka i ne sme da zavrsi.

13. Није ми јасно зашто Вејд није препустио лопту Леброну у задњем нападу

http://p.twimg.com/AqVImpBCMAE29qa.jpg

14. Без великих изненађења до сад...

15. Као што рекох господо. Клач или не -

он им је и донео неизвесну завршницу на крају

....

Вечерас ће Мемфис контам изједначити, а Сан Анотнио, ако Поп не буде одмарао кључне играче (може им се, имају 3-0), ће оверити пласман ''чистком''.... Видећемо, Клиперсима треба још неко да се активира поред Криса Пола ако оће да ураде нешто.....

16. Вечерас ће Мемфис контам изједначити

Not on my watch, they aren't. :D Ja sam i dalje navijački uz njih, ali su prilično loše odigrali prethodnu utakmicu, tako da kontam da će sad biti bolji i da će opet dobiti, samo bez onolike neizvesnosti kao u prošloj utakmici. Naravno da vrlo lako može Memfis da ih tuče, ali isto tako mogu vrlo lako da izgube. Sve u svemu, jako neizvesno.

Видећемо, Клиперсима треба још неко да се активира поред Криса Пола ако оће да ураде нешто

Upravo to. Foj je nekoliko puta lepo pogađao, ali nije to bilo dovoljno. Mora Batler da se više priključi, kao i Mo Vilijams. Je l' Bilaps povređen do kraja sezone i šta je on uopšte sjebao, ne sećam se šta bi s njim?

Блејче, да ниси заборавио да се и Сан Антонио и Лејкерси питају на западу нешто? :-)

Ovo će zvučati verovatno jako glupo, ali po mom mišljenju, ni San Antonio ni Lejkersi nemaju toliko konkurentnu ekipu za titulu u odnosu na recimo Oklahomu ili Kliperse ili Majami. Obe ekipe su prilično matore i odsvirali su svoje i jedni i drugi. Mogu da iznenade, naravno, ali ja ih ne vidim kao ekipe koje bi mogle da osvoje prsten, uprkos odličnom timu koji nesumnjivo imaju obe ekipe.

17. Ma LeBron im je dao neizvesnu zavrsnicu, ali on je dao sut za pobedu ili produzetak 5 puta u karijeri u vrh glave.

18. http://dimemag.com/2012/04/the-nbas-top-10-clutch-shooters-this-season/

Ево овде ко су најбољи клач шутери ове сезоне.... Ал' без обзира што га нема на листи, ја бих ипак Мелу дао задњу шут првом....

Ето, чим Клиперсима још неко проради одиграју фино (у сваком случају боље него раније).... Лептијебем, да је Мемфис дао само по кош више у свакој утакмици сад би прошли даље са чистком.... Фер резултат би стварно био 2-2, ал' добро....
    Сан Антонио објаснио....

Сан Антонио има, Блејче, против Клиперса скор 2-1 ове сезоне, као и Лејкерси.... Уз то, језерашима се Бајнам разгоропадио, По је увек опасан, Сешнс им је одлично појачање, а и Светски мир у задњим утакмицама подсећа на ранију форму.... Коби наравно к'о Коби.... Само да не претерује у солирању јер сад заиста Лејкерси имају разноврсност у нападу и моћи ће доста....

19. а и Светски мир у задњим утакмицама подсећа на ранију форму

http://www.hiphopsince1987.com/wp-content/uploads/2012/04/metta-world-peace-aka-ron-artest-hits-james-harden-with-an-elbow-video-fight-2012-thunder-lakers.jpg
    Jesi na ovo mislio? :D
    Ma mogu oni da imaju pozitivan skor protiv Klipersa koliko god hoće, ja sam ubeđen da su Klipersi bolji. Svakako da su sve samo ne lak protivnik, ali ne znam, nekako mi ove sezone ni oni ni Lejkersi ne deluju onako moćno kao što su bili nekad... A ne znam baš koliko Lejkersi imaju raznovrsnosti u napadu. Mogu da igraju na centre, to je ok, ali ostatak ekipe osim Artesta da kažeš i nije baš impresivan (nije ni on, ali im je jedan od najboljih). Sešns je ok, ali nije on ta klasa. Eventualno je tu još Blejk solidan i to je to.

20. Как' га је опандрчио.... Могли су му и већу суспензију лупити.... Ал' јебага, имао је просек у задњим мечевима око 15 поена....
    Клиперсима је највећа мана што немају центра (додуше, ретки су тимови који имају праве добре центре) и што имају једног од најгорих тренера у лиги....

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.