НБА 2011/12

1. Inace Karmelo ima najvise klac suteva posle Kobija od 2003. kad je dosao.

2. A mislim da bi Lejkersi bili favoriti protiv Klipersa.

3. Inace Karmelo ima najvise klac suteva posle Kobija od 2003. kad je dosao.

Pa imao bih ih i ja da mi daju takvu slobodu. Jebote, ne znaš ko više šutira od njih dvojice, tj. ko više solira. U stvari, više Kobi, ali opet, tu su negde...

A mislim da bi Lejkersi bili favoriti protiv Klipersa.

Pa bili bi tu negde. :) Meni bi bili favoriti Klipersi, a i realno, imaju i jaču petorku a i dužu i jaču klupu.

4. Pa brate ne radi se o tome, i Vejd i Lebron su glavni likovi u svojim ekipama od 2003. pa on ponovo ima vise. Mislim da sam se cak i zajebao, tojest da ima vise i od Kobija.

A mislim da su Lejkersi mnogo iskusniji i ozbiljniji tim od Klipersa. Klipersi mi lice na Nikse dosta, imaju jaka imena, a opet im fali nesto.

5. Fali im mozga brate, mnogo im je lako pročitati igru. U 80% slučajeva gledaju da izgrade poziciju za nekog od šutera za 3, moraju da igraju raznovrsnije. Pa jesu i Vejd i Džejms glavni likovi u svojim ekipama, ali oni igraju prilično konstantnije od Mela. Ne sporim da je Melo dobar za te završnice, najbolje je pokazao protiv Čikaga, ali da igra stalno u takvoj formi, onda bi bio baš u rangu sa ovim najboljima, a verovatno bi bio i najbolji. Jebiga, ja imam jedno mišljenje o njemu, ti drugo i to je to. :) Nije da ga ne volim kao igrača, daleko od toga, ali jednostavno više gotivim neke druge likove. No, šta mislite, šta će biti na kraju Atlanta - Boston? To je jedan jako neizvesan duel.

6. Boston, mislim da Atlanta nema bas nikakve sanse.

7. E bedak, glupi Majami.

8. Izgleda da je,mada jos uvek nezvanicno, Lebron MVP
    zasluzeno ili nezasluzeno?
    ima on super brojke stvarno all round igrac ali da li je sve u brojkama?
    po mom misljenju je nezasluzeno al to je vise zbog neke averzije koju imam prema njemu...

9. Ma i ja ga mrzim ali je po brojkama zasluzio. A i bili su drugi na Istoku.

10. ManUtdOwn18
    Pa brate ne radi se o tome, i Vejd i Lebron su glavni likovi u svojim ekipama od 2003. pa on ponovo ima vise. Mislim da sam se cak i zajebao, tojest da ima vise i od Kobija.

А Мело је у Денверу био резервиста? :-)

http://www.nba.com/2012/news/05/12/mvp-release/?ls=iref:nbahpt2

Јесте МВП и званично и јесте заслужено.... Води у поенима, скоковима и асистенцијама у својој екипи, игра одличну одбрану и играо је сваку позицију од кеца до четворке одлично.... Сан Антонио игра превише тимски да би се неки појединац истицао, Чикагу је Роуз био предуго повређен да би био и узет у обзир, јединог правог ривала је имао у Дуранту....

11. А Мело је у Денверу био резервиста? :-)

Ne, hocu da kazem da su svi bili u istim pozicijama u svojim timovima i da je Melo ponovo najbolji :D

12. Ал' је звучало, Сколсе, као да је овај био резервиста у свом тиму док су ови жарили и палили.... :-)
    Нисам успео наћи до 2012, ал' сам успео наћи до 2009. кол'ко је ко погађао клач шутева....
    http://www.82games.com/gamewinningshots.htm

Мело је тад имао један погодак мање, али и дупло мање покушаја од Кобија....

13. Al cini mi se da ovaj lik ne gleda lepo. Sto se mene tice trebali bi da gledaju samo prave poslednje napade, ne poslednje 24 sekunde jer ovako ispade da je LeBron najbolji klac igrac. A znamo da nije i znamo da 'chokeuje' u tim situacijama.

Takodje moram primetiti da Melo ima najbolji procenat u TOP 10 :)

14. Ali ja sam subjektivan po ovom pitanju previse.

15. Што си субјективан? Па бројке не лажу, Мело јесте најбољи за клач шут.... А и написах раније, да бих и ја њему првом дао задњи шут.... Ал' би мени и доста грејао клупу ако би се почео 'алавити и био лењ у одбрани....

16. Danas da biram ko bi trebao da mi sutira sut za pobedu ovako bih ih rasporedio:

1. Karmelo
    2. Vejd
    3. Kobi
    4. Roj( s tim sto se povukao, onda mesto njega Durant)
    5. Pirs

17. Naslov teme je NBA. Ali Kecman je tata :)

18. Оклахома објаснила синоћ неке ствари.... Ако се Гасол не раздрма, ово ће бити лагана серија за Оклахому....

19. Ko bi trebao da šutira za pobjedu top 5

1. Brajant
    2. Rouz
    3. Durant
    4. Tony Parker
    5. Melo

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.