Prijava

Не иде се у финале са игром која се ослања да неко из противничког дуа подбаци (Вејд). Вејд ако одради лоше и следећу утакмицу, ону тамо ће одрадити одлично. Али другачије Док и не може. Пирс, Ален и Гарнет су превише матори да се надигравају са Мајамијем. Касно су се Келти сетили да доведу Алена и Гарнета, да су то урадили три, четири године раније (а ништа мање играча и пикова не би дали), освојили би барем и две титуле више.

Моја прогноза 4-2 за Мајами.

Вејд ако одради лоше и следећу утакмицу, ону тамо ће одрадити одлично.

Nikad ne možeš da garantuješ za nekoga da će odigrati dobro. Evo sinoć, nije dobijao slobodna bacanja za svoja foliranja, kukanja i bacakanja pa je imao samo 18.

Ja mislim da bez Boša, i naravno, ako sudije budu VRLO MALO navlačile za Majami, Boston može da ih prođe u 7.

Да братац, али Вејд је предобар кошаркаш да целу серију игра очајно (у то су се и Пејсерси уздали, па су га издували). Тешко, немају они ни снаге, мада ако Рондо уђе у форму није немогуће. Леброн одлично одрађује четворку, Хаслем га таман мења колико треба. Батијеа су кренуле тројке, Милер је солидан играч. И без Боша су попуњени одличним кошаркашима. А и не навлаче судије за Мајами толико колико се мисли (ево, примера ради, доста људи је причало да је Вејд малтене нокаутирао Ронда прошлу утакмицу, то се и мени чинило, да бих одгледао успорен клип и слику и видео да је Рондо пао к'о и Бускетс против Интера, овај га је једва зглобом (не шаком, већ само зглобом) дотакао по челу). Више је то до неког негативног мишљења о Мајамију које доста људи гаји па се ствара такав утисак. Док Риверс се, између осталог, једино код суђења жалио на ону једну техничку што је њему досуђена у првом мечу (што је у праву).

trenutno ne bih mogao da izaberem izmedju njih dvojce.
i to sta oni rade majamiju se ne vidi u statistici.

Iako navijam za kelte, ipak i dalje mislim da majami ima vise sanse da prodje dalje.
Bos se izgleda vraca, a i vejd ima da proradi kad-tad.

ubijo i KG, menjao im je sut svaki put kad bi krenuli na ulaz, ali svaki put.
a rondova izjava na poluvremenu?
na pitanje kako im je poslo za rukom da postignu 60+, sta iskoriscavaju u odbrani majamija?

on kaze - majami place kod sudija u tranziciji

Hahahahaha Rondo carina

Nadam se da će Oklahoma da ide dalje, ali i SA igra super. Na iskustvo do finala konferencije. E sad, njima je sad il nikad, a Tanderima sad il dogodine, pa nadalje... Sa druge strane, nadam se da će Boston proći onu stoku sa Floride.
Iznenadio sam se kad sam vidio da su Durent i Vestbruk '88. a Ibaka i Harden '89. godište. Jebote, kontam da će dugo da jebu u NBA.

Oce ko veceras ostati budan, pa da zajedno prokomentarisemo tekmu, kao sto smo prethodnu sezonu u plejofu ispratili? :D

OOOOOOO JEBI HITOVE
OOOOOOO JEBI HITOVE
JEBI JEBI HITOVE

ООООООООООООООО JEBI HITOVE!

Jes da volim Vejda ko rod rodjeni i imam njegov dres, ali ne volim ove instant ekipe koje posle par godina jebu svima majku. To sto se tice svih sportova. Majami je ko Siti u fudbalu. Dodatni razlog je sto mi igrac u MyPlayer modu u NBA 2k12 igra u Bostonu.

Ako OKC uspe da zadrzi Ibaku i Hardena, nema te instant ekipe koja ce da jebe kevu.
Mali off:
Imali spanija realne sanse da tuce USA u londonu?
Ameri nece imati dominantnog centra, a spanci imaju bracu gasol i ibaku.

Келти су ми прилично лепо демантовали прогнозу. :-)
Верујем да ће сад сам Рајли средити тактике за следећу утакмицу, јер ово експериментисање са ниском петорком у финалу конференције је за го курац, као и враћање неопорављеног Боша.
После 0-2, сад се више чини да ће финале бити Оклахома-Бостон. А и лепо би било да Келти, којима ће ово врло вероватно бити задња сезона са оваквим саставом (Гарнету и Алену истичу уговори), узму титулу.

YeahBatch
Majami je ko Siti u fudbalu.

НБА лига захваљујући селери кепу управо спречава да се праве такви инстант суперјаки тимови. Мајами има Леброна, Вејда и Боша, али на то им се своди цео тим. Центри су им рупе, клупа више лоша него добра иако има солидних играча, а Чалмерс им је просечан плеј. Уосталом, и Келти су исто у једном трејд року довели Гарнета и Алена 2008, а Мајами је то исто урадио само са млађим играчима (док су Келти то урадили преко трејда, Мајами је отпустио пола тима управо да би направили места у селери кепу). Није Мајами толико јак као што многи мисле. :-)

VelikaKonzerva
Imali spanija realne sanse da tuce USA u londonu?
Ameri nece imati dominantnog centra, a spanci imaju bracu gasol i ibaku.

Амери су довољно јаки да са 2/3 снаге могу да победе било коју репрезентацију на свету, па чак и тим света ако се окупи.
Неће имати Хауарда, али ће им ту бити Лав, Бош и можда Чендлер, тако да су одлично покривени.
Контам да ће се Крижевски одлучити за овај тим:
1: Пол, Дерон, Вестбрук
2: Коби, Вејд
3: Леброн, Дурант, Мело
4: Лав, Бош, Грифин
5: Чендлер

jebu svima majku.

Pa nešto se ne sećam da su uzeli titulu, ali znam na šta misliš. :D Brejknu Oklahoma SA na strani... :) A i ja i ortak smo mislili da će tako biti, on budala stavio na njih i neki blesavi hokej i uleti mu to. :) Ako finale bude OKC i Boston, biće zanimljivo 2 tekme. :) Previše sam ja olako shvatao taj Boston, ipak su matorci još uvek sila. :) A Rondo šta radi, ono nije normalno. Iako mi je omiljeni plej Kris Pol, moram da priznam da ga je Rondo ove sezone prešiš'o k'o malo dete. Ma sve plejeve je prešiš'o. Objektivno gledano, trenutno ipak najbolji plej. Stvarno čo'ek igra bruka. OKC FTW!

Оклахома покидала.... Ко год да прође, од Бостона или Мајамија, они су ми фаворити....