Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ja ne znam šta on traži u Bostonu, tj. šta ljudi iz Bostona hoće od njega. Mislim da je Radman napokon ubo ekipu.
Radman po meni definitivno može da igra tamo .. za ostalo neću da komentarišem
Milicic je trebao duze da ostane u Evropi...u Pistonsima nije mogao da se razvije kako treba i zato je sad nesiguran...pre neki dan ubacio 11 poena u 1. cetvrtini i onda stao potpuno...
Nisam informisan, gde Miličić igra trentno ?
Minesota
Tamo je Peković, čudo da nisam znao za Miličića jbt ..
Peković će biti mnogo bolji od Miličića jer se iskalio u Evropi, imao jake utakmice, kontam da će biti bolji i od Divca.
Milicic je posle tih 11 poena uprvoj cetvrtini,u trecoj promasio slobodno bacanje,iznervirao se i promasio jos 3 zaredom.
Volim ja Pekovića,(on je trenirao u mom klubu, K.K. Junior, Podgorica, tu je počeo) dolazio je par puta da trenira posle nas, svi mi samo gledali i ćutali, za mene bio neverovatan osećaj...
Ali Divac je legenda, teško da će Pekmen da ga dostigne ..
Ima potencijal, ja sam na kasetama gledao Vlada na početku NBA karijere i bio je mnogo fizički nespremniji od Pekovića, imao je bolju tehniku, ali u igri pod košem je bio slab. U svakom slučaju, ima bolju osnovu za napredovanje u NBA nego što je imao Divac.
Па Владе је отишао у НБА са 21 годином а Пековић са 25. Плус, Дивац је одмах почео да јебе а Пековић греје клупу. Готивим га али не верујем да ће нешто да уради тамо. Нека га 2-3 године да узме кинту и онда у Партизан да кида до тријеспете.
Divac je imao Medžika Džonsona :). Ko su još centri u toj Minesoti osim Pekovića i Miličića?
Ту им је Бред Милер, ал он је матор, а често им Кевин Лав игра центра иако је крилни центар.
Meni Peković ne bi grejao klupu :)
Реците ви мени, јел има негде да се гледа онлајн НБА пошто слепци са Спорт Клуба преносе текму недељно?
Kada je pley-off ima .. sada ću da proverim da li postoji za regularni dio ..
Jedan od najmilih sportista svih vremena .. za mene i najbolji košarkaš ...
Nemoj sad da se cimate oko Jordana, ovo je neki moj "specijalni ukus" .. ;)
Znam ja da je Jordan #1
Ја гледам овде:
http://www.vipbox.tv/sports/basketball.html
Уффф, шпански а?
хвала у сваком случају
Na srpskom nećeš naći sigurno ! :D
haha ne evo naso sam na engleskom
sacu gledam ove vulfse i reptorse bolje nego indijana 76ers