Radman po meni definitivno može da igra tamo .. za ostalo neću da komentarišem
Milicic je trebao duze da ostane u Evropi...u Pistonsima nije mogao da se razvije kako treba i zato je sad nesiguran...pre neki dan ubacio 11 poena u 1. cetvrtini i onda stao potpuno...
Nisam informisan, gde Miličić igra trentno ?
Minesota
Tamo je Peković, čudo da nisam znao za Miličića jbt ..
Peković će biti mnogo bolji od Miličića jer se iskalio u Evropi, imao jake utakmice, kontam da će biti bolji i od Divca.
Milicic je posle tih 11 poena uprvoj cetvrtini,u trecoj promasio slobodno bacanje,iznervirao se i promasio jos 3 zaredom.
Volim ja Pekovića,(on je trenirao u mom klubu, K.K. Junior, Podgorica, tu je počeo) dolazio je par puta da trenira posle nas, svi mi samo gledali i ćutali, za mene bio neverovatan osećaj...
Ali Divac je legenda, teško da će Pekmen da ga dostigne ..
Ima potencijal, ja sam na kasetama gledao Vlada na početku NBA karijere i bio je mnogo fizički nespremniji od Pekovića, imao je bolju tehniku, ali u igri pod košem je bio slab. U svakom slučaju, ima bolju osnovu za napredovanje u NBA nego što je imao Divac.
Па Владе је отишао у НБА са 21 годином а Пековић са 25. Плус, Дивац је одмах почео да јебе а Пековић греје клупу. Готивим га али не верујем да ће нешто да уради тамо. Нека га 2-3 године да узме кинту и онда у Партизан да кида до тријеспете.
Divac je imao Medžika Džonsona :). Ko su još centri u toj Minesoti osim Pekovića i Miličića?
Ту им је Бред Милер, ал он је матор, а често им Кевин Лав игра центра иако је крилни центар.
Meni Peković ne bi grejao klupu :)
Реците ви мени, јел има негде да се гледа онлајн НБА пошто слепци са Спорт Клуба преносе текму недељно?
Kada je pley-off ima .. sada ću da proverim da li postoji za regularni dio ..
Jedan od najmilih sportista svih vremena .. za mene i najbolji košarkaš ...
Nemoj sad da se cimate oko Jordana, ovo je neki moj "specijalni ukus" .. ;)
Znam ja da je Jordan #1
Ја гледам овде:
http://www.vipbox.tv/sports/basketball.html
Уффф, шпански а?
хвала у сваком случају
Na srpskom nećeš naći sigurno ! :D
haha ne evo naso sam na engleskom
sacu gledam ove vulfse i reptorse bolje nego indijana 76ers
Ja ne znam šta on traži u Bostonu, tj. šta ljudi iz Bostona hoće od njega. Mislim da je Radman napokon ubo ekipu.