НБА 2011/12

1. Ne znam tacno, sad bih pogledao ali sam izbrisao 2k11. Mozda oko 205. Nisam siguran.

2. Ja 185 :) Ali i meni Soni puko nesto i izbrisao sve sacuvano :P

3. Čar igrice je uzeti PF-a, mnogo više vam treba umeća za tu poziciju nego za forvarde... Otkrivanja, "pik en rol", POST igra, igra u odbrani, nedostatke koje lik ima, kao što su brzina, stamina, i kretensko kretanje moraš da neutrališeš boljim čitanjem igre... Probajte samo, mnogo je zanimljivije, baš zato što je teže.

4. Ja sam dosta koristio i to. Cesto mi trener u igrici menjao poziciju. Tako jeste jebenije igrati. Najlakse je uzeti guarda i vozati protivnike ko majmune i na kraju zakucati.

5. Vazi sto mozes da vozas Kobija i Vejda na superstaru, a i nisam uzeo beka zbog toga nego volim loptu da imam kad god hocu

6. Skrenuli smo sa teme malo, sta kazete na jucerasnje meceve? Tj jutrasnje

7. Što se tiče ekipe koju najviše gotivim, ukupno gledano je to Portland. Nisam sad neki preterani ljubitelj nijedne ekipe, ali gotivim dosta timova, osim onih mrtvih poput Minesote, Milvokija ili tako nekih levaka. Ove sezone su mi najgotivniji Klipersi pre svega zbog Pola i Grifina. Tandem jebe keve! A i ostatak ekipe im je dobar, u stvari odličan. Ali što se tiče igrice NBA, nije mi to baš igrica za neko preterano razmišljanje. Ja uvek uzmem neke slabije ekipe, a igram protiv ortaka koji uzimaju ekipe poput Bostona, Orlanda (prvenstveno zbog Hauarda, a onda i zbog Nelsona) i Lejkersa. Jebem ti život, ja uzmem onaj Portland, kidam se s Lejkersima, al' ne možeš bre protiv Brajanta kad cepi onaj fejd-avej pa da ga jebeš! Ja igram to totalno nerezonski i divljački. Drmam trojke do besvesti. :) Centri mi i ne trebaju, osim da naprave poneki blok i to je to.

8. Ja pikam sa Niksima i Sansima najvise jer imaju dobre sutere u igrici

9. Meni su iznenađenje za sada Atlanta i Filadelfija. Dobro, Atlanta i nije toliko, ali Filadelfija svakako... Što reče neki lik, da im je stari Ajverson sa ovakvim timom, mogli bi i do prstena, ovako ja im prognoziram plejof. Drago mi je i zbog Radmana što je u poslednje dve utakmice igrao više minuta nego obično, i što je to vratio poenima, na oba meča je bio drugi strelac ekipe, odmah iza ludog Džoša Smita. Minesota izgubi od Toronta, Kalderon bolji od Rubija, u prošlom meču Rubio je učestvovao u čak 42 poena Minesote, prvenstveno zahvaljujući asistencijama, mislim da ih je imao 14, vidim da ga opasno krenulo u NBA i svi su oduševljeni promenom koju je doneo, kako Minesoti, tako i ligi generalno. Nisam znao da je Barea prešao u Minesotu, mislim da je on odličan igrač, sa još dva tri solidna igrača Minesota bi mogla i do plejofa, ovako, ostaje samo da gledamo dobru igru Rubija, Lava i ekipe... Što kažeš Grifine, zajeban tandem Grifin i Pol, mada opet više sam očekivao od Klipersa bar na početku.

10. Pa Klipersi su pukli samo dve tekme, ne znam an koju foru je Oklahoma odigrala 10 a oni samo 6

11. Danasnji centarski igraci me ne impresioniraju... Da se ne lazemo Howard je drvo, Bajnam je talentovan ali brate mnogo se povredjuje.... Turi Stodemajera negde on je polucentar :)

Од центара једино Хауард баш ваља, али би такав играч требао далеко више да доминира, штета што више нема квалитетних центара какви су били пре само 15ак година Олаџувон, Јуинг, Робинсон и Шек.... Можда Оден ако коначно проради нешто уради и Лејкерси ће вероватно од Бајнама направити звер, али остали су труба....

Сад је истекло за џабе да се гледа НБА ТВ директно са нета, самим тим и све одигране утакмице, ал' има пун курац тих стримова са истим програмом....

Гледе игрице, узех титулу са Бостоном, са Даласом и Орландом.... Са Бостоном још мењах неколико играча за пикове код лошијих екипа и таман покупих изузетно добре рукије и сјебе ми се комп....
    Је л' зна неко ко је играо 2К12, је л' има у том нека варијанта као Џордан челинџ?

12. Zna li neko moze li nekako da se otkljuca ekipa Sakramenta iz 2002 u NBA 2k12? Negde sam video da i to ima.

13. Igraju Vizardsi sad protiv Toronta, Veseli stavio Barnjanija u dzep...

14. Od Klipersa i Majamija mi se jebeno sere, timovi koji su uvek bili jadni, pa su smogli para za prenadrkane igrace i sad glume muda. Pol se zajebao, mnogo bi vise postigao da je otisao u Boston. Ovako ce da trune u nikakvom timu i zauvek ce biti bez titule. Jebale ga pare.

Minesota je ove godine do jaja, mnogo dobrih igraca imaju, ima dosta da dobiju tekmu. Samo Vilijams me malo razocarao.

Vasington ima do jaja igrace, al danak neiskustvu jebiga. Mnogo su atletski sposobni i imaju super tehniki. Treba mnogo da se uigraju.

Lejkersi su prsli, ne znam sta mi je. Bajnam sazreva, to je do jaja za njih, Kobi i dalje odlicno igra. Treba Brauna vise da koriste.

Bobketsi imaju okej igrace, i tu i tamo igraju na nivou. Al' u ostatku sezone su u kurcu. Ne znam sta je Dzordanu, sjebao ih je onim trejdom sa Portlandom.

Portland je odlican ove godine, ili oni ili Oklahoma idu u finale. Mnogo su sazreli i uigrali se. Steta za Roja, sjebale ga povrede, a bio je stvarno istinski odlican igrac.

Oklahoma razvaljuje, bili bi jos bolji da se Vestbruk manje izdrkava i da igra malo pleja umesto da glumi Lebrona. Jos to i da Perkins nauci da sutira, i mogu do titule.

E, Boston sad. Prosle godine su se zajebali kad su uzeli Grina i Krstica za Nejta i Perkinsa. Grin je do jaja, ali Perkins im je trebao. Sad imaju odlicnu klupu, samo sto su trebali Nene-a na vreme da potpisu, ili bar Cendlera, mater im jebem ludu. Rukiji su onako nj, trebalo je Bruksa da zadrze, mali kida. Dzonson se nije dobro pokazao, dok Mur obecava, Alen junior. Bredli odlican na odbrani, cak i Rouzi opusteno moze probleme da pravi. Rondo bolji nego ikad, Garnet se malkice oladio, Pirs nam je potreban, Alen isto bolji nego ikada, mada malo losiji na odbrani. Dobro smo Stimzmu uzeli, jos malo da se uigra i trebalo bi Dzermejna da zameni. Pavlovicu ne znam sta je, malo-malo pa atrofira. Bes me iznenadio, Denijels losiji dosta, fala bogu sto je preziveo onu provredu. Grin daj boze da se oporavi. Treba nam Arinas.

Hoksi su odlican potez napravili potpisivanje Radmana i Megrejdija. TiMek i dalje kida, a Radmana oce sut. Smit i ostali strandardno do jaja. Daleko ce dogurati.

Bulsi su potpisali Hamiltona, on i dalje moze da opika odlicno. Rouz malo manje sebican da bude, jebalo ga izdrkavanje. Noa bi mogao malo bolje, Deng do jaja. Gibson bi mogao bolje. Skalabrini se beskoristan, treba da se penzionise i zaposli kao trener jer ima odlican mozak za igru.

Pejsersi dosta bolji, Vest im dosao. Naravno, nikad s njima nece osvojiti titulu. Da je dosao u Boston, bilo bi mu dosta bolje, al zbog para se ispalio. Dobro se oporavio od povrede. Grejndzer je okej.

Denver ce do jaja da ispadne, jer nemaju vodju tima pa se svi trude da se sto bolje pokazu. Nene je super, onaj ruki im je isto do jaja. Dobri su oni.

Dalas ima jos bolje igrace ove godine, ali ocajno igraju ne znam sta im je. Odom samo malo da se snadje. Vins Karter dokazao da jos ima snage da dobro igra. Dalas ce se sjebati, jbg.

Nju Dzerzi se zajebao, slabi su ako im nema Derona, Hamfriza i Lopeza. Glupi ameri mrze hamfriza zbog one ruzne kucke, jebiga. Nece oni jos par godine nesto postici.

Njujork je sranje, Karmelo na totalno pogresnoj poziciji, Cendler im nije trebao. Klupu ni ne nemaju uopste, to ce ih sjebe. Dejvis im nije ni trebao. Nema prstena za njih.

Orlando zajebava Hauarda, nikad nece on kod njih uzeti prsten. Jedino Nelson i Big Bejbi Dejvis nesto vreme, ovo ostalo cemer i jad. Zasluzuje da ga trejduju negde gde moze prsten da uzme.

Finiks slicna situacija k'o u Orlandu, samo sto je ovde Nes. Jadan covek, mator, jos do jaja igra, ali malo su bolji od Orlanda. Stiv zasluzuje trejd.

Golden Stejt ima previse sutera i plejeva, ne znam sta ce im koj kurac. Monta i Stiven, a i Li i Nejt su jedine svetle tacke tima.

Toronto standarno prosecan, Barnjani mi je okej, Dirouzan, Kalderon. Svi oni imaju potencijala, ali trunu u jadnom timu.

Milvoki slican fazon, imaju tu i tamo svetle tacke, moraju obavezno neke stvari da rese.

San Antonio ima prosek od 100000 godina po igracu, svi su matori i raspadaju se. Ali dobro, trude se, ajde, nek im bude

Hjuston mnogo bolji nego pre. Skola do jaja u reketu, Lauri me iznenadio. Bravo, bravo, nek lepo nastave.

Pistonsi jad i beda, uzasno su se zajebali vise puta. Dzerebko im je dobar, ali nisu Ripa trebali da otpuste. Uzjebali su se tesko.

Kingsi imaju potencijala, ali kurac. Los im trener bio, da vidimo sta ce smart da uradi. Evan i Tompson do jaja, Kazins isto do jaja, ali mnogo kenja.

Filadelfija ima okej igrace, ali postizu zacudjujuce dobre rezultate. Veoma zacudjujuce. Nisu uopste losi.

Memfis prosle godine objasnio, i to bez Rudija geja. Sad ce jos vise da kidaju, samo da se Zibo oporavi. Gasol odlican, bolji od brata za koju godinu.

Hornetsi sad jad i beda, ali nekako se vuku. Tu i tamo pobede, usere ih. Steta sto je liga njihov vlasnik, tako ih ujebavaju previse. Kao sto cine Oklahomu prejakim.

Juta ista situacija k'o Denver, odlicno. Bez vodje, svi se trude. Devin Heris im je super. Za nijasnu gori od Denvera.

Jos Klivled. Prosle godine jad i beda, sad malo bolji, ajde. Moraju jos mnogo da uce i vezbaju, a nemaju mnogo lose igrace.

Eto, mislim da je to sve.

15. Pet ukradenih! Jan kobjasnjava kanadskim drvosecama xD

16. Добар је Весели :Д

17. Гледао сам на прескок па нисам све похватао, ал ово што сам видео био је добар. Имао један алеј уп, неколико скокова и једно 2-3 можда и 4 украдене. Сасвим добро.

18. Vasington dobio hahahhahahaah

19. Kobe jebe ove sezone...48 poena Sansima, podmladio se skroz.

20. Ухх баш сам добро одиграо а ? :Д

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.