Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ne.
Da li je Elvis umro uzalud?
Da.
Da li su žene sa Venere a muškarci sa Marsa?
Da
Da li ima u Srbiji vise krivina na levo ili na desno?
Da. :)
Da li si čuo/la za pesmu "Albatros"?
da. (ako misliš na flitvud mek i pitera grina?a ima i od
žaka prevera il beše od bodlera... Bodlera, Bodlera... Ćvećke zla itd...volim sve što vole mladi).
Voliš li pljeskavice leskovačke ?
:))
Da.
Da li si zaljubljen/a?
"ljubav je jaka, al dal je za đaka?" Ili sam stalno zaljubljen ili odavno nisam bio. Ipak kad ostariš ljbav je poštovanje znači DA!
Zapališ li zadnju cigaretu pre spavanja?
Ne. (Pošto ne pušim, ne zapalim ni prvu, a kamoli zadnju.)
Da li smatraš sebe natprosečnom osobom?
Izuzetnom da, natprosečnom NE.
Muka li ti za dom?
æææ... Ne. :zbun:
Da li mrziš maslinovo ulje? :)
koristim za salate i ribu.
voliš li propečeni lešnik?
(Dakle, voliš? :( )
Da.
Palačinke sa ajvarom?
NE!
Da li si bila na planinarenju?
Ne. (Bila sam na "brdarenju". Penjala se na Đavolju varoš. xD )
Da li mi veruješ?
:) verujem.
Da nisi ti napravio/la neku drvenu sklupturu na stazi do "svatova"?
nikada...u mojoj zemlji nema drveta
Da li ce neki nas glumac javno reci da mu Bata Zivojinovic ide na zivce???
Ne. Jer ne sme.
Da li voliš ekstremne sportove?
Da. Iako mi je najekstremiji sport kojim sam se bavio voznja na autoputu 140 KM/h..mada volim gledati skejtere i bicikliste kako lome skejtove i bicikla..i kosti...
Da li ce se otkriti jos jedan mjesec pored postojeceg mjeseca?
Ne. Već je otkriven. (MyMoon)
Da li ti je tačan sat?
Da
Da li Boris Tadic brije noge?