Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Jes probao oprati uši?
Pazi ovako!
Pojačaj sve zvukove na telefonu na maksimum, uključi sve alarme i upozorenja, čak i one u igri, i turi na maksimum.
Isključi jebenu vibraciju.
Javi utiske.
Вероватно има мали звучник који није много јак, као код мене на експрес мјузику 5310.
Немереш у флашу од две литре сипати воду из балона од пет јебених литара.
To je kod nokije softverski, nea to veze sa zvucnikom....
I šta, kad sve pojačam, zvučnici će da, prorade. Zajebano, a u specifikacijam piše "stereo" zvučnici...
Jel zna neko neki program za konvert videa u mp3, ali da je dobar, tj. da zvuk bude dobrog kvaliteta?? Pošto sve skidam sa Jutjuba, a skontao sam, da je Smarko bio u pravu, fora je u kvalitetu tona.
Imam jedan android i jednu nokiju.Nokiju n73me sam zadrzao jer ima zvucnjake koje nisam cuo ni na jednom drugom fonu, ocu rec ako ti se fon slabo cuje, kupuj neki drugi, nema tu pomoci i apdejtova kuracapalaca.
Nisam čitao ostale postove, samo uvodni, jer je vremena malo a ja žurim da se napravim pametan.
Uđi u podešavanja telefona i uđi na podešavanje zvuka, i na podešavanje zvonjenja pogledaj da govorni pozivi nisu podešeni na onaj "ascending" zvuk, da se zvono postepeno pojačava kad te neko vabi na telefon.
OK to, ali pogledaj gornji post i pitanje. koji program je dobar za dobar za konvert u mp3, tj. da ton bude dobar visokog kvaliteta?
Pojma nemam, ne razumijem se u to, al kolko znam i pretpostavljam o tome čini mi se da što je veći bitrejt (bitrate) muzika se jače i bolje čuje.
Pa zato i pitam za neki program -.-
Mare, kazah ti tamo na četu..
Hvala Dopi, a jel može to više pesama odjednom?
Aj na pvt