Ауу ал се сјебао Шваба, отишла му нога у курац.
Е сад, по неком мом прорачуну могу и Македонци даље, ако сам погрешио нек ме неко исправи. Прво морају Швеђани да победе Данце (што је баш тешко јер ће гарант да наместе као и увек) а онда они нас (ми ћемо играти са пола снаге). Тада је табела следећа: Србија7, Македонија5, Немачка5, Пољска5, Шведска4, Данска4. Е сад ствара се круг Немачка, Македонија и Пољска, и свако у том кругу има по победу и пораз те би требало да одлучује гол разлика: Македонија+1, Немачка0, Пољска-1. Односно шта сам хтео да кажем, Македонцима је одговарала само победа Пољака од +1,2 или 3, јер да је било више онда би Пољаци имали бољу гол разлику. Дакле остаје само да Шведђани победе Данску а ми ћемо даље већ да се договоримо.
Ko 'oće da gleda onu drugu: http://www.ehf-euro.com/SRB2012.1941.0.html
Кои сам деген, линково сам два пут исто, на ово сам мислио 2. пут.
http://rss.org.rs/#vest:4283
?
Ma, lupeta. 2004. je Danska pustila Švedsku da pobijedi, ili obrnuto, ne sjećam se, pa se svi kače na to sad. Da, baš je Danska nesposobna da pobijedi, bra'o.
Sa Hrvatima u polufinalu. UF! bolji su po imenima, ali ima da izginu ovi naši za svaku loptu!
Па није неспособна и не кажем да их неби иначе победили али сигурно их неће Швеђани сада зајебати. А и нису наместили само 2004. (тада им је и једнима и другима одговарало 2-2 притом избацујући Италијане, и наравно да је било 2-2) већ се увек међусобно пуштају сви ти скандинавци поготово у рукомету и фудбалу. Додуше у осталим спортовима и нису низашта па не могу да се поштају. У прилог томе иде и податак да су кладионице стопирале тај меч. Ја сам одиграо јутрос док је још могло, синглирао на њих и ево добих скоро 3 сома.
Pa dobro, nek se puštaju. Nama svakako ništa ne znači hoće li proći Njemačka ili Danska, prošli smo dobro i protiv jednih i protiv drugih. Kad mi pustimo Crnu Goru, cijeli svijet na nogama, a Danska je i inače dosta bolja od Švedske, tako da, znam da bi ih pobijedili čak i da nisu imali polufinalnu omču oko vrata. Eto, vidjećemo sad sa Špancima šta će da urade. ;)
mala vidra awwwwwww
На једној групи на Фејсује окачен овај линк, а Хрвати су почели да спемују и да прете. Сад ми је жао што нисам у Београду. Вероватно бих дохватио једно омање секирче па би им отишао на дочек. Пургерске пичкице никако да науче да само Делије имају муда да оду у Загреб, а да они не смеју ни да примиришу Београду. Мислим они могу да дођу, ал' да л' ће да се врате...
http://www.telegraf.rs/sport/38841-bed-blu-bojsi-dolazimo-u-arenu-ne-plasimo-se-srpskih-navijaca
Ја баш због што навијају за своју репрезентацију поштујем Торциду и БББ. Ове наше пичкетине из оба табора нису виделе утакмицу кад игра Србија и баш због тога бих све утакмице послао у Ниш, Крагујевац или Нови Сад само да имају иоле пристојније стадионе и хале.
Јебо те у Арени више ових Срба у црвено жутом него ових регуларних.
Како ме нервирају са овим шатро шлемовима стратиотским, гистро фаланга... који оне трипове трипују...
NERVIRAJU ME OVI BUGARSKI CIGANI JEBO IH BUKEFAL!
A sad muda!!!
Više Makedonaca u dvorani. Šta će tek biti sa Hrvatskom?!
Сад борба и свакако муда!
e,jesmo obezbedili London?
EOOOOOOO DA LI SE CUJEMO?
Ja da sam na mestu Nemaca, uzeo bih i zaklao sudije. Znaci sramota, da od 40 minuta, 12 minuta ljudi imaju igraca manje! Onakvo sudjenje ni mi nemamo kada odemo negde..plus pustanje napada Poljacima, koraci, itd... jebem im sve...