рукометна репрезентација Србије

  1. Ja sam za to da se mi, kao gradjani okupimo i da se zapalimo, u znak protesta da se zapalimo!!!!

  2. Ма брате, то са правне стране смешно. Мислим, што је најгоре од свега, они нису извели ни неке круцијалне доказе, а камоли нешто друго.. Ал јеби га, наређење добили, сви по толико и ето.

    Иако је то дело требало да се по мени окарактерише као "учествовање у тучи" за шта је запрећена казна од 2-5 година чини ми се.

  3. Ja se stidim sto sam gradjanin Srbije i sto su mnogi neljudi moji i vasi sugradjani!

  4. Ja sam očekivao više sranja,obezbeđenje je ipak izgleda bilo na kakvom takvom nivou čim juče nije bilo nekog grupnog lemanja.To što kaže dub i hugo jeste tačno al nam opet ne ide na čast ovakvo ponašanje štaznam mogli su da se ugledaju na ponašanje igrača na terenu al izgleda da je 20 godina malo da se zaleče ratne rane,videćemo za 20 godina ...

  5. A dokle mi da se izvinjavamo za svaki prekršaj? Što ste toliki Tadići? OK, nije im svejedno, izgubili su finale, a već su spremali doček trofeja u HR, ispali su u vaterpolu zbog ONE utakmice, a hteli su u finale. Mi smo "krivi" za to. Jeste, i nas tamo prebiju i demoliraju kad god odemo. Pevali su ustaške pesme u NS, neka su - čega se pametan stidi time se budala ponosi. Šta to mene boli kurac? Brujaće selo tri dana, a posle će se sve utišati. Ko ne želi batine sedi na Istoku, ne ide na sever i jug.

    Meni je srce puno zbog naše reprezentacije. Svaka im čast.

  6. Тај неки фазон. Мени је једино жао оног избоденог и Шумшеа несрећног, остале ко јебе.

  7. Ok je prošlo, ali zamislite da je Hrvatska pobedila. E onda bi se sav seljavluk ispoljio, ovako je još dobro. Ne smem ni da pomislim kako bi bilo onda.

  8. Ne znam ko je od vas gledo prenos na HRT2. KOJI MUK U DRUGOM POLUVREMENU! I onda reporter koji izvještava ispred Arene: "Atmosfera je paklena. Stalno vrijeđanje i provociranje naših igraća. Samo jedan incident kad je skupina SRPSKIH navijaća pokušala napsasti naše navijaće. Ćuvalo ih je PET TISUĆA policajaca. A EVO UPRAVO SAD BACAJU GRUDVE NA NAS!!!" I onda emislija poslije utakmice, i zaključak da kauboji nisu izgubili od Srvije, nego da su porazili sami sebe.

  9. Najmanje se tu radilo o sportu. Nije to bilo sportsko natjecanje, nego stravična demonstracija mržnje, straha, ksenofobije, nacionalizma, barbarizma, divljaštva i fašizma. Da. Fašizma. Dobro ste pročitali.

    Bez obzira u kakvim se oblicima pojavljivao, bez obzira bio on izravan ili prikriven, fašizam je fašizam. Ne postoji bolja riječ koja opisuje ponašanje srbijanskih navijača u Areni. Bio je to sportski fašizam, skriven tobože iza navijačkih strasti, ali fašizam sam po sebi. Atmosfera nije bila natjecateljska, nije to bila atmosfera sučeljavanja dvije protivničke sportske ekipe. Bila je to prava neprijateljska atmosfera, nabijena onom iskonskom divljačkom mržnjom, onom istom mržnjom koja je na svim stranama na Balkanu toliko puta do sada prizivala krv i žrtve, uništavanja i paleži.

    http://www.seebiz.eu/nova-demonstracija-mrznje-mozemo-li-se-osloboditi-fasizma-na-sportskim-terenima/ar-24889/

    EDIT
    I zato se ova utakmica u beogradskoj areni može usporediti s Hitlerovom Olimpijadom 1936. u Berlinu. Po svemu, ona je to i bila.

    Молим вас прочитајте ово

  10. Ахахаха, они нас оптужују за фашизам, ахахахахахахахха, ајме....засхто то радите дећки???!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=RdZRMdPxpv0

  11. a taj isti domagoj što to piše je do 1992. bio Božidar... (malo slovo domagoj namerno, prim. aut.)

  12. О томе се ради, колико год да људи желе мир, суживот, пријатељство, толико и знатно више медији, нарочито хрватски подривају то настојање, настојећи да створе масивнију мржњу између два народа, што утиче на свест просечног читаоца/гледаоца па мисли да у Србији живе дивљаци и кољачи и обратно. Говна новинарска побити, па полако испочетка.

    Da. Fašizma. Dobro ste pročitali.

    Децхко ('рватски новинар) да се носиш у пичку материну. Је л' знају уопште усташе шта је фашизам и у којем народу на Балкану је имао највеће упориште и највише следбеника?

    Atmosfera nije bila natjecateljska, nije to bila atmosfera sučeljavanja dvije protivničke sportske ekipe. Bila je to prava neprijateljska atmosfera, nabijena onom iskonskom divljačkom mržnjom, onom istom mržnjom koja je na svim stranama na Balkanu toliko puta do sada prizivala krv i žrtve, uništavanja i paleži.

    Исусе. Људи се грле после утакмице, поздрављају као браћа. Одвратно, повраћа ми се од оваквих ствари.

  13. Predlažem igru na forumu - po nazivu teme pogoditi kuda će da ode rasprava. Evo, ovo bi bio zicer, kvota 1,05, skinuto u Vilijem Hilu zbog dojave. Tema o rukometu završava se raspravom o Hitlerovim brkovima, simbiozom vatikanske kurve Del Ponte i ustaškog poglavnika Pavelića te raspravom da li su Rvati pokatoličeni Srbi ili Avari i kojim to kurčevim jezikom govore.

  14. А ја предлажем да не изиграваш просветитеља и схватиш ове постове као зајебанцију јер не видим да се неко с неким расправља овде.

    А ово већ није зајебанција: http://www.smedia.rs/vesti/vest/85311/Napad-na-Srbe-u-Splitu-Hrvatski-huligani-napali-Srbe-u-Splitu-Napad-na-Srbe-u-Splitu

  15. Ne bi bilo loše oks

  16. А ја предлажем да не изиграваш просветитеља и схватиш ове постове као зајебанцију јер не видим да се неко с неким расправља овде.

    Nemoj mnogo jesti govna i pušiti kurac.

  17. Шта онда оћеш, да те 'раним говнима и бушим с курац?

  18. Eto ti ga na. Počeše i kurcima da se bacaju.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.