рукометна репрезентација Србије

  1. Лолололололо, немојте људи, наши смо.

  2. Браћо, браћо! Недајте да вас убачени јудеомасонски шпијуни заваде и да нам прекину славље због ове свеопште победе на Светога Саву.

  3. Ja sam i dalje u neveri! Znam da su pojedinci iz susedne nam države spremni na sve, ALI OVO?! Kakvi kraljevi, jebote! A ja osim onog zašto ćutite, pičke ustaške nisam čuo ni video apsolutno ništa uvredljivo, ali ozbiljno. :) Pevali smo sve vreme naše pesme, ali jebiga, kad neko vidi da može da te konstantno podjebava bez ikakvih posledica, što ne bi? Mi puštamo da nam se raznokakva govna šepure ovde, a tamo ne može niko od naših normalno da ode. Mislim da se kristalno jasno vidi u kome je problem. A možda i ne. Na prvi pogled je problem u njima, ali isto tako je i u nama, odnosno u ovim govnima od političara koji se izvinjavaju za sve živo. Izlizaše im bulju tako da se savršeno glanca.
    http://www.youtube.com/watch?v=4KqUUH0gJQY

  4. Како бих простим аргументима у нормалном разговору навео овог шое оно написао да плаче, да се покаје и да призна како има тежак плекс од Срба.

  5. Иронично је колико се два суседна , два најсличнија народа себи толико мрзе.Толика мржња да је то страшно.Ал наводно смо били пријатељи у почетку па су Хрвати пали под Угаре а ми под Турке....то нас је сјебало.Слажем се да медији потпаљују највише.Не треба да се грлимо и волимо али не треба и да се мрзимо.Јер на крају кад погледаш имамо истог непријатеља у виду западне диктатуре.

  6. Kad se pogleda sa strane, iz perspektive kakve-takve normalnosti, totalno iščašeno i kretenski deluje makar i jedan povik "pičke ustaške" ili tako šta slično. Kompleksaški je. Nepotrebno. Argument "pa i oni rade to i još mnogo gore stvari" nije nikakav argument.

  7. Можда теби Оксе, ти живиш у Европи и толерантнији си :)

  8. Muri puko tiket pa mu nije svejedno :)

  9. Јој Брус, не стај ми на муку, много сам се разочарао. Ем сам моро да се фолирам да навијам за нас, ем смо победили.

  10. NIKAD VIŠE SA NJIMA NA PRELOOO I DO SAD JE BILO PREKO VOLJEE!!!11

  11. Иронично је колико се два суседна , два најсличнија народа себи толико мрзе.

    To ti je, bar po mom mišljenju, onaj princip kao kod 2 rođena brata (bar ovde kod nas, ne znam kako se u inostranstvu podnose 2 rođena brata :D) ali ovde su gotovo uvek na krv i nož. Naravno, vole se oni međusobno, ali se stalno nešto prepiru. Ja mislim da ne znam 2 rođena brata koji se tako ne koškaju a da žive zajedno, a znam bar jedno 15-ak tih nazovi "parova".

  12. Да само што се ми не волимо него кољемо кроз векове...и томе се мора стати на крај.У реду је , десио се јасеновац , десиле су се и 1990-1995 где су обе стране сносили последице али треба све то не заборавити , никако заборавити него прећи преко тога и живети у некој толеранцији и поштовању.доста шовинизма и мржње.

  13. Ма није то тако Блејк, ево мој брат и ја се не лемамо ич. Некад можда мало, ал не ко Срби и Рвати, у принципу.

  14. Лололо где ти живиш човече кад су ти браћа "парови".
    Ми смо Авељи, благи пастири а они прљави земљорадници Каини који хоће да нас убију. Никад више браћа са кољачима! Не унији! Не Равенском споразму!

  15. Лололо где ти живиш човече кад су ти браћа "парови".

    Ma mnogo puta sam iskoristio "rođena braća" pa reko da malo promenim. :)

  16. Сусједи се увијек мрзе. Ето, Хрвати и Словенци се не подносе, ал' зато Словенци нас обожавају.

  17. Hugocavez
    И морам да се понављам, ми их пустимо, они каче своје, не дира их нико, и онда онако спонтано крену да певуше "ко не скаче православац"и пар томпсонових хитова. Шта звиждати химни0 и гађати?Ма требали смо да их урнишемо од батина тамо због безобразлука.

    Срамота је што мали број људи зна текст песме ''Марш на Дрину'', али мислим да је ипак требало да урнишемо хрватске навијаче од батина. Они нам нису дозволили да наша застава стоји у Сплиту, на Светском Првенству 2009. године код њих, иако је била обавеза да се вијоре заставе свих земаља учесница. Има нешто што се зове национални понос, и треба Хрватима увек све враћати са каматом да би им показали да колико год су они лоши према нама, ми, Срби, можемо да будемо 100 пута гори према њима, а самим тим тако ћемо им показати да смо и у томе бољи од њих.

    Осуђујем покушај гађања хрватских играча јер они нису никог провоцирали, али ми уопште није жао нападнутих Хрвата у Новом Саду. После оног шта су они радили у Спенсу, оне батине и ломљава аутомобила нису довољни. Требало је још јаче поготово због њиховог напада на наше играче и навијаче 2009. године у Хрватској.

    Dub
    4. E da, sjetih se i zviždanja himnoj. Nikad se naučiti redu, stvarno.

    Ни Хрвати не аплудирају нашој химни, што ми да будемо фини према њима. Око за око, зуб за зуб.

    Млата
    Навијање нам је труба током целог првенства. И не разумем оне коментаторе што се пале, крене неко лупање длановима у ритму а он кења "КАКВА ПОДРШКА КУРАЦ-ПАЛАЦ!". Македонци дошли, објаснили нам неке ствари и отишли кући. Пун погодак би био да је полуфинале и финале играно у Нишу, то би била лудница, ал јебига кад то никако не одговара организаторима и хипстерима из БГ-а што никад нису погледали рукомет у животу а сад иду у Арену да би могли после да се курче по фејзбуцима.

    10000% тачно!

  18. Мислим да би те требало бановати због ширења верске и расне нетрепељивости.
    Ако си србин и хришћанин требало би да си чуо за оно "АКО ТЕ НЕКО УДАРИ ПО ДЕСНОМ ОБРАЗУ, ОКРЕНИ МУ И ДРУГИ ОБРАЗ СВОЈ" (јеванђеље по Матеју 5.39.)
    Где нас освета у овом тмурном времену води?
    Где браћо?

  19. _AJAX_
    Ако си србин и хришћанин требало би да си чуо за оно "АКО ТЕ НЕКО УДАРИ ПО ДЕСНОМ ОБРАЗУ, ОКРЕНИ МУ И ДРУГИ ОБРАЗ СВОЈ" (јеванђеље по Матеју 5.39.)

    Ми смо одавно добили и по другом образу. Па зар би требало да увек трпимо да нас други шамарају до бесвести?

  20. Ми смо одавно добили и по другом образу. Па зар би требало да увек трпимо да нас други шамарају до бесвести?

    EDIT: svasta napisah ovde, ali sad kad pogledam, boli me dupe, necu da se mesam niti da pricam gluposti vise o ovome

    zakljucak: treba da okrecemo drugi obraz. bolje tako, kolektivno smo glupi i naivni za bilo sta drugo jos uvek.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.