рукометна репрезентација Србије

  1. Шта сте се наложили?
    Нас води један Веселин Вуковић.
    Није он Лино, па да се надамо медаљи.

  2. Хахахаха, а реално је тако :)

  3. Мада, претходних година кад је све било кул и у реду, кад је све било океј, пуцали смо. Што да нам се срећа не осмехне?

  4. Ali smo kod kuće. I bolje igramo nego inače. Samo taj napad da sredimo malo i možemo među prvih 4.

  5. Сетио сам се ове дефиниције кад је Вујин спичио оног Данца у раме или сису и оборио га: http://vukajlija.com/rukometni-golman/57109

    И ту сам нашао овај дојајни клип:
    http://www.youtube.com/watch?v=dusjebYpLxA

  6. Danci se samo nisu dovoljno razigrali, nismo mi još vidjeli šta oni mogu. :D

  7. STANIĆU, ŠMEKERČINO!

    ČUTURA IZDOMINIRO!

  8. m-a-c-m pre 27 minuta
    Danci se samo nisu dovoljno razigrali, nismo mi još vidjeli šta oni mogu. :D

    Пратим Рукомет, тренирао сам рукомет, па дајем себи за право да ти одговорим на ово...

    Стоји да нису то они Данци са Свецког, али мајсторска одбрана и жеља за победом је пресудила! Хансен шутеви 4/10, не сећам се када је тако било...

    Идем сутра да гледам рањене Французе, имам утисак да ће угазити Русе...

    Шта мислите ко ће у полуфинале из ове друге групе? Французи, Шпанци, Хрвати, Исланд, Норвешка? Ја мислим да ће Хрвати и Французи... Има ли шансе да гледамо полуфинале Србија-Храватска?

  9. Могуће је. Ја шпанску екипу не познајем, осим оне браће Родригез, а видим да им је релативно млада екипа. Мислим да могу Хрвати да их добију, имају квалитетније индивидуалце који могу сами да реше меч. Видео си јуче Штрлек шта ради, по мени најбоље лево крило на првенству. Балић, Вори као искуснији и Дувњак и Копљар. Ма одлична екипа, не знам што их сви отписују. Ја искрено не бих волео да играмо с њима.

  10. Стоји да нису то они Данци са Свецког, али мајсторска одбрана и жеља за победом је пресудила! Хансен шутеви 4/10, не сећам се када је тако било...

    Pratim i ja, al' svi imaju svoje dobre i loše dane, jbg. Imali su i Danci kikseva kol'ko 'oćeš, realno, i njih je često golman spašavao, boljeg od Hvidta nije bilo u ono vrijeme, prije par godina. Al' opet, ovaj mladi takođe DERE, što se moglo vidjeti na prošlom prvenstvu, ako ništa. Tako da.. Ko zna šta se može desit', uvijek su neizvjesne njihove utakmice.
    Ja bih voljela da prođu Danska i Srbija, al' vidjećemo. :)

  11. Ја искрено не бих волео да играмо с њима.

    Пуна Арена која навија против Хрвата непроцењиво...

    Не отписивати Французе никако, они ће да мељу када буде најтеже! Можда и на њих набасамо у полуфиналу!

    м-а-ц-м: Све ми је јасно, али мрзим то кад се победи тако нека јача репрезентација па се нађе неко да се попиша по томе. Као Данци нису имали дан. И јесте нас извадио Станић, али је и Ландин имао страшан постотак, што иде у прилог томе да смо одиграли сјајну одбрану.

    Неко је помињао контре. Слажем се да смо имали две три шансе да Никчевићу бацимо брзу контру, али мислим да је у свлачионици договорено да се момци чувају, јер Данска држи брз темпо, форсира брз центар и то је њихово најјаче оружје.

    Мало прерано је Страјнић отписао Швеђане, Немце и Чехе. Али мислим да тамо узимамо 3 бода лагано, а то нас води у полуфинале.

  12. Пуна Арена која навија против Хрвата непроцењиво...

    Дај ми Боже ово!

  13. Све ми је јасно, али мрзим то кад се победи тако нека јача репрезентација па се нађе неко да се попиша по томе

    Jebote, govoriš kao da mi je krivo što je MOJA reprezentacija pobijedila! :)
    Srećna sam isto k'o i ti, vjeruj mi, samo ne želim da se odmah toliko radujemo, jer, kad god nam se desi (u dosta sportova) ovako sjajna pobjeda, ispratimo je porazom od nekog žnj tima, zato ka'em.
    Čekam prekosutra, pa ću onda slaviti. :)

  14. Šta mislite, koliko bi mrtvih Hrvata bilo?

  15. Нико није отписао Французе, сви знамо да су најјачи.
    А што се ових тиче, Македонци иду даље, бар ја тако мислим. Чеси ће да изгубе од Немаца глат, имају -4 тренутно, још -3 после Немаца, значи -7. Македонци су добри, данас су уз курац изгубили, три зицера пикер промашио, имају -1, што значи да могу да иду даље и са поразом од четири, пет разлике. Без бодова додуше, али јебига.
    Швеђани нису ништа посебно, прошли пут нас добили због домаћег терена, сад ако им зауставимо Егерта, немају неке шансе. А и Немци исто, данас им онај Кауфман био најбољи, а он је просечан играч.

  16. Објективно је да смо бољи од све три репрезентације, ал смо луд народ а и менталитет нам је такав. Ако се дода домаћи терен, мислим да нам је полуфинале скоро извесно, уз пуну Арену можда и финале.

  17. Па то. Битно је да се квалификују за Лондон, да га не испуше као кошаркаши.

  18. Ма Дејс, са нама се никад не зна, јебем ли га. У томе је проблем, ја стварно мислим да ови момци су се сада утриповали да могу у финале, корак по корак! :)

  19. Коначно смо научили играти и тих задњих пет минута утакмице.... Момцима свака част на борбености, види се да се квалитетно радило.... Е за олимпијске ће вероватно изборити учешће на квалификациони турнир имајући у виду да су са светског на тај турнир отишли фаворити, а Европа још има три места (првак, који иде директно и другопласирани и трећепласирани, који иду у квалификације)....

  20. od nerviranja nisam mogao tekmu da gledam kad smo primili onaj gol zbog slavljenja,ali vratio sam se 10 min pred kraj da odgledam kraj

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.