Samsung VS Sony Ericsson

1. Najbolji telefon koji postoji je nokia n93. Bog i batina. Moš pričat', slikat, jebati, kad te neko napadne krnuti ga po glavi i ubiti, čudo od telefona.

2. ne znam od jeftinijih telefona, al kad se dodje do onih iz smarfon klase (skupljih), samsung/apple/htc/blakberi jebu sve ostale, racunajuci tu i nokiju i soni.

3. Не волим ја те нове телефоне, што би рекли послати поруку и то :)
    http://www.productwiki.com/upload/images/nokia_5130_xpressmusic.jpg
    Овај имам, чврст је, да гађаш некога остао би читав. Има премоћан звучник и добру камеру, онако солидан софтвер. Нов 50 евра :))
    Само је ово офтопик пошто је тема СЕ вс СМ :))

4. Ma moze i nokia :) Nema problema :)

Ali moj buraz nije samo za poruku, poziv :) on oce nesto vise.

5. ne znam od jeftinijih telefona, al kad se dodje do onih iz smarfon klase (skupljih), samsung/apple/htc/blakberi jebu sve ostale, racunajuci tu i nokiju i soni.

Pa realno Galaxy porodica Samsunga jede Sonijevu xperiu. Zavisi kako koji.
    A ima i HTC telefoni za oko 250 evra, tako da mogu i njega neki da mu preporuci, a blakberi nije bas za njega.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.