Prijava

Да ли плаћате? Да ли су вас тужили? Како коментаришете масовно подизање тужби за наплату потраживања?

http://en.wikipedia.org/wiki/Television_licence
_____________________________________________________________________

"Tokom 2011. poslato je 390.500 opomena pred utuženje i poslednjih opomena pred utuženje. Pripremljeno je 6.550 Predloga za dozvolu izvršenja na osnovu verodostojne isprave, koji su distribuirani sudovima po Srbiji", kažu u RTS-u.

U RTS-u kažu da se prilikom preduzimanja mera za prinudnu naplatu isknjižava dug obveznika iz knjigovodstvene evidencije elektrodistributivnog preduzeća, uvodi u sopstvenu evidenciju i upućuje opomena odnosno tužba na ime neizmirenog duga.

Dakle, dug nije otpisan sa jedinstvenog računa za električnu energiju i pretplatu, već su građani za taj iznos dugovanja, ušli u zonu mera prinudne naplate", navode u RTS-u i podvlače da otpisivanja duga nema, ali da postoji mogućnost oslobađanja od obaveze plaćanja pretplate, od datuma podnošenja zahteva, u slučaju kada građani za to ispunjava uslove, a u svemu prema odredbama Zakona o radiodifuziji.

Да пустају порниће па да им платимо.
Они газе јадне људе колима, а ми да им купујемо нова.
Послаћу им курац.

Ne plaćam, još me nisu tužili, po sudskoj odluci ću platiti ako budem morao. Sve se nadam da će se vlast promeniti pa oprostiti dug :)

Joj, pazi, kod mene RTS 1 ne šljaka 50% vremena, vazdan smetnje i šuštanje i to samo taj kanal i nijedan drugi. Trebalo bi Tijanić meni odštetu da plati.

Neka jedu govna. Prestao sam da plaćam, treba ja njih da tužim da mi vrate moje pare koje sam dao idiotima.

Исти случај код нас са РТРС, нити неко гледа то, плус слика је катастрофа. Не плаћам, док ме не буду тужили, до тада могу само да ме ухвате за јаја.

Ja sam na satelitskim televizijama već pet godina, kuća mi je na takvom položaju da ne hvatam ništa sa zemaljskih kanala... ali kakva nam je država ne bi me čudilo da Tijanić dođe lično da mi zapleni televizor i proda za porez...

На крај села жута кућа та та та та... лоло
Треба гласати за радикале и Војводу. Да уведу Први Канал Велике Србије и да буде покривеност до Карлобага, Огулина, Карловца и Вировитице и све за џабе. Да дневник води Гордана Поп Лазић и генерал Делић. Или за неке који ће да се угледају на Ким Џонга и да нам укинуте телевизију.

Треба гласати за радикале и Војводу.

Vojvoda je to i uveo ololololo

3 Countries where the TV licence has been abolished

Australia, Belgium (Flemish region),Cyprus, Gibraltar, Hungary, India, Malaysia, Netherland, New Zealand, Portugal, Singapore

4 Countries that never had a television or broadcasting licence

Andorra, Estonia, Liechtenstein, Luxembourg, Monaco, Spain, North America
Canada, United States, Asia, China (mainland), Hong Kong, Iran Vietnam Philippines Nigeria

Da li je neko imao iskustva sa tužbom? I koliki su vam dugovi? Ja imam nekih 20 crvenih, sve čekam da mi panduri šeldonuju na vrata....

пре тужбе ће слати опомене пред утужење, последње опомене пред утужење и којекакве олакшице да се плати у ратама. поента је да не оде у извршење јер после долазе пописивачи и онда је јебено. ја имам око 13 000 динара

Vi svi pripadnici... RTS-a.... Ma ne placam, nisam lud...

Друга су тад времена била Дуле. Војвода би то сад забранио. Плаћали би само страни плаћеници и домаћи издајници.

Kako objašnjava Kremenjak, nakon sudske presude sledi popis i plenidba imovine, s tim da izričito, po samom zakonu, ne mogu biti predmet izvršenja odeća, obuća i drugi predmeti lične upotrebe, posteljina, posuđe, deo nameštaja koji je neophodan dužniku i članovima njegovog domaćinstva, kao i šporet, frižider i peć za grejanje.

"Ne mogu biti predmet izvršenja ni hrana ni ogrev za njegove potrebe i potrebe članova njegovog domaćinstva za tri meseca, gotov novac dužnika koji ima stalna mesečna primanja do mesečnog iznosa, koji je po zakonu izuzet od izvršenja, srazmerno vremenu do sledećeg primanja, ordenje, medalje, ratne spomenice i drugi znaci odlikovanja i priznanja koje je primio dužnik, lična pisma, rukopisi i drugi lični spisi dužnika, kao i porodične fotografije, pomagala koja su invalidu ili drugom licu sa telesnim nedostacima neophodna za obavljanje njegovih životnih funkcija i kućni ljubimac", navodi Kremenjak.

Ako je tako može mada bi i ja dobrovoljno plaćao da program bude ko što si opiso u postu

лоло господин Кремењак

највећа туга је да ћемо морати да платимо целокупна потраживања и поред тога што нас штите закони. али авај. навикли смо да нам скачу по грбачи.

Ste provalili da na b92 ide kremenko njima bi davao zbog toga i brankice lolo
Kad bi mogli da biramo kome ćemo da plaćamo onda bi ljudi možda i plaćali ovako niko nije dovoljno lud da finansira Bosiljčića jebo ih on i ona Sloboda

Da ima bar dve stvari vredne gledanja....