Спаринг

1. 21 godina,192 cm,oko 80kg ne znam tacno,najbolje mi ide obaranje od tih borilackih sranja,mada me smara sve to

2. 16 godina, za mesečak dana biće 17. Nešto preko 175 cm visok, oko 65 težak. Treniram ninjutsu ali tu nema sparinga, tako nek bude tekvondo i karate, tu takodje imam iskustva, a moze i kik boks. I rvanje mi ide dobro.

3. Ma rvanje, kad ga podu'vatiš ispod rebara pa počneš mlatit' sa njim, opaaaaaaaa!

4. 24 godine, 176cm, 57kg. pojma nemam koja je to kategorija
    al cenim da za sad mogu da se uparim jedino s Kristinom. eventualno mesom....

5. Upari se ti malo sa burekom.

6. Aj i ja da se prijavim
    191cm, 100 kg :)))

7. jebem li ga kizo, ima 20 bureka na vukajliji (i s sirom, i bez sirom i kako volis), al se ni jedan nije izjasnio ovde na temi :(

8. Jebiga, ja sam tu :)

9. Jedino mi Smarko blizu!

10. leelo, nešto si polagana. Burek je s mesom! KACAM IZBOSNE!

11. I bureg je zdrav i redovnom kupovinom pomažete da se redukuje broj pasa lutalica po gradu.

12. Burek je s mesom!

+92182710

13. BUREK uz dukat jogurt

14. Upari se ti malo sa burekom.

lolololok

15. 180 i nešto cm, 70 i nešto kg, karate, aikido, kad zaškripi lomim, grebem a i grizem. Zaintersovani, javite se.
    EDIT: Lud k'o struja, kad počne nezna da stane.
    Jeb'ga.

16. Бијемо се слободним стилом. Место трошарина. Туче трају док се неко не преда (тај је пичка) и мора трајно да напусти Вукајлију.
    Победници добијају моралну подршку и дефиницију у одабраним.
    http://img828.imageshack.us/img828/825/sparingj.jpg

17. lololololo
    Ja dobio L@kija
    L@ki stavi koju sliku da te vidim

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.