Filmovi u 2012.

1. Dok sam bio u blokadi, izašao je full trailer. :svrš:

http://www.youtube.com/watch?v=HHcHYisZFLU

Ako film bude dobar kao trailer, biće najbolji film godine.

2. Prometheus prelepo izgleda, a i glumačka postava je dobra. Jedva čekam da gledam.

3. Управо гледао Господар Прстенова - Повратак краља. :свршава на Хобит трејлер:

4. Све је то лепо, али 'оће бити и неки домаћи филм у 2012?

5. Коме је још до домаћих филмова ? Сморили су....Очекујем новог Батмана од филмова , и Диабло од игрица.Толико од 2012.

6. Мени. (: Боље да гледам домаће филмове него свакогодишње презентовање једног те истог Бетмена са најновијим специјалним ефектима.

7. А домаћи филмови нису презентовање једног те истог већ 20 година а ? Још увек исти глумци...нека хвала .А што се тиче бетмена , ови нови филмови имају генијалну причу , јаке глумце и да специјалне ефекте.Само што не знам више шта да очекујем.Неко споменуо диктатора ал делује ми лејм.Овај прометеус ме не занима ...безвезе.Ето волим да гледам анимиране од Пиксара , они увек лепо изненаде.

8. А домаћи филмови нису презентовање једног те истог већ 20 година а ?

Нису.

9. Kako je predrkano ♥

http://www.youtube.com/watch?v=ebSZOlCnXq0

Hoću ja da mogu da se teleportujem tako što se pretvorim u vrane. Mada, kako to tačno funkcioniše? Šta ako jednu od tih vrana ubiju dok prelaze sa tačke A do tačke B? Hoće onda kraljici faliti neki deo tela, npr. ruka ili pola lica?

10. ко је плавуша на 1:14?

11. Šarliz Teron kao Zla Kraljica.

12. Ne znam. Nisam gledao ovaj Looper. Možda bi mogao biti neloš.

13. На imdb-у God bless America је назначен на 2011-ту. Је л' био уопште код нас на тржишту? Видим ни на торенту нема ништа, а радо бих погледао. Генијална идеја за филм.

14. Kako nema na torrentu ja ga pre pola godine gledao i to DVDrip. Dobar je film, ali u suštini ništa specijalno. Čak je i ona devojka samo obična psihotična kučka.
    Evo ti link, pa edituj post ako ne treba da stoji. МОД ЕДИТ: Овај дио поста је уклоњен.

15. 'Беш му матер, ја све што ми треба нађем на kat.ph, чим изађе добар снимак каквог филма, тамо има. Фала пуно за линк, а сад га мичем пошто не би смио да стоји. Ако коме буде још требало, нек' се јави на пвт.

16. "Lincoln" i "Django Unchained".

Mada, sve nešto imam utisak da će sve američke filmske nagrade Spielberg uzeli, znajući koliko njegovi filmovi kod "svojih" dobro prolazU!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.