U zemlji krvi i meda - In The Land Of Blood And Honey

1. kurir je inace poznat po takvim debilnim tekstovima o antisrpstvu
    ne mogu da verujem koliko ljudi ozbiljno shvata te novine

2. огопеди доле објаснили како се поставити према оваквим стварима.

Nači, plus milijon.

3. Ево вам трејлера. Наши силују као луди и узимају муслиманке као живи штит.

4. Била је добра риба. Добра је риба. Још неко време ће бити добра риба. Ствари које нису везане за њено лице, сисе, буљу и пичку, не треба да нас интересују.

Енџи, ај стил лав ју бејби, и увек ћу дркати на тебе.

5. Enči je zmaj treba. Samo smo trebali '95 ih pobiti jedno 50 000 da sad ne bi bilo polemike jes' genocid nije genocid. Koji narod nije izvršio genocid u prošlosti? Ko je nama kriv kad smo hipsteri?

6. ma kao da je bitno bilo šta od toga.... za par mjeseci će biti BILO I PROŠLO i ćaos

7. Енџи, ај стил лав ју бејби, и увек ћу дркати на тебе.

Иди бре Буки у курац, ја никада у животу нисам могао диздркам на њу. Одмах ми се створе мали чамугари како трче око мене док је јебем, или се пак сетим да је то онај пропали ћоман Били Боб Торнтон јебо.

8. Ми јебемо!

9. ovaj gari posle paljenje kuće pobedio

Ми јебемо!

TOOOOO!!!!

10. Хахахах овај цар свршава док спаљује куће погрешне вероисповести лололо

11. Ахахахаххаах брате!!!

12. Објаснили смо у филму, са главном муслиманком је вођена љубав на шарм, а са споредним на снагу.

13. А иначе обожавамо да причамо између себе на енглеском

14. Jel onaj junak što puca iz kalaša onaj Roki, telohranitelj Ozrena Soldatovića?

15. Bred Pit je stvarno čovjek invalid. Oženio kostura koji skuplja djecu ko sličice. A mogo je da jebe. Treba čovjeka pozvati na Vukajliju, da malo i on pojebe.

16. Dapače da ju je spavao.Penisom u vaginu.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.