U zemlji krvi i meda - In The Land Of Blood And Honey

1. Ja prekjuče naletjeh na ovaj komentar na jutjubu. Oplakah ga

a sto ne dodje u srbiju pa da joj napravim jedan logor samo za nju i svaki dan da je jebem i u ime bosne i srbije i crne gore i svake bivse drzave saveznice .... ma moci ce i da mi tepa i da sam omer pasa i da sam cica draza samo ce malo teze da izgovara dok joj je kurcina ustima .... ima disleksicna d apostane mamu joj jebem anemicnu u picku .... samo da prave razdor jebem im mamu u picku ... ma nek dovedu i bred pita i njega cemo da jebemo ... pa dokle vise .. andjelina jebem li ti krv blesavu

2. Treba mu objasniti da je muželožnik ako ga bred seksualno privlači

3. Izanđalina se jebe samo tantrički.

4. Ahahaha, komentar objasnio.

Bila mi je donekle draga Anđa, ali ne smatram je glupom zbog ovoga. Nije ona glupa, naprotiv. Smatram da je poprilično pametna. Samo je neuka za to što se ovde kod nas dešava, jer moraš biti Balkanac da bi iole razumeo. Jer je ova situacija kod nas kao situacija u glavi Mladenovića - niko ne zna tačno koji se kurac dešava tamo, pa ni on sam, jebeš ga. A Džolijevu su kanda loše obrazovali za ovaj deo sveta, šta će kukavica, popušila je prodaju i eto ti sada, dobiješ ovakav film, koji ni komentara nije vredan zapravo.

5. Jer je ova situacija kod nas kao situacija u glavi Mladenovića - niko ne zna tačno koji se kurac dešava tamo, pa ni on sam, jebeš ga.

Odlično!

6. Није за очекивати од холивудске мега популарне звезде да буде баш неки ерудита, али нисам ни очекивао да је неко њеног $ формата додатно алав на новац. Реално, овакав пројекат би боље пасовао неког "звезди у успону" него неком са толиком оствареном зарадом.
    Бацио сам поглед на чињенице. Неко "удружење" из Саудијске Арабије се помиње као спонзор пројекта.
    Ако је то истина, look no more. Ионако су муслимани у холивудској продукцији последњих 11 година персонификација ђавола, амерички миље им се овим одужује - "па није да ми мрзимо муслимане worldwide, погледајте нпр. Босну". Исто као и за време самог рата.

Што се тиче залеђине саме глумачке и режисерске великанке, онај који је одхранио је био ученик школе Алојзија Степинца. Не, није суманута теорија завере, википедујте име Џона Војта, црно на бело.

И на крају, о овом "филму" у Србији. Никако га не треба забранити. Треба фотографисати оне који су ишли у биоскоп да то одгледају и направити њихов списак.

7. Još je smješnije što ljudi nisu ni pogledali film, a pljuju sve u 16.

8. И на крају, о овом "филму" у Србији. Никако га не треба забранити. Треба фотографисати оне који су ишли у биоскоп да то одгледају и направити њихов списак.

I onda ih objesimo za jaja i metak u čelo. I onda pobijemo i komplet stanovništvo koje posjeduje TV prijemnik. Zato što su gledali "Behind enemy lines". Pošto ne znamo ko je tačno gledao, najbolje da ih pobijemo sve. I onda da deportujemo njihove leševe Andželini i Oven Vilsonu u kuhinju. Takva izdaja se neće tolerisati.

9. I onda ih objesimo za jaja i metak u čelo. I onda pobijemo i komplet stanovništvo koje posjeduje TV prijemnik. Zato što su gledali "Behind enemy lines". Pošto ne znamo ko je tačno gledao, najbolje da ih pobijemo sve. I onda da deportujemo njihove leševe Andželini i Oven Vilsonu u kuhinju. Takva izdaja se neće tolerisati.

ниси помислио на давање шансе? Са психијатријом, нпр?

10. Kizo ne kenjaj..

Sto se tice ko-ce-gledati-a-ko-ne, mislim da je ovde neko rekao da LDP ima pristalica makar za 1 bioskop.. Da ne pominjem Sonju Biserko, Teofila Pancica, i slicnu dzgadiju..

11. ниси помислио на давање шансе? Са психијатријом, нпр?

Samo oštro, nema labavo.

12. A sto nasi glumci glume lol
    I sto nasa drzava finansira ovakva sranja
    Pre par godina cula za BiH, a sad oce da ukine RS
    Sta rade zene kad dobiju prava, strasno

13. TAKO JE! Dobro je da se ne razmnožava previše već i kupuje one crnce! ANĐO KURVO!

14. И на крају, о овом "филму" у Србији. Никако га не треба забранити. Треба фотографисати оне који су ишли у биоскоп да то одгледају и направити њихов списак.

Ja bih odgledao da bih znao šta tačno kritikujem, da ne ispadne da lupam u prazno, a da nisam film ni gledao.

15. libo me racku i za andjelinu i za njen film i za to kako smo mi predstavljeni u svetu. ako ce mene neko da dozivi kao koljaca samo na osnovu nekog filma, onda je taj idiot generalno, ovako u zivotu, kad su mu filmovi reper.

nego, sad sam video ovo, i crko sam od smeha, pa reko da podelim ovo neverovatno otkrice... http://www.svet.rs/najnovije-vesti/andelina-dzoli-bila-u-vezi-sa-beogradaninom

16. Изгледа да је био слаб јебач, судећи према слици коју је стекла о нама. Мада у филму како чујем опасно јебемо.

17. PA kad bila sbeograđani! nek dođe kod men u pomoravlje da je OBJASNIM lololo

18. Ona će da priča nešto o moralu, a to što je Medoksovim roditeljima rekla da će da ih pojede mrak ako pisnu negde u javnosti da im nije dala obećanu sumu za njega...Kad je uzimala crno dete imala je u užem izboru to dete koje je uzela i još dve devojčice koje su bile teško bolesne, nije ih uzela kao zato što je htela muško crnče, a ne ženke...ko da kupuje kerove, a ne udomljava decu...A da ne pričam još o njenoj bliskosti sa Al Kaidom i raznoraznim šeicima koji plivaju u parama.
    Anđelino Žoli, ti si običan piun zapada, ovaj film je ništa drugo do politička kampanja, a ona kao jedna od najuticajnijih holivudskih ličnosti je uzeta da vodi tu kampanju!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.