Димитрије Љотић - позитивна или негативна личност

1. Читао сам пре неки дан о Димитрију Мити Љотићу,многи људи деле различита мишљења. Шта ви мислите,да ли Љотић био добар или лош за наш народ?

2. poskupele vranjske cigare za 10 dinara jebem ih u usta.

3. Јесте, сад ћемо да дођемо до теме на форуму "Адолф Хитлер - позитивна или негативна личност". Јеботе, постајемо к'о форум на националнистрој.цом!

4. Sve najgore...nije moj tip čoveka...a i Kragujevčanin sam, pa možda malo i zbog toga.

Meni je od cele te generacije Nedić jedini bio kul.

5. Адолф Хитлер - позитивна или негативна личност

Pa sad ovo je diskutabilno svakako bi bilo do jaja da svaka banka mora da bude žuta jer u njoj rade jevreji

6. ЛОЛ , само сам тражио мишљење јер ми није најјасније све о Љотићу. Ако се теби тема не свиђа,немој ни коментарисати.

7. ЛОЛ , само сам тражио мишљење јер ми није најјасније све о Љотићу. Ако се теби тема не свиђа,немој ни коментарисати.

Jel se samo meni povraća od ovakvih komentara evo da ti bude lakše

SUper tema :D

8. Глупа тема :D

9. Navedite mi dobro koje on učini za naš narod u periodu Drugog svjeckog.

10. Пустите човека бре, ша вам је, није брате глупа тема ко оће да се расправља.

11. daj stavi neku sliku od tog lika da vidimo ko je

12. Ko Tesla propali izgleda, samo što nije.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.