Prijava

Koliko komentara na definicije dnevno mogu ostaviti: na koliko definicija i u kom obliku?

Kuvajlija, care...ništa me odavno nije ovako nasmejalo kao ovo tvoje pitanje. Suze mi na oči idu...."i u kom obliku", hahahaaaa!!

Da obzirom na temu FORUM - svi predlozi - tačka 31 i kaizenov odgovor pod istim brojem na mogučnost rešenja predloga.

Zajebano pitanje, da si me juce pitao ja bi se smejao.

Izgleda da je najbitnije da napraviš razmak od po npr. 2 minuta između svakog komentara (ma kakav on bio), da ne bi pravio nepreglednim onaj deo "Najnoviji komentari". Valjda to najviše smeta, što bi smetao komentar u samoj definiciji? :)))

Da 200 definica dnevno po 2 minute 6,5 sati bačeno u vetar.

Da, da... I ja bih da mi neko objasni razliku između sledećih komentara: "+", "-", "odlično", "super", "užas", "trš". "+" je spam, a "odlično" nije?

A kako je "+" uopste komentar? I koju svrhu ima?

kuvajlija, kao što sam ti i rekao nije problem u samom komentaru, nego je problem u tom besomučnom ponavljanju. ta strana sa komentarima je podsećala na stranice koje je napao neki bot a ti nisi bot, jel da? da a?

Pa, Tulum, ako on ima potrebu da stavi nekom do znanja da mu je dao +, to je to onda. Kao što ti nekom napišeš neku dobru foru, ili ja citiram stihove neke pesme.
Ako su dotični komentari problem, neka nam se svima stavi do znanja šta ne treba da se piše, i neka se obrazloži, i nema problema.

Veci je problem bio vremenski interval davanja tih komentara nego sami komentari. Ovo sam pitao jer je aktuelno, ko zna kad cu opet imati priliku. :)
Ne vidim svrhu takvih komentara, ali ok. To mi ne smeta.
Uvek je takvih bilo. Smeta mi sto u poslednjih par dana ne moze nista drugo da se procita od toga. A to je vec sredjeno pa sad na miru mogu da cekam "Slagalicu". :))

Postoji ovde jos jedan autor ovde koji ostavlja komentar na skoro svaku definiciju koju procita a ipak ti njegovi komentari jos nikome nisu zasmetali jer su razliciti i imaju smisla, nisu isti kao kod tebe.
Kada te tek uhvatilo ovo tvoje, kada si ostavljao samo "+" kao komentar, mislio sam "Neka ga, neka se igra dete, proci ce ga", ali kada si poceo crtati krstace od pluseva i ostavljati neke formule (kao 10% ovog plusa si zaslužio, 90% ti je gratis) to je bilo previse. I to 5638 takvih komentara?! Ej bre?!

Ok, onda je trebalo da mu se ukaže na te intervale, a ne ovako.

Nisu problem intervali vec to sto su svi komentari isti.

Obrisani su mi svi komentari od 10.8.2009, apsolutno svi, iako sam pored pluseva, formulua, crteža pluseva itd. pored same oznake plus, formula, slika plusa odmah u produžetku ili ispod tog znaka ostavčjao komentare na definicije uglavnom pozitivne ili uz šaljivi komentar. Prema tome nisam bot, kako su neki to i na četu komentarisali.

Ne znam kaizene jesi li pročitao i ovo : Da obzirom na temu FORUM - svi predlozi - tačka 31 i kaizenov odgovor pod istim brojem na mogučnost rešenja predloga, postavljeno kao jedan od odgovora na komentare odmah ispod mog prvobitnog pitanja (treći komentr odozgo.

Iz svega ovoga vidim da samo povremeno i selektivno mogu oceniti neku definiciju samo znakom plus ili nekim sličnim, tj. ako nije komentar u nekoj smislenoj formi onda ga ne trebam ni pisati.

Onda to treba da bude primenjeno ba sve komentare takve vrste, a ima ih podosta.

Ašikovanja, zakazivanje sastanaka, pozivi na pijaču, vređanja, pljuvanja i ostale gluposti koje nemaju ama baš nikakve veze sa definicijama ovde izgleda nikoga ne smetaju a na jednu definiciju takvih se zna protegnuti i dvadesetak i više.

zyclon:
"I zašto je moralo da dođe do toga da Kaizen, koji je administrator i koji treba da se bavi najvećim delom "šminkanjem" i "budženjem" sajta, radi jednu od stvari koju moderatori mogu lako da rade?"

zato što on sigurno nije ručno brisao tih 5500 komentara, a mi možemo samo ručno :)

--

iako jeste bio pomalo greh uništiti nečijih 5500 jedinica truda, činjenica je da su ti "+" komentari generalno nepotrebni. postoji palac gore i palac dole, oni se daju i najčešće je apsolutno nebitno da se nekom autoru stavi do znanja da si to baš ti uradio. da je to bito, bila bi omogućeno svakom autoru da vidi ko mu je kakvu ocenu dao na svaku definiciju.

svima nam se dešava da imamo ovakve komentare kao što ima kuvajlija, ali jednostavno je bilo previše nepregledno čitati komentare.

---
za kuvajliju:

ja rešenje problema vidim na sledeći način:
ako svakome koga oceniš ostaviš komentar, i to isti, to je potpuno isto kao i da nikome nisi ostavio nijedan, pošto se tvoje ocenjivanje uopšte ne razlikuje od definicije do definicije. Ako si napisao u tvom profilu da si prestao da daješ minuseve od tog i tog datuma, čemu onda potreba staviti SVIMA do znanja da si im dao plus?

stoga, osim samopromocije, ti komentari nisu imali nikakvu drugu funkciju.

pozdrav

Jes' da skoro nikad i ne posećujem forum, ali ova tema mi slučajno privukla pažnju, pa mi pade napamet - koliko bre vremena treba da bi neko ostavio 5638 komentara?!! Da li je moguće da čovek nema šta pametnije da radi, nego da otvara jednu po jednu definiciju i cepa Ctrl/v? Kuvajlija, za to vreme si mogao da spremiš čorbu, odeš po vino i kiselu, ispečeš prase, povališ ženu u međuvremenu i mirno iskuliraš uz tekmu:)

TroubleGum
pre 3 sata
Kuvajlija, care...ništa me odavno nije ovako nasmejalo kao ovo tvoje pitanje. Suze mi na oči idu...."i u kom obliku", hahahaaaa!!

hehe...mislio sam na forum uopšte, ova tema se ne računa:)

Evo i ja da recem nesto...Kuvajlija tebi svaka cast za svaki komentar. To iskreno mislim, nije tvoja greska sto druge mrzi da idu na opcije: "komentari" i "komentari drugih" u svom profilu, pa onda doimaju utisak da ih spamujes...