Ovo što Jacka kaže, nismo svi isti... Ja sam htela da upišem jezik, to sam znala od osnovne škole, samo je bilo pitanje koji i na kraju sam izabrala engleski, jer mi se tada činilo da sam tim imam najviše mogućnosti, a i ne počinjem od nule...
Виш Бури како ти Жацка кобјаснила, лоло.
Иначе, португалски је распрострањенији од италијанског, кои се говори само у ..... па Италији и делу Швајцарске, а португалски имаш у Португалу, Бразилу, оним Гвајанама и тако тим државицама у Јужној Америци па у југоисточној Азији, а и много је људи који га користе.
e pa to jacka.. bratre, slikaj, pjevaj, pikaj lopticu, al daj ti nešto od čega se živi... npr. engleski, ololololl
Ovo što Jacka kaže, nismo svi isti... Ja sam htela da upišem jezik, to sam znala od osnovne škole, samo je bilo pitanje koji i na kraju sam izabrala engleski, jer mi se tada činilo da sam tim imam najviše mogućnosti, a i ne počinjem od nule...
Виш Бури како ти Жацка кобјаснила, лоло.
Иначе, португалски је распрострањенији од италијанског, кои се говори само у ..... па Италији и делу Швајцарске, а португалски имаш у Португалу, Бразилу, оним Гвајанама и тако тим државицама у Јужној Америци па у југоисточној Азији, а и много је људи који га користе.
ne kažem da ne treba znati taj jezik, ali da ideš u školu i iuzučavaš njihovu književnost, to mi je njah...
nego, jebe li ođe iko išta?
Pa šta znaš... možda i ima nešto zanimljivo, nego mi ne znamo... :)
A na to pitanje ti reko' juče... :)
Ustvari možda zna L@ki, vidiš da je upućen. :))
Какво црно јебање, победа овде је приоритет!
moguće da ne znamo... a da ti si se izjasnila, kao i ja, još da čujemo ovo dvoje, pa možda mognu u koaliciju...
Da je sreće, Buri... Ali umem ja da čekam! :))
Kakvu pa sad koaliciju?
ovu što ne jebe i da se podrži FMN da pobijedi... ololololo
ko čeka taj i dočeka...
Buri je u znaku ove izborne godine, Jacka :))
Ma vidim ja da ako ti njemu počneš da objašnjavaš engleski, daleko ćete stići... :)
do evrope, jebo te, do evrope... tako da, ako se na vrijeme priključiš, možda i ti sa nama stigneš
Ahahahhahaa, preučićeš se malo :))
A i ja neću u Evropu... Znaš da ja ne mrdam odavde. :))
osim u krajinu? ono smo tako rekli?
Ahahahhahahaha
Da, baš tako :)
ololol znao sam :)))
neću ni ja onda u evropu, to mi je kao da mi evropa dolazi kući...
Al' to je srednja... nije ova zapadna, moderna, i to... :)
♥ САКСО ЗА ЕУРОБЛОК ! ♥ Коалиција која нам је свима у срцу!:-)