Ovo što Jacka kaže, nismo svi isti... Ja sam htela da upišem jezik, to sam znala od osnovne škole, samo je bilo pitanje koji i na kraju sam izabrala engleski, jer mi se tada činilo da sam tim imam najviše mogućnosti, a i ne počinjem od nule...
Виш Бури како ти Жацка кобјаснила, лоло.
Иначе, португалски је распрострањенији од италијанског, кои се говори само у ..... па Италији и делу Швајцарске, а португалски имаш у Португалу, Бразилу, оним Гвајанама и тако тим државицама у Јужној Америци па у југоисточној Азији, а и много је људи који га користе.
ne kažem da ne treba znati taj jezik, ali da ideš u školu i iuzučavaš njihovu književnost, to mi je njah...
nego, jebe li ođe iko išta?
Pa šta znaš... možda i ima nešto zanimljivo, nego mi ne znamo... :)
A na to pitanje ti reko' juče... :)
Ustvari možda zna L@ki, vidiš da je upućen. :))
Какво црно јебање, победа овде је приоритет!
moguće da ne znamo... a da ti si se izjasnila, kao i ja, još da čujemo ovo dvoje, pa možda mognu u koaliciju...
Da je sreće, Buri... Ali umem ja da čekam! :))
Kakvu pa sad koaliciju?
ovu što ne jebe i da se podrži FMN da pobijedi... ololololo
ko čeka taj i dočeka...
Buri je u znaku ove izborne godine, Jacka :))
Ma vidim ja da ako ti njemu počneš da objašnjavaš engleski, daleko ćete stići... :)
do evrope, jebo te, do evrope... tako da, ako se na vrijeme priključiš, možda i ti sa nama stigneš
Ahahahhahaa, preučićeš se malo :))
A i ja neću u Evropu... Znaš da ja ne mrdam odavde. :))
osim u krajinu? ono smo tako rekli?
Ahahahhahahaha
Da, baš tako :)
ololol znao sam :)))
neću ni ja onda u evropu, to mi je kao da mi evropa dolazi kući...
Al' to je srednja... nije ova zapadna, moderna, i to... :)
♥ САКСО ЗА ЕУРОБЛОК ! ♥ Коалиција која нам је свима у срцу!:-)
e pa to jacka.. bratre, slikaj, pjevaj, pikaj lopticu, al daj ti nešto od čega se živi... npr. engleski, ololololl