Ko poslednji pobednik, jen'-dva-tri! (123)

1. ФОРГЕТ МЕ НОТ
    ПА ЈА!

2. ĐES DUPLI LJUDINO... nema takvog duplog na cijeloj vukajliji :)

http://www.dodaj.rs/f/2e/Zc/1cpzHBck/aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg

3. E'O DOŠO MALO IZ ILEGALE... ŠTA IMA?

4. ЕВО ПЛАЧЕМ И ТУГУЈЕМ.
    Синоћ ме унијели у кућу кацмо изгубили. Нисам мог'о да ходам од туге и бола ( и количине алкохола)
    Одем у школу преспавам прва 3 часа и зарадим 20 марака :)
    СУпер :)))

5. kako zaradiš? de jebo te lebac, gori si od mog havera, tako i on isto sa zvezdom, po tri dana ne može sebi doći... još luđak ide na tekme i na gostvanja...

6. kako zaradiš? de jebo te lebac, gori si od mog havera, tako i on isto sa zvezdom, po tri dana ne može sebi doći... još luđak ide na tekme i na gostvanja...

Иш'о поправљ'о нет по комшилуку и помагао ујаку нешта.
    Дупли ја само неке идем јербо сам још клинац. Ал зато за годину - две.
    Сваку ћу ићи :) само да положим возачки :)

7. hhahahhaha, pa je l imate neku ekipicu odozdo? ovi se organizuju i taj fazon sa autom i polako...

8. Имамо рођо, Вишеград је цигански град, само смо мало далеко од Београда и тих срања.
    Рекорд на Маракани нас 26орица :)
    А по гостовањима билижим нама масу нас има.
    Имали смо и аутобус ал га уништили једном па сад идемо аутима :)

9. dobro je to dupli, boli vas tuki... samo ja to ne kapiram, al nema veze :))

đes sakso, ženo zmaju... NEŠ POBJEĐIVATI

10. dobro je to dupli, boli vas tuki... samo ja to ne kapiram, al nema veze :))

Мени занимљиво као прво. Кад си у бусу са будалама који су мртви пијани нисмо ни изашли из града то је зајебанција да цркнеш. Друго готивно је на стадиону, упознаш доста људи, требаће ти то некад. У Ужицу сам упознао једну дјевојку, лијепа а навија за звезду :) ОДЛИЧНА!

11. ВИ ОР ЛИВ ИН ЈЕЛОУ САБМАРИН!

12. Čuj, neću pobediti...Kakva neistina!

13. Nije neistina, jer ću pobijediti JA!!!

14. Đes Sakso, ljuti protivniče!

15. Evo mene, gde si ti? Nema te nešto.. :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.