Nema potrebe da se vas dvojica sad zavadite zbog mene, ja to ne bih podnela... :( Šalabajzeru, ipak mene Buri podržava otpočetka, da si se i ti pridružio navijanju za moju malenkost, bojle bi prošao :)) Al' nikad nije kasno ;)
Ma to je međuseosko prepucavanje, forgetko, ništa ti ne brini. :) A da se pridružim Buriju u navijanju za tebe neću, jer nisam druželjubiv, a i čim štelatorka citizen njega podržava, nema tu 'ljeba. :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Саксо то расту зубићи па дежураш?:-)
♥ САКСО ЗА ЕУРОБЛОК ! ♥ Коалиција која нам је свима у срцу
opa!
Jok bre, imali neke goste... Sa zubićima nemamo problem :)
TU SAM!!!
Ах да, заборавих да ти дете никада неће имати проблема са зубима!:-)))
FMN DOMINIRA DO KRAJA!!!
Опала!
Dobro jutro, dobro jutro!
А кликни сад на овај слоган ! А? Мајстор за политички маркетинг!
♥ САКСО ЗА ЕУРОБЛОК ! ♥ Коалиција која нам је свима у срцу !
Alo Penzos, loš ti je marketing, treba li da kliknem i uvalim koji minus, a, aaa?
Pobeda je moja, Buri, ne odustajemo! :)
Forgetko, u lošu si koaliciju upala, ovi iz Mrkonjića prodadoše rođenu majku. :)
Ne, ne, ja sam videla da je Buri od reči, podržava me od samog početka :)
naravski... vi iz šipova da nešto vrijedite dobili bi ste mrkonjičko državljanstvo...
FMN ZA POBJEDNIKA!!!
Ih, pa vi biste pripadali sedmoj republici, Janju, da je Tito dopustio, ali nije, sve sami srbi bili...
Nema potrebe da se vas dvojica sad zavadite zbog mene, ja to ne bih podnela... :( Šalabajzeru, ipak mene Buri podržava otpočetka, da si se i ti pridružio navijanju za moju malenkost, bojle bi prošao :)) Al' nikad nije kasno ;)
dobro vece :)
Buri je od reci! potpisujem
Ma to je međuseosko prepucavanje, forgetko, ništa ti ne brini. :) A da se pridružim Buriju u navijanju za tebe neću, jer nisam druželjubiv, a i čim štelatorka citizen njega podržava, nema tu 'ljeba. :)
opet ti salabajzeru! :P