Forgetko, ja ne sumnjam, znam da ovo nije Sakso. Vidio sam ovu sliku negdje, samo se ne mogu sjetiti...
A ti Sakso, ne znam što te je sramota da pokažeš sliku...
Šalabe, stajala mi je na profilu ovde, dok nije počelo ovo sa avatarima.
Nisam ja, bre, veruj mi, rekoh da smo ustanovili da sam muško. A nisam trandža :)
FMN, jesmo jednom pričali... volim plave, crne i garave, smedje, ridje i sve sto naidje... uglavnom, sve što mi daju... al to značajno sužava moj izbor :)))
E, jbg sad, na glumicu, ni manje ni više nego iz Holivuda! Daleko sam ja od glumice...
Šalabe, ja sam zadivljena tvojom sumnjičavošću :))
Ajde, Buri, šta vama fali? :)
ne znam šta nam ne fali, jedino nas izvlači to što smo krajišnici... :)))
da nije eklipsa otišla ona bi sad rekla kako su joj najdraži krajišnici sa stomakom, al kad je nema... :(
Ne znam zašto su ljudima tako zanimljive fotke. Kao da izgled nešto govori o čoveku...
Ozbiljno, Sakso... Možda na Šeron Stoun iz mlađih dana :)
Buri, nemam ja ništa protiv Krajišnika, naprotiv :))
Forgetko, ja ne sumnjam, znam da ovo nije Sakso. Vidio sam ovu sliku negdje, samo se ne mogu sjetiti...
A ti Sakso, ne znam što te je sramota da pokažeš sliku...
Šalabe, stajala mi je na profilu ovde, dok nije počelo ovo sa avatarima.
Nisam ja, bre, veruj mi, rekoh da smo ustanovili da sam muško. A nisam trandža :)
hahhahaha da sam na temi JEBANJE rekao bih KRAJIŠNICI JEBU, ovako KRAJIŠNICI DOMINIRAJU I VODE FMN DO PBOJEDE!!!
vjerovaćemo sakso, ozbiljna žena, ne bi ona nas slagala... vake ljude
Ajd da sam stavila stvarno neku ribu, da izuva, svu nabudženu, pa i da razumem...
Tako je, Buri! Ništa bez Krajišnika, to su pravi muškarci! Može tako? :))
Loše troluješ Sakso, loše... I šta fali ako postaviš sliku?! Imaću isto mišljenje kao i prije - nemam mišljenje.
sakso, pa riba si realno... ovo iz studentskih dana? je l uopšte sramota pitati koe si godište?
tako je FMN, to je najbolje objašnjenje...
zemo ima li iđe onog probisvjeta?
Budi nemač mišljenja i dalje i svima fino! :)
Buri voli plavuše, je li, Buri? ;)
Slabo ga i ja viđam, pretpostavljam da je nedostatak vremena ( a vrijeme je novac ) ...
Cccc, baš je ova Saksofonka bezveze... AJDE, POSTAVIĆU I JA SVOJU I NEKA OSTANE!
Ma kakva bre riba... '84. sam godište, nisam bre matora, samo sam sve uradila na vreme! :)
A i nisam više plavuša...Bila sam do trudnoće, sad sam brineta, pa prosto delujem pametnije :)
ma tuki i vrijeme, garant jebe preko fejsa :)
FMN, jesmo jednom pričali... volim plave, crne i garave, smedje, ridje i sve sto naidje... uglavnom, sve što mi daju... al to značajno sužava moj izbor :)))
Ode Sakso da spava, oće ova mala da mi se probudi u cik zore...