Јој Саксо па ти си ТЕТА ЗУБА? Зато слатко не волиш сад ми је јасно. А јасно ми је и што га делиш-да би имала посла!:-) Мени у корену можеш да промениш мишљење о зубарима само ако у тај исти корен УБРИЗГАШ АНЕСТЕЗИЈУ! А тек оне игле што са њима проширујете канале....ЈААААОООООЈЈЈ. Имам трауме бре!:-) Марципам, ти си увек добродошла у коалицију. Ајд у овој кампањи да гурамо Саксо, као нову, нестраначку личност , а и не воли слатко па ће да буде више за нас!
♥ САКСО ЗА ЕУРОБЛОК ! ♥ Коалиција која нам је свима у срцу!:-)
Moje 'nevoljenje' slatkog datira pre upisa na fax...Od kad sa primetila da ostavlja neke čudne naslage po bokovima, koje se poteško skidaju! :))
A, bez anestezije ništa, mrzi me da slušam ljude koji cvile kako ih boli i ogledalce uneto u usta :))
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
E, tu si upravu! Prosvetlio si me, svaka ti čast!
jes vidjela, svašta se ovdje može naučiti... samo se redovno druži sa pravi čoveci :)
ti si stomotolog ili ona teta što poaže istom?
Stomatolog. Zato sam ovde u slobodno vreme, proširujem vidike! :)
lijepo, vidim reklamiraš se, pa reko eto da pitam :) ne ljutiš se što ja stalno zapitkujem? jebi ga, takva navika, štaš...
Ne reklairam se, samo pokušavam da ljudima razbijem ukorenjeni stra'! :) Što da se ljutim, kad se već ovde nadmećemo, da makar o nečemu razgovaramo :)
e to, inače ovo se nikad neće završiti ako ne budemo ili tamburali ovako ili spemovali...
FMN ZA POBJEDNIKA!!!!
ma kakav euroblok, ta koalicija je propala još u prošloj predizbornoj kampanji...
FMN DOMINIRA!!!
♥ САКСО ЗА ЕУРОБЛОК!!!! Molićeš za člansku karticu, jednog dana! :))
zipa, zna se kako u politici stvari funkcionišu... ako mi obezbijedite posao u struci priključiću se Vama i povest sa sobom FMN :)
Dečko, TI treba da dokažeš da si vredan članstva... Pokriveni smo na svim poljima, a korumpiran je samo Penzos, voli slatkiše čo'ek... :)
jbt, vidi se da si nova... e'o dobio sam i naslobvnu :) nema dalje...
na ovom đe ja dominiram niste sigurno, al' nema veze molićete Vi mene jednog dana :)
Pa da, nekom ruže cvetaju, a nekom muškatle. :)
Sada smišljam šta ću dalje, izgleda Šalabajzerovim stopama, čovek pobedio, valjda umem i ja.
Hm, teško može kao ja, jedino da te usere...
Ništa od toga!
DOBRO JUTRO!!!
FMN DOMINIRA!!!
Mnja...
Ma bjaaaaži s koalicijama!
Јој Саксо па ти си ТЕТА ЗУБА? Зато слатко не волиш сад ми је јасно. А јасно ми је и што га делиш-да би имала посла!:-) Мени у корену можеш да промениш мишљење о зубарима само ако у тај исти корен УБРИЗГАШ АНЕСТЕЗИЈУ! А тек оне игле што са њима проширујете канале....ЈААААОООООЈЈЈ. Имам трауме бре!:-) Марципам, ти си увек добродошла у коалицију. Ајд у овој кампањи да гурамо Саксо, као нову, нестраначку личност , а и не воли слатко па ће да буде више за нас!
Moje 'nevoljenje' slatkog datira pre upisa na fax...Od kad sa primetila da ostavlja neke čudne naslage po bokovima, koje se poteško skidaju! :))
A, bez anestezije ništa, mrzi me da slušam ljude koji cvile kako ih boli i ogledalce uneto u usta :))