nego, sta se lozite, to je vlasuljar, vec je jednom otvarao identicnu temu sa identicnim "stavovima", osjecam da je samo prekopirao svoje komentare ovamo i uzo da vas lozi. opet.
Гледам надметање две екипе, жељу да се докажу, емоције, страст. Имаш и људе који се кладе. Наравно да постоје дебилски спортови - као што је нпр уметничко клизање, билијар, пикадо и тако неки спортови који су занимљиви за играње али не и за гледање. Али рећи да су сви спортови срање, чист дебилизам.
Представе су голо говно. Али тешко голо говно.
Филмови, постоје неки ОК, али ово остало као и представе - ГГ.
sace Vaso da dodje da kaze da on prati klizanje, a vi cete jos 4 stranice ove teme da ispunite pricajuci kako je to pederski.
iskulirajte covjeka, vi'te da se smorio....
Две различите ствари су фетишизација спорта, која служи као опијум за масе, panem et circenses, а потпуно друга бављење спортом, које је по мом мишљењу, једна племенита друштвена активност. О људима који доживљавају сладострашће кад Ђоко победи нећу ни да говорим.
Затим, Валсинарб је споменуо родне правила која вам намећу од детињства и ту је потпуно у праву. Мислите мало својом главом, бирајте оно што вам заиста одговара, а не оно што вам намећу.
Ја рецимо уопште скоро не пратим спорт, али волим да играм кошарку.
Најгоре је што људи спорт гледају само због забаве, а не прихватају оно што он највише жели да подели са људима. Животну енергију, олимпијски дух, жељу за константним такмичењем.
Vi kukate i kad daju svima i kukate kad ne daju nikome. Jebote.
Koji su to muskarci koji kukaju na ribe koje daju svima? Ja postujem takve ribe lolo.
Jel bi oženio ribu koja je pušila dvadeset likova za redom? Recimo?
Kad odgovor bude da, smatrat ću vas neutralnim.
http://www.youtube.com/watch?v=jB9-3OTfSlc
http://youtu.be/0CQPEya-8m0
Дуци ту даје неке оцјене.
Jesam. Oćeš mi sad dati pičke?
obriso sam koment jer sam pogresno procito lolo
nego, sta se lozite, to je vlasuljar, vec je jednom otvarao identicnu temu sa identicnim "stavovima", osjecam da je samo prekopirao svoje komentare ovamo i uzo da vas lozi. opet.
Дебилска тема.
Гледам надметање две екипе, жељу да се докажу, емоције, страст. Имаш и људе који се кладе. Наравно да постоје дебилски спортови - као што је нпр уметничко клизање, билијар, пикадо и тако неки спортови који су занимљиви за играње али не и за гледање. Али рећи да су сви спортови срање, чист дебилизам.
Представе су голо говно. Али тешко голо говно.
Филмови, постоје неки ОК, али ово остало као и представе - ГГ.
Ne znam o čemu pričaš:))
Па бутт јеботе разликује се жене које су за јебање и које су за жењење! Шта ти знаш, ти си жена.
sace Vaso da dodje da kaze da on prati klizanje, a vi cete jos 4 stranice ove teme da ispunite pricajuci kako je to pederski.
iskulirajte covjeka, vi'te da se smorio....
A razlika je u "sakolikosihbila".
Jeste, kako ću znati kad mi vagina blokira signale iz mozga.
U, kako je ova tema dušu dala za spem:)))
бутт ти рецимо јел би дала сваком лику којег видиш?
Смем дасе кладим да би сви спортисти (кад би се скупили) пребили све глумце (кад би се и они скупили) као коње. И шта је онда било?!
razumjeli smo se lolo
Ako ti kažeš:) Kul avatar.
Зашто једноставно нисте искулирали тему? Пустите човека да буде тупсон ако тако хоће.
koji fejspalmovi od danasnjih postova na ovoj temi
nadam se da se zajebavate
Теби је само пенис у глави, није проблем у вагини.
moji glavatari su uvjek bili kul.
Пупин се бавио боксом. Лок.
Две различите ствари су фетишизација спорта, која служи као опијум за масе, panem et circenses, а потпуно друга бављење спортом, које је по мом мишљењу, једна племенита друштвена активност. О људима који доживљавају сладострашће кад Ђоко победи нећу ни да говорим.
Затим, Валсинарб је споменуо родне правила која вам намећу од детињства и ту је потпуно у праву. Мислите мало својом главом, бирајте оно што вам заиста одговара, а не оно што вам намећу.
Ја рецимо уопште скоро не пратим спорт, али волим да играм кошарку.
Најгоре је што људи спорт гледају само због забаве, а не прихватају оно што он највише жели да подели са људима. Животну енергију, олимпијски дух, жељу за константним такмичењем.