![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Онда, кад рукометаши победе, прво што вам падне на памет је е супер сад ћу да апдејтујем статус Браво јеби усташу, СРБИНЕ, уместо да помислиш, погледај ове момке, уложили су невероватан напор и успели, зашто сам ја гори од њих, па ајде да и ја радим, ајде барем да оперем судове, ајде да дам тај јебени испит, да променим нешто у животу, јер се труд очигледно исплати.
Само праћење спорта је скроз ок. Опушта, често се ослободиш негативне енергије и то је то. Није лоше у сваком случају. А то што имаш идиота који пресрећу људе по улици ако ови навијају за противнички клуб је друга ствар. Верујем да би се такви побили и око тога да ли је бољи Санчо или Дон Кихот.
Канцер је тако ружна реч.
Е ако добијемо Данце, опраћу судове, јебеш ми све!
МЕДИЈИ и ПОЛИТИКА су прави друштвени канцер.
Спорт је само жртвени јарац медија који су некако морали да обликују људску свест ударајући људима испод појаса и забадајући им хипнотишућу ињекцију у глутеус.
Потпуно је неоправдано од једне здраве људске дисциплине и активности правити прилику за профит и за поделу људи и, такође, стварање супротног мишљења по којем је спорт губљење времена.
Неке људе треба ловити због спорта.
управо су идеали на којим су основане олимпијске игре сада толико смешни. да имамо ситуацију да наса прави костиме пливачима, кошаркаши америке не иду на допинг тест, или они мали кинешчићи који се експлоатишу од пете шесте године да би политичари прали уста са њима и заглупљивали масу. све је бизнис нажалос.
То је оно што треба критиковати, а не сам спорт као начин рекреације.
@Cernogod, drago mi je da je barem neko shvatio.
http://i232.photobucket.com/albums/ee46/nipshanks/orson-welles-applause-gif.gif
Ovo definitivno nije tacno. U sportu se itekako koristi inteligencija, samo sto ti ne pratis sport pa ne razumes.
GLUPOSTI. Za sport je potrebna samo proceduralna memorija koja nema veze sa inteligencijom. Ali ja nisam ni kritikovao BAVLJENJE sportom, već GLEDANJE sporta ili kako Cernogod zanimljivo reče: fetišizaciju sporta. Gledanje sporta ne izaziva nikakvu intelektualnu varnicu, nikakvo novo saznanje o svetu, već je jednostavno distrakcija od stvarnih problema. Potpuni zombie-mode. Ne znam iz kog dupeta si izvukao da je za sport potrebna inteligencija. Nadam se da si zadivljen mojoj moći logičkog rezonovanja i da sada postiđeno sisaš palac ispod ćebeta.
Наравно да постоје дебилски спортови - као што је нпр уметничко клизање, билијар, пикадо и тако неки спортови који су занимљиви за играње али не и за гледање.
Da li svestan, nesrećo od čoveka, kako funkcioniše realni svet ili samo bezmozgaški tumaraš po crnoj zemljici i životariš od danas do sutra?
Prepostavimo da si rođen na planeti Bilijardiji, gde ogromna većina odraslih muškaraca igra bilijar; bilijar se smatra ultimativnom zabavom; bilijar se smatra testom muškosti; vesti samo o bilijaru izveštavaju; bilijar je praktično sekularna religija. Kada bi odrastao na takvoj planeti, znaš kakav bi tvoj stav bio o bilijaru? Isti onakav kakav sada imaš o fudbalu (jer pretpostavljam da ti je to najomiljeniji sport). Poenta je da nijedan sport nije inherentno bolji ili lošiji od drugih, već naša sopstvena percepcija koja je DRUŠTVENO NAMETNUTA uslovljava da neki sport više volimo od drugih. Shvataš sad? Sumnjam.
Филмови, постоје неки ОК, али ово остало као и представе - ГГ.
Pročitati pasus iznad.
-------------------------------------------------------------------------------
Pre nego što vam se nešto instant ne svidi i odlučite da to nazovete "debilskom temom" pokušajte prvo da porazmislite o tome, ili nemojte uopšte ni da se uključujete u razgovor, pošto ništa intelignetno nemate da kažete. Idite lepo na podforum Sport i život i nastavite da imate "circle jerk" kao i do sada.
волео бих да се дотакнемо једне небулозне ствари које нам намећу пензионисани спортски асови и неуки новинари. наиме, јуче је била спортска емисија о успесима ватерполиста, рукометаша и тенисера. и сви из емисије укључујући и новинаре су дошли до закључка како нам је спорт у генима. баш тим речима. опет се враћамо на наклапања из деведесетих о небеском народу. само се сада подмукло навлачи на спорт. мош мислити србима спорт у генима. предодређени за спортске успехе. греота да има људу који тако мисле.
E bas mi je drago sto se Vrsilabrn vratio :D
sto rece but negde, cuvam jajnu celiju za cernogoda ! Ali moram da priznam da mi je urnebesno bilo gledati Hrt posle utakmice kad je njihov reporter izvestavao ispred Arene i ukljucio se uzivo: moze se rec bilo je svakakvih provokacija, skandiranja i pjesama srbijanskih navijaca, ali ostalo je u granicama pristojnog...:u tom trenutku pogadja ga grudva:...ali kao sto vidite gadjaju nas grudvama...
Plakanje, patos...
Phahahah, jel ima negde video toga?
watch?v=fymovN7kEeI
31:35
Пекки која си ти Драгана Мирковић
Jel ti vaspitačica pomogla da ovo smisliš? Idi grli sekvoju kad nemaš ništa pametnije da smisliš. Mada će te sigurno i ona odbiti. Dosadan si.
Reci mi to u lice. Ovde piše gomila ljudi koje prvi put vidim, imam utisak da si to sve ti došao sa duplih da bi neko ko je neupućen imao utisak da se neko slaže sa tobom.
Opet ponavljam: dosadno mi je da sport gledam (ali volim da ga igram), ali ne smatram ljude koji ne misle kao ja debilima. Ljudi uživaju u onome što vole i to je to.
Боље промени наслов у "Гледање спорта зарад уживања : канцер или не ?"
realno
Филмови, постоје неки ОК, али ово остало као и
представе - ГГ.
Срамота ме је због тебе. Нико ти не тражи да идеш у позориште сваки дан, али барем имај поштовања према уметности, иако сматрам да та уметност није свима доступна због цена карата, али ако имаш тридесет еура за утакмицу или концерт свог бенда, онда можеш да одеш и у позориште, погледаш коју представу.
Ако ништа друго, књиге су свима доступне, па прочитај који драму...
verovatno ce se mnogi fejspalmovati zbog ovog posta mog,ali mislim da jos od pojave filmova u boji,potrebe za pozoristem nema...jbg,vrlo malo puta sam(silom prilika) isao u pozoriste,pa i ne gotivim uopste
osim branka kockice naravno
mog,ali mislim da jos od pojave filmova u boji, potrebe
za pozoristem nema...
Менбеарпигу, изнео си тврдњу да су позориште и филм супститути, што се коси са рудаментарним принципима економије и логике.
Аналогија би била рећи да је књига замена за филм и сл.