![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Или још боље, а у вези са темом, да је гледање спорта замена за спорт...
Филмови, постоје неки ОК, али ово остало као и
представе - ГГ.
Па сваком се свиђа шта му се свиђа
Što ne zaključate ovaj fejl od teme?
лол
Коначно да нешто паметно кажеш.
Не волим спорт.
Не пратим ништа, никад нисам одгледао целу утакмицу, никад нисам бијо на утакмици, превише ме смара.
Не капирам људе који се тако ложе на поједине спортове, и који нпр. свршавају на Ђоковића.
То је само ударање јебене лоптице!
Шутирање лопте, бацање, ударање, убацивање кроз обруч итд.
Шта је ту занимљиво? Нека ми неко објасни шта је занимљиво код јебеног шутирања лопте, па можда и одгледам утакмицу неки пут.
Губљење времена, просеравање, млаћење празне сламе.
Спорт- ЈАЈО.
Ако га пет пута дркаш на порнић рачуна се ко јебање...
јебање...
Да ти не рушим снешка Тришо... :-)
Ја сам највише два пута на тај начин тако да и није неки снешко :)
Зато што је тема врло актуелна јер јебени државни врх Србије користи спортске успехе српских спортиста како би скренула пажњу са важних друштвених питања, рецимо случаја железаре, а када су вам у вестима прве вести спорт, запитајте се да ли је све у реду у држави.
cernogod,ja sam skroz pozorisno neobrazovan,tako da realno kada govorim o pozoristu mogu u najmanju ruku izazivati rafalne transfercine blama,izneo sam moje misljenje da je pozoriste gledanje filma uzivo,da se tako neznalacki izrazim,komedije,drame i slicno...filmovi i knjige nekako stvore neki sopstveni univerzum u kojem se odigrava radnja tako da se u njih udubim,a za pozoriste smatram da ne moze to da postigne,barem kod mene.Cenim te ljude zbog odlicne glume,ali pozoriste je stvarno jedina umetnost koja me bas ne interesuje
Cernogod, sad isto htedoh da napišem. Bravo :)
Мех , до једно 7. разреда сам био главни шмекер , најбољи фудбалер у општини курац палац ...пичке су влажиле.А онда сам пустио косу и почео да пушим...јебига.Спорт не могу да гледам јер смара а сада не могу ни да се бавим истим јер сам пропао.Ко одгледа један цео меч тениса а да се притом не смори скидам му капу.
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lx50gtxITS1qlqu9qo2_500.gif
Ма не само тениса, јеботе...
Да је срећа да је само тенис.
Ево, приметионсам да има пуно људи на овој теми које гледање спорта не интересује. Није сад то неки научни статистички податак, али је индикативно да има ,ного таквих и на глобалном плану, у држави. Ипак као што рекох горе, спорт се фетишизује од државе, дакле ради се о наметању од стране власти и контроли медија, јер по мом мишљењу није нормално да на насловној страни дневних новина стоји Ђоко и остали...
Ћале ме форсирао хаос , а онда кад су се моји развели и кад ћале није био ту да ми даје " моралну подршку " баталио сам.Спорт је губљење времена ако ниси амбициозан.А што се тиче рекреације - теретана , трчање , итд...нзм јел се сматра спортом али свакако бољи вид рекреације.
Realno, ovo je vrlo prosto. Postoje likovi koje tuki bole za sport i oni koji sport obožavaju. Ja obožavam sport. Ispunjava me i da igram i fudbal i rukoment i odbojku i da trčim i skaćem i šta sve ne, kao što me ispunjava da se utorkom i sredom u 20:45 zabodem u kuću da pogledam religiju zvanu Liga Šampiona. TO je moj kutak, i ne bih mogao bez toga. Ali takodje ja glumim u teatru i volim i te ''kontra'' stvari od sporta. Zaključak moj neki ovako skromni - ne možeš da uopšte ne gledaš i ne igraš sport nikada, nisi čovek onda, jebiga. Jer se i hodanje ubraja u sport.
@cernogod A шта мајке ти да нам стоји на насловној ? Црна хроника ? У овој држави се не дешава ништа лепо па нека стоје спортисти онда ко их јебе ...Ал слажем се да претерују , и стварно гледање тих утакмица на ТВ је силовање мозга...90 мин. смарања или не дај боже 3-5 сати тениса...ју ју
Да закључим. Спорт није друштвени канцер, већ једна јако лепа ствар, али која је подложна инструменализацији од стране политике. Дакле, спорт није опасан, пожељан је. Оно што је опасно су ниске побуде политичара који га инстриментализују, али и критична маса неписмених људи која је подложна инструментализацији. То је беочуг, све је повезано.
Ај' сад лок пре него што крене Ђовак Пловак силовање...
Барбикама забранити отварање тема и закључати ово голо гомно. Глумиш мудрост, тролујеш, сереш. Спорт је срање само ако си лош у њему. И не постоји особа која добро игра фудбал или било који други спорт а не воли да га игра/гледа.
Izlazim danas iz šume i lik me pita "Kako je igrao Đoković?". Prvo, ne znam kako je igrao Đoković, drugo, izašao sam iz jebene šume, drvad nisu htjela da mi kažu trenutni rezultat. Jebote...