Happy hour: Kritikujte moderatore

1. treba uvesti tag "PAĆENIK" da piše na profilu onima koji mole za odabrane u peveteu! Da se zna!

2. oce bit taj spisak il da idem na pivo?

3. замолила бих ове успаничене који су ми слали пвт где ме моле за одабране да престану да бришу те пвтове. чисто да се не муче, имам све принтскриновано свакако...

TO MICI

4. Ololo metite lepo na stub srama.

5. METITE STUB SRAMA U NJIH!

6. mylyca
    замолила бих ове успаничене који су ми слали пвт где ме моле за одабране да престану да бришу те пвтове. чисто да се не муче, имам све принтскриновано свакако...

Hahahah... MYLYCA JEBE!

7. Koja je svrha ove teme ako se primedbe ne uvažavaju? Šta sad? Hejtere se kažnjavaju, to je dobro ali treba i ove molitvenike kazniti.
    Neka porade malo na tome ovaj kostić i milica jer ionako im večito pored linka do profila piše "malopre", neka iskoriste to svoje vreme valjano! Dosta je bilo nepravde i korupcije!!!

8. Kurd

Evo! Jedva sam ga sastavio... http://vukajlija.com/recnik/autori

Kurde, nije moj stil, ali moram da ti kažem da si slagao. Za jedan slučaj znam sigurno i to me navodi na sumnju da ih ima još!

Elem, neki autori su zaštićeni, mislim da na prvoj stranici Stuba srama jedan post počinje sa "jedan istaknuti autor".
    Nije da me interesuje ko ne menja gaće redovno ali ne vidim zašto bi se bilo ko štitio.
    Korle, dok god štitite one koji vas "smaraju na pvt", oni neće prestati.
    Što se tiče predloga za odabrane, ako je ljudima važno, ne vidim zašto bi se tema zaključala. Ne morate predloge da usvojite. A plebs će misliti da se za nešto pita. Nekad se, MOŽDA, pojavi i dobar predlog.
    I na kraju, priča o nečijoj intelektualnoj inferiornosti je vređanje sve dok se to tvrđenje ne dokaže od strane nekoga ko je KOMPETENTAN. Čak i tada postoji pristojniji način da se to obznani.
    Prilično sam siguran da bi se moglo naći makar isto toliko dokaza za suprotnu tvrdnju, te, ako je neko dokon...
    Kaizenu je ovaj sajt izvor prihoda. I neka je, bio je i izvor rashoda. Ostalima treba da služi za razonodu.
    I sad dolazim do ključnog pitanja: da li mi je važnije to što će neko pohvaliti moju duhovitost, oštroumnost, možda i glupost koja "obrne krug", ili će mi dan ulepšati ono što su drugi stvorili, a za mene je novost.
    Bojim se da smo premise postavili naopako.

9. Ma nije Stićko stalno onlajn, to je bag neše...

10. Отворите тајне архиве!
    Нека нам осване вукајлијашки шести октобар! Одмах сада!
    Милице уради то брзо, морам да идем на посао

11. Zaključajte temu, ovo je cirkus.

12. Zaključajte temu, ovo je cirkus.

Zezaš? lolo

13. Jok, ozbiljan sam. Nema svrhe, ovo je već stota tema sa ovakvim prepucavanjem.

14. Iako ga mrzim moraću da se složim sa elekom :)))
    Sad ozbiljno, mrzim ga. Šalim se.
    Najozbiljnije, da li je ikada ovakva tema a bilo ih je tisuću (ko ne skače taj nije Hrvat) doprinela da se nešto/neko promeni?
    jedino ako bude taj spisak pa da se malo zezamo da ne kažem zaje*avamo

15. Kurde, nije moj stil, ali moram da ti kažem da si slagao. Za jedan slučaj znam sigurno i to me navodi na sumnju da ih ima još!

Vidi...ako se i desi da dobijem takav PVT, ja uvek pročitam makar najbolje rangirane definicije tog autora, čisto da vidim da li ima kvalitetnih.
    Ako ima, ja je ubacim u listu odakle kasnije odabiram. Ako nema, ne ubacim. Prosto. :-)

Inače, mislim da svako ko ima nekih +50 definicija sasvim sigurno i ima neku koja jeste za naslovnu, pa ma kako on bio "nekvalitetan autor". Ove navodnike stavljam zato što se sprdam sa jednim izrazom koji se ovde koristi, a to je "kvalitetan autor"...

I Remorker ne pada nikako u te "kvalitetne autore" po merilima tih koji su taj izraz počeli da koriste po Vuki, pa je napisao najlegendarniju definiciju Vukajlije, "Moja baba".

Svako ima šansu za naslovnu, ukratko...

16. Ja ne bih da uvredim cakanu nipošto, ali brate mili ja i dalje neveruem kaki predlog za kaznene poene za modove pa to je bre nenadjebivo!
    Pa cakana pobogu, pa glej samo koliko ovde sikću na mylycu i stefana, oa zamisli na šta bi ličilo još da imaju mogućnost da ocenjuju modove? Isto tako zamisli da se svi ti peceteovi sa moljakanjem zapravo samo preliju na uvlakačko ocenjivanje, pa kad mod vidi da si mu dao super ocene opa defka na naslovnu.
    Vidim odmah da si slab šahista, jer kad bi to uvela matirala bi samu sebe.

17. Kao neko ko posećuje Vukajliju u kratkim intervalima, smatram da nisam razvio pristrasnost i verovatno zato ne osećam prisustvo moderatora, ali nekog reda ipak ima.
    Da nije ove teme ne bih ni znao ko su od prisutnih moderatori bez posebnog obraćanja pažnje. Valjda tako treba i da bude.
    Normalno Mylyca je izuzetak koji potvrđuje pravilo, s tim što je sad manje upadljiva kao mod nego dok je bila samo ktitorka :)

Što se tiče banovanja, nemam iskustva, ali neke za nijansu prejake provokacije su mi prolazile bez ikakvih posledica. Izgleda da moraš baš da preteraš da bi bio banovan, i to je takođe ok.
    Definicije: Sve oko kojih sam se (vremenski ) potrudio su opstale. One koje sam napisao u naletu inspiracije i okačio odmah , momentalno su obrisane.
    No Comment

Kao što rekoh, ne pratim u dužim intervalima dešavanja, ali ovo bi bio opšti utisak jednog relativno neutralnog posmatrača.

18. овако ја видим ситуацију с људима које сам бановала због вређања МЕНЕ.
    лемаја - кад сте видели да сам ја за њу написала да је она дебела матора уседелица? а она је мене тад извређала да сам напаљена клинка која је миџет и послала ме у курац. добила је бан на 5 дана тад.
    ен дотер - кад сте видели да сам ја за њега написала на пример да је рошави косијанер, који нема ни метар осамдесет, и да уживо лупета ко доктор мирољуб петровић на лошем спиду? а он је мене прозивао да сам миџет, из будисаве, да сам пглу и тако то...
    пуфница - њу нисам бановала што је вређала мене, иако ме исто вређала да сам миџет. тако да сам је скроз објективно бановала што је рекла френкију да је сировина, кретен и јадник, није било разлога да будем пристрасна. фазон ово јој је шеснаести прекршај и од старе и од нове верзије, и са спемом и са офтопиковањем форума и са клеветањем људи.
    шалабајзер пре неки дан написао како сам бановала пуфницу, јер сам из ВУКОЈЕБИНЕ, будисаве и како банујем пуфницу пристрасно - опака клевета, неко ће помислити да пуфница није заслужила бан. а кад сте мене видели да сам написала за шалабајзера да су у његовој вукојебини и вукови загорели, камоли мушкарци који не могу како треба ни да изговоре реч цивилизација, камоли да се у истој појаве и снађу?
    њега чак нисам ни бановала, а открива приватне информације о мени. будисава мало место, може ме наћи било који манијак.

ајте кад сте видели да сам ја то написала за те људе? ја то чак ни не мислим за њих, причам хипотетички. :)
    ако ми нађете где сам ја њих на тај начин вређала, па ћу рећи да сам заслужила вређање и да не треба да их банујем пристрасно.

19. Industrial sikću sa razlogom, veruj mi.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.