Happy hour: Kritikujte moderatore

1. Muluce nači če te u Budisavi!

2. Šta sad kao, moderator te vređa ti ne možeš ništa, moderator dobije najblaži mogući vid uvrede i zato dobije 40-50-full ban? Mnogo njih koji vređaju moderatora se čak i ustručavaju da psuju i vređaju pa si zato dobila da si midžet. Šta misliš šta bi bilo da se nije ustručavao? Ajte molim vas! Nemojmo se tu gađati glupostima. Nema smisla pričati o nekim primedbama i o uvažavanju istih... Ova tema je za lock a i sama svrha kačenja ove teme je diskutabilna.

3. Mene sada saamo jedno zanima: mylyce koliko si visoka???

4. па нисам рекла пеккиша, причам хипотетички, морам дати пример, ја ни не знам то о тим људима и никад не бих износила те приватне информације о њима, побогу, то је кажњиво... за разлику од њих, који то нон стоп раде кад сам у питању ја.
    те миџет, те пуфница износи моју висину тачно у сантиметрима, те будисава, те амерички фудбал, мало ли је?

Osim toga, Lemaja je dobila nekih 15 dana isprva (čini mi se), da bi tek pritiskom ostalih bio joj ban smanjen na 5.

добила је 5, смањено јој је на 3. слабо си ми нешто информисан него иначе :)

5. Jebiga, obrisah post slučajno, za neupućene, napisao sam da je upravo tad napisala to za njih, da ne bude zabune.

6. слабо си ми нешто информисан него иначе :)

Isp'o sam iz forme, ipak je to davno bilo :)

7. Ja i dalje stojim pri izjavi da se mora uvesti unutrašnja kontrola i ocenjivanje moderatora!

8. Ovaj happy hour traje mnogo dugo za jedan hour. Jel o tome beše Ajnštajn trabunjao u onoj njegovoj teoriji?

9. те миџет, те пуфница износи моју висину тачно у сантиметрима, те будисава, те амерички фудбал, мало ли је?

Уопште не знам природу сукоба и не занима ме, сам да рекнем да ти ово сама износиш на чету који је исто толико "јавно место"

Ај пустите то, ДАЈТЕ СПИСАК! Одавно се сајт није мало узбуркао!

10. i,da,iznošenje privatnih informacija je stvarno ne lejm,nego šlajm.šta,ne mož' da se nosiš argumentima,pa se fataš za neke fizičke karakteristike i neke privatnosti?to je za decu i to rade deca kod učiteljice.

11. 157, индустриале :)

пекки, ние лепо брисати постове, да је ту џими, добио би бан сад. од мене нећеш, јер сам ја душа једна од човека. не кажем да џими није, али ја сам изразита душа!

Mnogo njih koji vređaju moderatora se čak i ustručavaju da psuju i vređaju pa si zato dobila da si midžet. Šta misliš šta bi bilo da se nije ustručavao? Ajte molim vas! Nemojmo se tu gađati glupostima. Nema smisla pričati o nekim primedbama i o uvažavanju istih... Ova tema je za lock a i sama svrha kačenja ove teme je diskutabilna.

каизен нам издао наредбу: за вређање модератора се добија и дужи бан, јер се модови више цимају око сајта. ја само пратим инструкције :)

12. isitina je negdje na sredini mylyce...

lemaja ti je rekla da si patuljak i poslje je čak naglasila da je zajebancija, a ti jebi ga imajući čekić udarišpo orasima...

a o što si ti mene tad uvrijedila, kako to ne podliježe sankcijama? ili ovo kad je kostić uvrijedio dušana? to mene zanima...

13. ако не банујем особу, онда је морам напушити, а не стоји да модератор напушава чланове, онда бисте се хватали за то.

Напуши је онда. Али 40 дана је 40 дана. Превише је. Поготову за тако смешне увреде. Сама си крива што се примаш на прозивке на које деца након трећег разреда основне огуглају. Мо'ш мислити, рекао ти да си миџит. Јако мудо.

лемаја - кад сте видели да сам ја за њу написала да је она дебела матора уседелица? а она је мене тад извређала да сам напаљена клинка која је миџет и послала ме у курац. добила је бан на 5 дана тад.

Колико се сећам, ни ти јој ниси остала дужна.

ен дотер - кад сте видели да сам ја за њега написала на пример да је рошави косијанер, који нема ни метар осамдесет, и да уживо лупета ко доктор мирољуб петровић на лошем спиду? а он је мене прозивао да сам миџет, из будисаве, да сам пглу и тако то...

Не знам, али сам видео да си крајње педерски напљувала 95% људи одавде након ревије. И то буквално напљувала. Ево сад си то написала за њега.

пуфница - њу нисам бановала што је вређала мене, иако ме исто вређала да сам миџет. тако да сам је скроз објективно бановала што је рекла френкију да је сировина, кретен и јадник, није било разлога да будем пристрасна. фазон ово јој је шеснаести прекршај и од старе и од нове верзије, и са спемом и са офтопиковањем форума и са клеветањем људи.

А Френки који је Пуфницу испрозивао баш гадно је добио један дан? А она двадесет. Пристрасна си.

шалабајзер пре неки дан написао како сам бановала пуфницу, јер сам из ВУКОЈЕБИНЕ, будисаве и како банујем пуфницу пристрасно - опака клевета, неко ће помислити да пуфница није заслужила бан. а кад сте мене видели да сам написала за шалабајзера да су у његовој вукојебини и вукови загорели, камоли мушкарци који не могу како треба ни да изговоре реч цивилизација, камоли да се у истој појаве и снађу?

Ево управо сад. И све те увреде пласираш тако да се аутоматски оградиш од истих.

њега чак нисам ни бановала, а открива приватне информације о мени. будисава мало место, може ме наћи било који манијак.

Не открива приватне информације о теби. Сама си их открила. Цео сајт зна одакле си. Тако да ништа човек није открио о теби.

ајте кад сте видели да сам ја то написала за те људе? ја то чак ни не мислим за њих, причам хипотетички. :)
    ако ми нађете где сам ја њих на тај начин вређала, па ћу рећи да сам заслужила вређање и да не треба да их банујем пристрасно.

14. пекки, ние лепо брисати постове, да је ту џими, добио би бан сад. од мене нећеш, јер сам ја душа једна од човека. не кажем да џими није, али ја сам изразита душа!

Колико је ово љигаво.

15. meni malo malo neko na cetu kaze da jebem koze i nikom nista, nie u redu decxko lolo

16. пуфница - њу нисам бановала што је вређала мене, иако ме исто вређала да сам миџет. тако да сам је скроз објективно бановала што је рекла френкију да је сировина, кретен и јадник, није било разлога да будем пристрасна. фазон ово јој је шеснаести прекршај и од старе и од нове верзије, и са спемом и са офтопиковањем форума и са клеветањем људи.

Није тачно. Није рекла Френкију ништа од тога, већ да је јадно да је вређа на таквав начин. Даље, није ти рекла да си миџет, рекла је да је легално миџет од 1.47 те да је Дотер омашио за који центиметар. Она те не познаје као што знаш, ово је чула од других људи. Није нигде написала колико си тачно висока, јер то не зна. Стално се то пише по форуму о твојој висини, и ти си то писала колико се сећам на димензијама Вукајлијаша (можда грешим за ово). Није ни у једном тренутку вређала ни тебе, ни Френкија. Он је почео да је напада, ако се сећаш, када је она рекла да жели да га упозна. Он је почео свашта нешто да прича за њу ту, веома је ниско вређа, јер је вероватно сматрао да је она била иронична када је рекла да жели да га упозна. А није била. И, шта се дешава? Добије 20 дана бана ни због чега, а Френки, за исто препуцавање, иако је био много гаднији у том "разговору", само један дан. То је као океј, м?

17. Мени мало мало неко каже да јебем, није у реду...

18. A uvijek se na ovim temama okome na jednog moderatoar. Jednom je to bijo džimi, Jedno kelt i tako dođe Budisava na red

19. sedplas
    meni malo malo neko na cetu kaze da jebem koze i nikom nista, nie u redu decxko lolo

a,šta,to nije kao suva istina?lolo

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.