![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ćuti sede, ti si se prvi razotkrio lolo
Htedoh da editujem, već X puta mi se isto desilo. Baguje mi Opera, ne izbacuje upozorenje.
ОКАЧИТЕ Ми дефку на насловну и биће све ок.
mylyce pa ti si čini mi se tačno koliko i kajli minog XD
Treba uvesti pravilo da moderator ne može banovati autora ako ga je ovaj prvi uvredio. Treba brojati poruke i onaj ko na krvavom kraju bude ima veći broj uvredljivih poruka upućenih drugoj strani da bude kažnjen. Moderator sa jednim kaznenim bodom a autor sa banom. Ne mogu dupli aršini. Ničija majka nije vrednija od tuđe, objektivno gledano. Ovom sajtu fali moderatorska nepristrasnost. Čak i kad bi spisak molilaca izašao, verovatno bi bio umanjen za imena autora koji su u dilu sa moderatorom. Svako svoje čuva.
A za to odakle je milica svi znaju jer ona to sama spominje stalno
Milica je dzepna venera olololo
Милица је можда мала телом али велика духом и срцем.
Ajaxe odoše ti i pertle. Šta ćemo sad?
ali vi otkrivate privatne ifnormacije o meni!!!
ili bar klevecete lolo
Помињите ме чешће, скаче ми битанга кад прочитам своје име.
Управо Гамби. Али није јој то први пут.
И сваки пут се правда на исти начин. Ружно је, јеботе.
А ево, управо си у претходном посту увредила све те ауторе који су тебе "вређали" и то доста горе него они тебе. Зар не?
Šta nije jasno u "NEMA VREĐANJA"? Mnogi, ali ne svi, vole da vređaju.
Politika sajta je: Ko vređa popije ban. Pošto nema tehničkih uslova za šamaranje.
I dalje uvrede?? Duži ban. 10 dana, 20 dana, godinu dana. U jednom trenutku vređanje će se smanjiti na prihvatljiv nivo i stvar rešena.
sede,uzmi ovu lopatu,lakše se kopa raka :D
facofaco,popepope!
Ovaj Faca samo mrsomudi, bolje neka uzme kandilo i neka sveti vodicu umesto da nama ovde soli pamet.
TAKO JE
I onda ko je kriv da se obesi na trgu bana jelačića
http://www.travel-tourist.com/pictures/1/01/07/0001/13.jpg
Am i the only one koi nie znao koliko je mylyca visoka, da je iz Budisave, i te sve priče oko midžeta.
Ja nikada nisam bio čepulja, ali verujte vi meni, manje ribe se jebu za medalju! Još ako je crvenokosa to je onda džek pot.
Није црвенокоса.
Упс, то је приватна информација.
sta ste pojahali svi na mulicu pored zivog sticka?
Стићко се не претвара да је нешто што није.