Пљување са дуплог - најпедерскији чин задриглог нолајфера

1. Ne pljujem ni ovako, ni onako, mada dupli imam. Al kad pogledam, ni mene niko ne pljuje, što bih onda ja pljuvao.

Lullaby
    brate reme, mene nedavno izlajkovaše na duplom, ne moš vjerovat.
    a prvo nešto definisah, i ne mogu da se načudim kolko ocjena dobijama, i ekstra defka ocijenjena, ono komentara brdo. a ja nešto bezveze lupila, čisto da ne lupam s ovog..

Matora, onda si mi ti odabrala dve-tri suve randomštine sa duplog. :)

2. А што ти више ниси мушко?

Smorilo.

3. А па јес, ваља променити

4. Бут је шимејл. Ја немам дуплих, ја сам дупли, јебем га.

5. Moj dupli ima obarnu defku fak jea!

6. Ja pljujem sa duplog jer znam da nema teoretske šanse da neko provali koji mi je originalni.

7. E, a koji ti je dupli?

8. А еси то ти аватару?

9. Ne, ona ima brkove za razliku od ove na slici.

10. Ужас брате, а и нереално је дае овако добра алт чка.

11. Pa nerealno je i da sam ja Semjuel El Dzeksn.

12. Pa to. Krijem se iza ove lepe gospe, a u stvari sam olinjali medjed. Zna yeahbatch. :)

13. Нисам толико задригао да пљујем са дуплог, али сам зато довољно нолајфер да приметим да је иста оваква тема била пре неког времена.

14. Ne pljujem, nekulturno je.

15. Matora, onda si mi ti odabrala dve-tri suve randomštine sa duplog. :)

moguće, kad i na originalnom odabiram, vjerovatno su mi i te randomštine zduplog do jaja :)

16. Реме
    Зашто људи ово раде? А после су кул са свима, кад су са оригиналног налога ту.

jeste pederski, to rade jer su sise, ali meni je isto pederski sto si otvorio temu i rekao "ONI" to rade, "NEKO" proziva sa duplog, nemoj si sisa reci ko proziva sa duplog?

17. a u stvari sam olinjali medjed

Vise kao koza sa crvenom dlakom.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.