Пљување са дуплог - најпедерскији чин задриглог нолајфера

1. Реме шта си полудео! Иди учи тај ОЕТ људи то вуку годинама! Отвараш овде поновљене теме! :Д

Немам дуплог, никад нећу да га имам! ОПА!

2. DOLE Z GLUPIM TEMAMA!! OVA TEMA VAPI ZA DOBRIM STARIM KATANCEM.

3. Keca ili dvojku?

4. Ово је као да си пито што људи оговарају или што људи лажу... па људи.

5. Ajde sad da pljujemo ljude koji pljuju sa duplog, a onda oni neka uđu sa duplog da pljuju i mi ćemo da pravimo duple da se dupliramo i da pljunemo ko dalje pljune pobedio a oni će se razbesneti i reći "O živote našta me osudi" i počeće da plaču nad svojim tužnim životom i prestaće da pljuju sa duplog i da jedu slatko na zadušnice i mi ćemo da pobedimo. Ajde. Ajde. Ajde.

6. Један дупли као да и није дупли, јер се зове ФејзБукснетина. Само идиот може да помисли да је то нпр. каизенов дупли.
    А са других дуплих идем и коментаришем оне који су мени коментарисали са дуплих, док нисам знао да су то они. Као нпр код Славка што сам радио. Јер је он тако са ЛегоКоцкара радио. Дупли се дуплим избија.
    Али више не радим ни то, јер су ми сви дупли сем горепоменутог бановани.

7. Samo jedanput sam napljuvala jednog autora sa duplog (mada sam mislila da znaju svi da je to moj dupli, jedno trinaest puta sam to rekla) i žešće se zajebala, skontavši da je taj autor možda jedan od najboljih na vukajliji, iako me je ovako nervirao. Nači, nikad više:)

8. А што ти више ниси мушко?

9. E, čiji je dupli Pablo Escobar?

10. чији си ти дупли кизо?

11. Ja sam od Aurore čuo da sam njezin dupli.

12. Једном сам пљувала саму себе.

13. Ne pljujem sa duplog. Što na um, to na drum.

14. no se,nemam duple,ne kapiram tu pojavu i ne kapiram podvojenost i pljuvanje ljudi sa kojima si dobar.nedostatak muda,para,jebe,plima,oseka,krenula petlja na čarapi,ustajanje na levu nogu,pa ono-danas nisam sav svoj trip,ali baš zato što nisam sav svoj,aj da pljujem sa altera.

15. Па и пљување с главног је пичкарска радња(мање у одбрани, мора да се одговори провокатору) јер се чин пљувања обавља преко нета, а према томе логично следи да је пљување с дуплог ТЕТРА ПИЧКАРСКИ.

16. Nisam zadrigao, ali sam podvojena ličnost... k'o doktor Džekil i mister Hajd.

17. Nisam zadrigao, ali sam podvojena ličnost... k'o doktor Džekil i mister Hajd.

Види, види ко се то нама вратио :))

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.