![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Питање конкретно. Ако би се десио нови нуклеарни глобални рат, ко би , по вама од Вукајлијаша преживео, уз обавезну напомену ЗАШТО ТАКО МИСЛИТЕ!?
Ја рецимо, типујем на Џонија Курајбера , Бруса, Минга и мене. Много волимо храну+елегантно смо попуњени. Дакле радијација не би могла да пробије наше наслаге и уништи нам виталне органе!
Ја - Најљепши сам, поштеђели би ме и јебали цијели рат, а на крај би ме моји ослободили.
ne bi preživeo niko
ZATO ŠTO će u tom trenutku da postuju na forumu i troluju na posterima a švabe neće da kucaju na vrata nego da pripucaju odmah!
Ja bih namerno izašao napolje da crknem. Ako zagade svinjetinu šta ću ja gladan na ovom svetu?!
.Ja - jer živim tamo gdje niko ne bi pomislio da baci atomsku - ne isplati se.
KIZO, zato sto odavno zna da Vatikan, CIA, masoni u suradnji sa KGB-om prave plan da bace atomsku na mjesto gdje on zivi
Ja, jer sam vječito imao sreće u najzajebanijim situacijama
penzose što ti ne spavaš sad? :)
Он је сад устао. Пензионери устају рано изјутра. :)
То. Код нас ни болест неће.
Па вероватно неко ко је највећа пичкица. Е сад, мишљења нам се ту вероватно размимоилазе.
Auh ... Kostić ima šanse .. neće grom u koprive ..
костић би преживео јер би био модератор рата, брисао би лоше авионе, нуклеарне главе, едитово тенкове, бановао лоше војсковође, обаму што прича капс локом итд.
надам се нико и да би сви поцркали суровом смрћу. зато што су сви говна, и треба их побити.
Bubašvabe imaju najbolje izglede. Postanite i Vi bubašvaba!
Amateri...
Preživeo sam tolike ratove, pa i taj tvoj ima da preživim!
Kurd, jer ima iskustva.
Види га први српски вампир!:-) Боли те уво , ти ћеш да преживиш-бесмртан си, него питање колко ће ти бити контаминирана храна. :-)
Реално, кад би нешто пукло, ја би се окренуо конзервама и тим пиздаријама.
Хлеб да заборавимо одма, даље, вино обавезно да очистите организам колко толко, ракија не није фабрички упакована,чаше заборављамо, пијемо из лименки које одма отворимо.