Ко би од Вукајлијаша преживео трећи св.рат?

1. Питање конкретно. Ако би се десио нови нуклеарни глобални рат, ко би , по вама од Вукајлијаша преживео, уз обавезну напомену ЗАШТО ТАКО МИСЛИТЕ!?

Ја рецимо, типујем на Џонија Курајбера , Бруса, Минга и мене. Много волимо храну+елегантно смо попуњени. Дакле радијација не би могла да пробије наше наслаге и уништи нам виталне органе!

2. Ја - Најљепши сам, поштеђели би ме и јебали цијели рат, а на крај би ме моји ослободили.

3. ne bi preživeo niko

ZATO ŠTO će u tom trenutku da postuju na forumu i troluju na posterima a švabe neće da kucaju na vrata nego da pripucaju odmah!

4. Ja bih namerno izašao napolje da crknem. Ako zagade svinjetinu šta ću ja gladan na ovom svetu?!

5. .Ja - jer živim tamo gdje niko ne bi pomislio da baci atomsku - ne isplati se.

6. KIZO, zato sto odavno zna da Vatikan, CIA, masoni u suradnji sa KGB-om prave plan da bace atomsku na mjesto gdje on zivi

7. Ja, jer sam vječito imao sreće u najzajebanijim situacijama

8. penzose što ti ne spavaš sad? :)

9. Он је сад устао. Пензионери устају рано изјутра. :)

10. Ja - jer živim tamo gdje niko ne bi pomislio da baci atomsku - ne isplati se.

То. Код нас ни болест неће.

11. Па вероватно неко ко је највећа пичкица. Е сад, мишљења нам се ту вероватно размимоилазе.

12. Auh ... Kostić ima šanse .. neće grom u koprive ..

13. костић би преживео јер би био модератор рата, брисао би лоше авионе, нуклеарне главе, едитово тенкове, бановао лоше војсковође, обаму што прича капс локом итд.

14. надам се нико и да би сви поцркали суровом смрћу. зато што су сви говна, и треба их побити.

15. Bubašvabe imaju najbolje izglede. Postanite i Vi bubašvaba!

16. Preživeo sam tolike ratove, pa i taj tvoj ima da preživim!

17. Види га први српски вампир!:-) Боли те уво , ти ћеш да преживиш-бесмртан си, него питање колко ће ти бити контаминирана храна. :-)

18. Реално, кад би нешто пукло, ја би се окренуо конзервама и тим пиздаријама.

Хлеб да заборавимо одма, даље, вино обавезно да очистите организам колко толко, ракија не није фабрички упакована,чаше заборављамо, пијемо из лименки које одма отворимо.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.